Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
SpringBoot alkalmazásból szeretnék elérni egy Mysql adatbázist, de ezt a hibaüzenetet kapom:
java.sql.SQLException: Unable to load authentication plugin 'caching_sha2_password'.
A program properties fájlja:
datasource:
url: jdbc:mysql://localhost:3307/blogDB?useSSL=false
username: username
password: password
tomcat:
connection-properties: useUnicode=true;characterEncoding=utf-8
max-wait: 20000
max-active: 50
initialization-mode: always
jpa:
hibernate:
ddl-auto: create
show-sql: true
properties:
hibernate.dialect: org.hibernate.dialect.MySQL5DialectHa a useSSL-t true-ra állítom akkor pedig ezzel a hibával száll el:
com.mysql.cj.jdbc.exceptions.CommunicationsException: Communications link failure
The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driver has not received any packets from the server.Őszintén szólva, nem igazán értem mi lehet a probléma.
Az első hibára az interneten javasolt megoldás nekem nem működött, ugyan úgy dobja a hibát.
(Javasolt megoldás : )ALTER USER 'student'@'localhost' IDENTIFIED WITH mysql_native_password BY 'pass123';
Az adatbázis localhost-on megy, dockerbe, a default 3306-os portot más adatbázis miatt át mappeltem 3307-re. MySQL Workbench-el elérem az adatbázist, csak programból nem.
Tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Path of Exile 2
- Windows 10
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest