- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
sztanozs #11617 üzenetére
Java azért lenne jobb, mert elvileg könnyen lehet vele asztali vagy mobil appot készíteni.
Elvileg elfogytak az adatbázisok a honlapon, nem lehet újat létrehozni. Vagy elég lenne neki, ha egy meglévő adatbázisban létrehozok pár táblát? A másikba elvileg nem zavar bele...
Ha biztos lehetne mysql-t használni, maradnék a php-mysql párosnál. Viszont így elkezdhetném a Java-t is
Van egy tárhely, egy régebbi phpbb fórummal, egy aloldalra szeretném, ha többen adatokat tudnának felvinni, amit egy sablonnal, pl. xml fájlokkal lehetne rendezni és megjeleníteni. Ez így elsőre alap feladatnak tűnik, a webes rész kivételével. Végül is megoldható az is, hogy asztali appot küldök annak aki kéri, és visszaküldi az eredményt e-mail-en. Csak egyből a szerverre jobban hangzik. Aztán ha Java kód, akkor elvileg akár később Android app is készíthető vele.
Én pont arra tippeltem, hogy a fájlba írás a könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest