Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
TwentyS1X
csendes tag
-
Béló
aktív tag
válasz FehérHolló #5008 üzenetére
Ez valóban gonoszkodás volt , bár i...
Fura módon mi is vegyész-biomérnökként programozni tanulunk: pascal, vba...
cserébe aki tanitja elég rendes: bevallotta hogy zh-n gyakon. nála nagyon ritka volt az oylan hülye aki még diktálásra sem tudta megcsinálniEzzaz ha minden igaz hétfőn meglesz a kondibérletem: bár igy kissé hosszú napom lesz 8tol leszek este 8ig cserébe a másnap elég laza lesz.
-
Béló
aktív tag
válasz FehérHolló #5015 üzenetére
pontosan emiatt találom fel a tomibombát( Tomi a nevem ezért+sejhaj vegyészélet) és ledobálom rájuk
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #5025 üzenetére
HI!
hat kerlek majd legkozelebb benyujtok3 miniszteri alairassal sujjobitott kervenyt aszemenek hogy ne verezen be a tali alkamaval:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
KMan
őstag
válasz FehérHolló #5034 üzenetére
Nálunk az ötödik héttől kezdődött el igazán az egyetem
Nalam meg el se kezdodott ezalatt az x ev alatt
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #5099 üzenetére
HI!
miota korbe nyitva a k3 azota semmi izgalom ott se:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Foxi
senior tag
válasz FehérHolló #5271 üzenetére
A megszokott ZH helyszínért kár lenne
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz FehérHolló #5283 üzenetére
Amúgy biztos nagyon jól jár, akit megválasztanak. Konkrétan a bme-s hkról nem hallottam, de eltén és közgázon érdekes dolgok történnek.... És ugye itt sem 2 fillér sorsa felől döntenek.
-
sgergi
veterán
válasz FehérHolló #5298 üzenetére
asszem, ha minden jól megy, akkor 10.-e után.
-
bdav
őstag
válasz FehérHolló #5302 üzenetére
mod 4, vagy újradob
6 oldalú kockát feltételezve a mod4 nem annyira jó, de mondjuk -habár az elnevezés nem pontos- léteznek más oldalszámú dobó"kockák" is, rpg boltokban lehet kapni
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #5308 üzenetére
nem ez volt az véletlenül? [link]
()
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Béló
aktív tag
válasz FehérHolló #5305 üzenetére
ok lehet ez lesz.
bár akkor mia turonak elemezzüka föggvényeket ha azok nem kellenek? -
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #5319 üzenetére
HI!
felreertesek elkergulese vegett soha semmifele belsoseges iszonyuom nem vot a kozgazhao, csak annyi: 1 hogy vhogy meg eldegelek 2 a tszcsenek dogozom, mellesleg vmikro a vizozon elott vizsgaztam kozgazbol akkor 24oram volt vagy 500 oldalra es meglett /de hogy hanyas aszt ma nem tom:- ))) aszem nyari felevzaras vot/
udv
neduddki
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz FehérHolló #5336 üzenetére
Akkor meg lehet, hogy a munkaerőpiaci kereslet hatására belátták, hogy tűz esetén a villanykarosoknak kell először kijutniuk az épületből
A mérnököket meg szűrik találékonyság szerint.[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5339 üzenetére
mellém egyszer digiten betelepült egy gyerek, elkezdi mondani nekem hogy ő hogy belelépne azoknak a szájába akik jáccani jönnek be. ha ilyen kemény ki akadályozta meg? mármint ezt véletlenül se vedd összehasonlításnak veled, csak a laptopról jutott eszembe, de az a gyerek külön szobrot érdemelne, amennyit basztatott egész órán (remélem nem Ph-s ). digiten amúgy is muszály figyelni mert néha Selényi fogja és kónya módra 3 mp alatt felír valami logikai függvényt aztán fél mp alatt átrendezi a 40 év rutinjával, én meg 1 hét alatt nem jövök rá hogyan jött ki neki, m1 (ma digit amúgy is eléggé extrém volt) lényeg hogy gyerek ilyenekkel fárasztott végig, hogy szeretem-e a sorozatokat (tv), nézem-e őket, mondom analízisen kívűl nemnagyon, majd elkezdte mondani, hogy ő hogy unja ezt a förtelmes órát. E heti feladványunk: ki mondta hogy nem mehet ki a teremből?
ma megírtuk a csodás próbazh-t, még gyakorolnom kell hogy minden feladatra jusson időm, de úgyérzem 3-as is meglehet.
mondjuk időm azt most ment minuszba, jövőhéten anal, prog, szoftlab, mikmak zh, utána pedig keddig a bsz könyvemmel fogok aludni amit ma vettem meg. ma pedig mikmakkal kéne csak nincs nyomtatómKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz FehérHolló #5338 üzenetére
-
peterszky
őstag
válasz FehérHolló #5347 üzenetére
Ezen most jót nevettem, így pár perccel párhuzamos programozás gyak előtt
Amúgy ne add fel, lehet a másik oldalon a homokhegyen lesz iszapbirkózás
What else you gonna do on a Saturday?
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5347 üzenetére
most is van látnivaló, méghozzá az hogy olyan embereket látsz dolgozni, akik pl. útszélén csak támasztani szokták a lapátot. de itt nem, itt serénykednek
nemtom bemenjek-e ma mikmakra, úgyse érteném miről van szó mármint csak ez az órám lenne 12-14-ig oszt jónapot
[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Béló
aktív tag
válasz FehérHolló #5407 üzenetére
hát azért olyannyira nagy külnbség nincs az azért tény hogy első zh-n 260 emberből 110en buktak, a másodikon pedig 150 en (nekik több mint valószinű hogy a tárgybol csuszik egy félév és a ráépülő tárgyakbol is)
mikmakbol eddig nem bánom hogy sokat logtam: könyvet elolvasgattam, jegyzetet megtanultam példafeladtaokat értem stb.. 3 as a cél remélem meglesz( szurkoljatok )
matekbol gyakot értem, elméletre van könyvem, sztem elég lesz (itt is sokat hiányzom )
többire bejárok (mert seggbe+!%/=( ha nem, a jelenlétik miatt) -
Béló
aktív tag
válasz FehérHolló #5409 üzenetére
Azt nem de hetente 3 doga van (kémialabor, matek, vegygéptanlabor)
meg vegygéptanbol a laborban elég sok állat képlet van (bocs gépészek )
de összességében most már valamelyest beleszoktam az uj életbe ugy vélem (csak mikmak emg matek legyen emg ) -
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #5407 üzenetére
Közben megtaláltam: [link]
Én személy szerint támogatom. Ha valakinek van jobb ötlete a lemorzsolódás csökkentésére a követelményszint mérséklésén kívül, írjon nekik. Azért az már tényleg elég kellemetlen, hogy a dékáni hivatal becslése szerint is az 5. félév elejére a hallgatók legalább 50%-a van már legalább egy éves lemaradásban a tantervtől. (Az info a dékánhelyettestől származik, egyik kurzus bevezetőjében beszélt erről körülbelül 10 percet.)
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5416 üzenetére
hát ha él is az ember, akkor nagyon nehéz mindenből átmenni szerintem, egyszerűen marhasok az anyag.
Kónya (aki amúgyis gyors) ilyet szólt ma hogy most gyorsabb lesz mert elvan maradva... a baj hogy minden órán ezt mondja, és bár nemtudom melyik kurzussal járok jobban, mindenesetre túlfeszített a tempó szvsz.
a délutáni tanulás meg nálam úgy néz ki, hogy 4kor vége sulinak,leghamarabb 5-re hazaérek, kaja stb,6kor elkezdek tanulni és 10 kor jólenne lefeküdni hogy ne essek össze a sokadik 5:30-as keléstől, bár még sose sikerült 11 előtt lefeküdnöm ez is csak egy feltevés, hogy 18-22-ig, ha betartanám valszeg mindenből átmennék, de akkor semmi másra nemjut időm, ezen a kolesz mérsékelne, de oda már nemjutok be sztem viszont azt most tisztán látom, hogy ha 4 évig ez lenne a műsor, hogy regeltől estig learn, akor vagy az agyam kikapcsolja a működését testemmel együtt, vagy úgy fogok kinézni mint egy 300 éves szerzetes, és ott leszek 20+x évesen diplomával úgy hogy nem éltem de már nem is lesz hozzá kedvem addigra.
kérdés melyik beruházásnak nagyobb az alternatív költségeKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
concret_hp
addikt
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #5444 üzenetére
ilyen ez a közgazdaságtan.
de pájinkávlal i sműködik a dolog, én próbáltam
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #5444 üzenetére
HI!
Vakvarnyu mit nem ertesz ez kozgaz oszt kisz:- )))
/na jo felbornyu is gyuhet:- )))/udv
neduddki
p.s. nizd ma a HujjeFejut de tugya a rendszert:- )))
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #5438 üzenetére
minimum + 1 ponttal megszereztem az aláírást! \o/
-
literkóla
csendes tag
válasz FehérHolló #5438 üzenetére
Jééé ott voltál. Mi akkor infót írtunk
Béló: Sikeresen eltaktikáztam magam a bufeszakon, mostani het kiesett, hat valamit valamiért. De legalabb a tobbire tisztessegesen felkeszultem. Tanulgattam mikrora, Varian könyv használatával de még mindig kínai nekem ICC PCC meg határérték meg Káb dáglesz függvény meg anyám tudja micsoda.
Pl mar ott tartunk mikronal hogy gyakorlaton le sem tudok ulni...
[ Szerkesztve ]
BME GTK
-
literkóla
csendes tag
válasz FehérHolló #5500 üzenetére
Raadasul olyan pogyolan fogalmaz a jegyzet. Szoval ket magos processzorokrol annyit kell tudni hogy egy CPUert kettot kapunk. Meg gyorsabb lesz tole a gep :- )
raadasul egy csomo szakzsargont hasznal, de olyan szinten magyarazza meg....
A masik az hogy en mindenhez 2-3sort írtam, egy csomo helyen nem fert ki a cucc. Remelm nem huzzak at. Nagyon keves hely volt, mindenki azt serelmezte
Mikro miatt kicsit szomoru vagyok, ha nem dont le a betegseg talan meglehetett volna, így marad a december
[ Szerkesztve ]
BME GTK
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #5500 üzenetére
ezt páran felvettük poénból tavaly tavasszal na az nem volt gyenge
amugy egy olyan embernek aki nem használ napi szinten szgépet, valószínűleg van jópár kérdés, amit nem tudhat.
mondjuk az is igaz, hoyg nagyon durván gyökérnek kell lenni ahhoz hogy valaki ezen megbukjon
más:
h8 és k12 közt 3 zh-t írok, szabtekből már kezd valami fogalmam lenni megint, ahogy nézem át a már eléggé ismerős feladatokat többibe nyílván bele se néztem még szinte . korábban nyílván egyik tárgyal se foglalkoztam egy óránál többet a félévben. (elsőévesek: ne az én példámat kövessétek!! (vagy kövessétek, de őgy hoyg első évben ti is tanultok, ahogy én is tanultam ))[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5643 üzenetére
elaludtál?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5645 üzenetére
küld be öcsédet
-
tototos
őstag
válasz FehérHolló #5643 üzenetére
Hát én is így voltam hogy fizikára nem megyek be mert semmit nem készültem. Bementem és írtam egy 50%-os zh-t.
-
norbiphu
őstag
válasz FehérHolló #5660 üzenetére
nézd a jó oldalát, legalább izgi
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
literkóla
csendes tag
-
literkóla
csendes tag
válasz FehérHolló #5665 üzenetére
es ha esetleg nem sikerul akkor majd portas leszek es nem engedlek be
Aki volt allasborzen: Tenyleg voltak kulfoldi cegek ?[ Szerkesztve ]
BME GTK
-
Béló
aktív tag
válasz FehérHolló #5672 üzenetére
Ok ez igaz
mondjuk az üditőitalos srácnak valószinűleg a külögyi cuccos az érdekeltségi köre mer a munka még messzi van néki is.Ezzaz péntek kémiai számitások zh olyan hóle gykvezérem van hogy eszméletlen, a könyvből kijegyzetelt képleteket rosszul irja fel a táblára...konkrétan megint autodidakta modon készülök
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5679 üzenetére
hát ha úgy vesszük végülis év eleje óta bírom, de most mindjá összeesek és még kéne valami hsználható progpuskát írnom. de félek hogy ráesek és összenyálazom 10 perc múlva
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5681 üzenetére
én utána félve nyúlnék csak hozzá, és te még nemláttál engem hirtelen elaludni
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #5679 üzenetére
az enyém is ekörül van, 36 óra a legtöbb, amit ébren töltöttem. de régebben a 24 óra is problémás volt.. hiába, az egyetem megedzi az embert
-
tototos
őstag
válasz FehérHolló #5692 üzenetére
Nekem gyakvezem volt és nem nagyon jött be az oktatási stílusa.
-
norbiphu
őstag
válasz FehérHolló #5729 üzenetére
azt nem tudom. legnagyobb átlag tavaly a szoftverfejlesztésre (erre lett a legnagyobb létszám is) meg autonóm rendszerekre kellett.
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5740 üzenetére
ahelyett ajánlani == jobb mint a könyv? vagy csak hiánypótlás akinek nicns könyve?
a fleinert amúgy leszedtem, csak azé kérdem mert nincs összehasonlítási alapom a könyvvel
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #5742 üzenetére
Bocs, kicsit megnéztem, a Fleiner jegyzetben nincsenek benne a következők: homogén lin rekurzió, stirling-számok, bell-számok, catalan-számok, erdős-ko-radó tétele, sperner-rendszerek.
-
REDeath
őstag
válasz FehérHolló #5743 üzenetére
ezek nem is kellenek a 2-ik zh-ra, szóval akkor fleinerből tudok készülni a 7végén. thx az infót
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #5743 üzenetére
lol ilyet sztem nem is tanultunk bsz-ből , vagy csak már régen volt?
amugy bsz-zhra gyakon megoldott feladatokból emg régebbi zh-kból érdemes készülni szvsz.
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz FehérHolló #5785 üzenetére
Hát szerintem simán a tanszéken a titkárnőnek. Mechanika házit legalábbis ő gyűjtötte.
A tanszék meg az első emeleten van. Legalábbis onnan lehet megközelíteni. Az MM-et meg gondolom megtalálod -
KilgoreTrout
senior tag
válasz FehérHolló #5785 üzenetére
Na megvan az eredmény: 12 pont.
A gonoszban eddig nem voltam biztos... -
literkóla
csendes tag
válasz FehérHolló #5807 üzenetére
Persze tolom tovább, bar a kovetkezo felevben sok javulasra nem szamitok. Csak az elso benyomasok nem biztatoak. Azert valoszinuleg megveszem ujra a jelentkezesi lapot.
whitezo:
Nem csak egyes tanarok gyengek, de egyes kovetelmenyrendszerek is...
[ Szerkesztve ]
BME GTK
-
literkóla
csendes tag
válasz FehérHolló #5811 üzenetére
Teher alatt nő a pálma Igazából én csak azt akartam írni, hogy ez a GTK nem annyira kraftos mint a BME tobbi kara, pedig szerintem ossze lehetne dobni valami maradandot. Ebben most jobb a Corvinus es a BGF-PSZFK/BGF-KVIFK.
De ez a matek komolyan mondom. BME mercevel is szanalmas.
[ Szerkesztve ]
BME GTK
-
bdav
őstag
válasz FehérHolló #5822 üzenetére
"Én már 5 féléve mondogatom, hogy csak az épp aktuális félévet kell túlélni és jobb lesz"
én 9 bár valahogy mindig az őszi félévekre sikerül valami durva házifeladatos szívást összeszedni (.net, j2ee, most önlab lesz - ezek rendszerint 20-25 órás folyamatos kódolásban csúcsosodnak ki)
btw. gyertek el jövő csütörtökön az I-be (emailt elvileg mindenki kapott róla péntek este), mostani munkahelyemen levő gyakornokoskodásról lesz szó, fogok beszélni énis
(másnap meg rendszeropt zh-t írok, dejó)
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest