Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Engem az zavar amikor a clean code-nak a keplettel ellenorizheto reszet eroltetik, a lenyeget meg siman felrugjak egy unit test kedveert. Kaptam olyan review comment-et hogy a comment-ben (ok kertek hogy legyen leiras hogy miert ugy) a folyo angol szovegben egy zarojel elott nem volt szokoz, potoljam... [osszevontam ket sort es ugy maradt].
En ugy gondolom, hogy a clean code a biorobot kodiroknal muszaj, akik raadasul surun cserelodhetnek, es ezt aztan mint szabvanyt probaltak elterjeszteni hogy a manager egyenletesebb (nem jobb, nem gyorsabb, hanem kiszamithatobb!) haladassal tudjon szamolni.
Nyilvan a clean code masreszt nem mas, mint egy best practice gyujtemeny, iranymutato. Aki gyakorlott, az nem mint clean code csinalja, hanem mint egyszeruen adodo helyes megoldas. [Kedvenc peldam erre, hogy mennyit kuzdenek a tanarok mikor az adatbaziselmeletben keresnek olyan eseteket ami x NF de nem (x+1)NF. Mert termeszetes uton senki nem ugy allitja ossze, ha mar addig eljut hogy atgondolja, hogy ez egy karbantarthato sema legyen. Tok hasonloan a kozosbe irt kod is. Szerintem.]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Gitáros topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borderlands 4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/1TB
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (1)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Acer LED monitor (B247Y)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest