- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Üdv! Kényszerűségből ugyan, de ismerkednem kell a Java nyelvvel. Készítenem kell egy kis toolt, ami szervereken futna.
Kronológia:
- Java-t tanultam a suliban, kb. 15 évvel ezelőtt
- PHP-t és C#-ot használok viszonylag rendszeresen (nem vagyok programozó, de időnként szükség van rá, munkahelyen különböző toolokat készítek)
- alap programozási tudás megvan, de a Java-t nem ismerem nagyon
- miért kell nekem most mégis Java? Vannak Win és Linux alapú szervereink is, és a toolnak futnia kéne mindegyiken anélkül, hogy rendszerenként kellene fejleszteni a toolt.A készülő mini tool adatait ini fájlban tárolnám, ehhez a ini4j library lesz a segítségemre. Nem biztos, hogy jó ötlet, de indításkor betöltöm a tárolt adatokat, futás közben dolgozom velük. A program futásának végén pedig diszkre írnám az ini adatait.
Kérdés:
- milyen metódus fut le mindenképpen a program terminálása előtt, amit felhasználhatnék azini.store(configfile)
futtatására?
- van-e jobb megoldás arra, hogy a konfigurációs adatokat másképp mentsem, az előző kérdésben foglalt helyett?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest