Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Nem, én ezt rendkívül fontos dolognak tartom. Ha ez nincs végig az ember fejében, amikor kódol, akkor jó eséllyel gányolt minőséget fog kiadni. Az meg most, hogy konkrétan a SOLID betűit feloldja-e valaki, vagy a lényegét elmondja a mozaikszónak, igazából mindegy, de számomra mozaikszót megjegyezni és felidézni sokkal egyszerűbb, mint bármi más módszer.
Juniortól nem ezt kérdezném, mert szinte biztos, hogy nem fogja tudni. Ott nyomatnám az egyszerűbb adatstruktúrák kérdéseit. Senior szinten viszont szerintem ez alapelvárás, akármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Prime Video
- Google Pixel topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest