- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #5672 üzenetére
Ok ez igaz
mondjuk az üditőitalos srácnak valószinűleg a külögyi cuccos az érdekeltségi köre mer a munka még messzi van néki is.Ezzaz péntek kémiai számitások zh
olyan hóle gykvezérem van hogy eszméletlen, a könyvből kijegyzetelt képleteket rosszul irja fel a táblára...konkrétan megint autodidakta modon készülök
-
literkóla
csendes tag
válasz
FehérHolló #5665 üzenetére
es ha esetleg nem sikerul akkor majd portas leszek es nem engedlek be
Aki volt allasborzen: Tenyleg voltak kulfoldi cegek ? -
literkóla
csendes tag
válasz
FehérHolló #5660 üzenetére
Ilyenkor orulok hogy a mernokokbol fogok megelni
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló #5660 üzenetére
nézd a jó oldalát, legalább izgi
-
tototos
addikt
válasz
FehérHolló #5643 üzenetére
Hát én is így voltam hogy fizikára nem megyek be mert semmit nem készültem. Bementem és írtam egy 50%-os zh-t.
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #5645 üzenetére
küld be öcsédet
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #5643 üzenetére
elaludtál?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #5500 üzenetére
ezt páran felvettük poénból tavaly tavasszal
na az nem volt gyenge
amugy egy olyan embernek aki nem használ napi szinten szgépet, valószínűleg van jópár kérdés, amit nem tudhat.
mondjuk az is igaz, hoyg nagyon durván gyökérnek kell lenni ahhoz hogy valaki ezen megbukjon
más:
h8 és k12 közt 3 zh-t írok, szabtekből már kezd valami fogalmam lenni megint, ahogy nézem át a már eléggé ismerős feladatokattöbbibe nyílván bele se néztem még szinte
. korábban nyílván egyik tárgyal se foglalkoztam egy óránál többet a félévben.
(elsőévesek: ne az én példámat kövessétek!!
(vagy kövessétek, de őgy hoyg első évben ti is tanultok, ahogy én is tanultam
))
-
literkóla
csendes tag
válasz
FehérHolló #5500 üzenetére
Raadasul olyan pogyolan fogalmaz a jegyzet. Szoval ket magos processzorokrol annyit kell tudni hogy egy CPUert kettot kapunk. Meg gyorsabb lesz tole a gep :- )
raadasul egy csomo szakzsargont hasznal, de olyan szinten magyarazza meg....
A masik az hogy en mindenhez 2-3sort írtam, egy csomo helyen nem fert ki a cucc. Remelm nem huzzak at. Nagyon keves hely volt, mindenki azt serelmezte
Mikro miatt kicsit szomoru vagyok, ha nem dont le a betegseg talan meglehetett volna, így marad a december
-
literkóla
csendes tag
válasz
FehérHolló #5438 üzenetére
Jééé ott voltál. Mi akkor infót írtunk
Béló: Sikeresen eltaktikáztam magam a bufeszakon, mostani het kiesett, hat valamit valamiért. De legalabb a tobbire tisztessegesen felkeszultem. Tanulgattam mikrora, Varian könyv használatával de még mindig kínai nekem ICC PCC meg határérték meg Káb dáglesz függvény meg anyám tudja micsoda.
Pl mar ott tartunk mikronal hogy gyakorlaton le sem tudok ulni...
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #5438 üzenetére
minimum + 1 ponttal megszereztem az aláírást! \o/
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #5444 üzenetére
HI!
Vakvarnyu mit nem ertesz ez kozgaz oszt kisz:- )))
/na jo felbornyu is gyuhet:- )))/udv
neduddki
p.s. nizd ma a HujjeFejut de tugya a rendszert:- )))
-
válasz
ilyen ez a közgazdaságtan.
de pájinkávlal i sműködik a dolog, én próbáltam
-
concret_hp
addikt
válasz
akkor már inkább dobókocka
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #5416 üzenetére
hát ha él is az ember, akkor nagyon nehéz mindenből átmenni szerintem, egyszerűen marhasok az anyag.
Kónya (aki amúgyis gyors) ilyet szólt ma hogy most gyorsabb lesz mert elvan maradva... a baj hogy minden órán ezt mondja, és bár nemtudom melyik kurzussal járok jobban, mindenesetre túlfeszített a tempó szvsz.
a délutáni tanulás meg nálam úgy néz ki, hogy 4kor vége sulinak,leghamarabb 5-re hazaérek, kaja stb,6kor elkezdek tanulni és 10 kor jólenne lefeküdni hogy ne essek össze a sokadik 5:30-as keléstől, bár még sose sikerült 11 előtt lefeküdnömez is csak egy feltevés, hogy 18-22-ig, ha betartanám valszeg mindenből átmennék, de akkor semmi másra nemjut időm, ezen a kolesz mérsékelne, de oda már nemjutok be sztem
viszont azt most tisztán látom, hogy ha 4 évig ez lenne a műsor, hogy regeltől estig learn, akor vagy az agyam kikapcsolja a működését testemmel együtt, vagy úgy fogok kinézni mint egy 300 éves szerzetes, és ott leszek 20+x évesen diplomával úgy hogy nem éltem de már nem is lesz hozzá kedvem addigra.
kérdés melyik beruházásnak nagyobb az alternatív költsége -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #5407 üzenetére
Közben megtaláltam: [link]
Én személy szerint támogatom. Ha valakinek van jobb ötlete a lemorzsolódás csökkentésére a követelményszint mérséklésén kívül, írjon nekik. Azért az már tényleg elég kellemetlen, hogy a dékáni hivatal becslése szerint is az 5. félév elejére a hallgatók legalább 50%-a van már legalább egy éves lemaradásban a tantervtől. (Az info a dékánhelyettestől származik, egyik kurzus bevezetőjében beszélt erről körülbelül 10 percet.)
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #5409 üzenetére
Azt nem de hetente 3 doga van (kémialabor, matek, vegygéptanlabor)
meg vegygéptanbol a laborban elég sok állat képlet van (bocs gépészek)
de összességében most már valamelyest beleszoktam az uj életbe ugy vélem (csak mikmak emg matek legyen emg)
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #5407 üzenetére
hát azért olyannyira nagy külnbség nincs az azért tény hogy első zh-n 260 emberből 110en buktak, a másodikon pedig 150 en (nekik több mint valószinű hogy a tárgybol csuszik egy félév és a ráépülő tárgyakbol is)
mikmakbol eddig nem bánom hogy sokat logtam: könyvet elolvasgattam, jegyzetet megtanultam példafeladtaokat értem stb.. 3 as a cél remélem meglesz( szurkoljatok)
matekbol gyakot értem, elméletre van könyvem, sztem elég lesz (itt is sokat hiányzom)
többire bejárok (mert seggbe+!%/=( ha nem, a jelenlétik miatt) -
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #5347 üzenetére
most is van látnivaló, méghozzá az hogy olyan embereket látsz dolgozni, akik pl. útszélén csak támasztani szokták a lapátot. de itt nem, itt serénykednek
nemtom bemenjek-e ma mikmakra, úgyse érteném miről van szó
mármint csak ez az órám lenne 12-14-ig oszt jónapot
-
peterszky
őstag
válasz
FehérHolló #5347 üzenetére
Ezen most jót nevettem, így pár perccel párhuzamos programozás gyak előtt
Amúgy ne add fel, lehet a másik oldalon a homokhegyen lesz iszapbirkózás
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
FehérHolló #5338 üzenetére
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #5339 üzenetére
mellém egyszer digiten betelepült egy gyerek, elkezdi mondani nekem hogy ő hogy belelépne azoknak a szájába akik jáccani jönnek be. ha ilyen kemény ki akadályozta meg?
mármint ezt véletlenül se vedd összehasonlításnak veled, csak a laptopról jutott eszembe, de az a gyerek külön szobrot érdemelne, amennyit basztatott egész órán (remélem nem Ph-s
). digiten amúgy is muszály figyelni mert néha Selényi fogja és kónya módra 3 mp alatt felír valami logikai függvényt aztán fél mp alatt átrendezi a 40 év rutinjával, én meg 1 hét alatt nem jövök rá hogyan jött ki neki, m1 (ma digit amúgy is eléggé extrém volt) lényeg hogy gyerek ilyenekkel fárasztott végig, hogy szeretem-e a sorozatokat (tv), nézem-e őket, mondom analízisen kívűl nemnagyon, majd elkezdte mondani, hogy ő hogy unja ezt a förtelmes órát. E heti feladványunk: ki mondta hogy nem mehet ki a teremből?
ma megírtuk a csodás próbazh-t, még gyakorolnom kell hogy minden feladatra jusson időm, de úgyérzem 3-as is meglehet.
mondjuk időm azt most ment minuszba, jövőhéten anal, prog, szoftlab, mikmak zh, utána pedig keddig a bsz könyvemmel fogok aludni amit ma vettem meg. ma pedig mikmakkal kéne csak nincs nyomtatóm -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
FehérHolló #5336 üzenetére
Akkor meg lehet, hogy a munkaerőpiaci kereslet hatására belátták, hogy tűz esetén a villanykarosoknak kell először kijutniuk az épületből
A mérnököket meg szűrik találékonyság szerint. -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #5319 üzenetére
HI!
felreertesek elkergulese vegett soha semmifele belsoseges iszonyuom nem vot a kozgazhao, csak annyi: 1 hogy vhogy meg eldegelek 2 a tszcsenek dogozom, mellesleg vmikro a vizozon elott vizsgaztam kozgazbol akkor 24oram volt vagy 500 oldalra es meglett /de hogy hanyas aszt ma nem tom:- ))) aszem nyari felevzaras vot/
udv
neduddki
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #5305 üzenetére
ok lehet ez lesz.
bár akkor mia turonak elemezzüka föggvényeket ha azok nem kellenek? -
válasz
FehérHolló #5308 üzenetére
nem ez volt az véletlenül? [link]
(
)
-
bdav
őstag
válasz
FehérHolló #5302 üzenetére
mod 4, vagy újradob
6 oldalú kockát feltételezve a mod4 nem annyira jó, de mondjuk -habár az elnevezés nem pontos- léteznek más oldalszámú dobó"kockák" is, rpg boltokban lehet kapni
-
sgergi
veterán
válasz
FehérHolló #5298 üzenetére
asszem, ha minden jól megy, akkor 10.-e után.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
FehérHolló #5283 üzenetére
Amúgy biztos nagyon jól jár, akit megválasztanak. Konkrétan a bme-s hkról nem hallottam, de eltén és közgázon érdekes dolgok történnek.... És ugye itt sem 2 fillér sorsa felől döntenek.
-
Foxi
senior tag
válasz
FehérHolló #5271 üzenetére
A megszokott ZH helyszínért kár lenne
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #5099 üzenetére
HI!
miota korbe nyitva a k3 azota semmi izgalom ott se:- )))
udv
neduddki
-
KMan
őstag
válasz
FehérHolló #5034 üzenetére
Nálunk az ötödik héttől kezdődött el igazán az egyetem
Nalam meg el se kezdodott ezalatt az x ev alatt
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #5025 üzenetére
HI!
hat kerlek majd legkozelebb benyujtok3 miniszteri alairassal sujjobitott kervenyt aszemenek hogy ne verezen be a tali alkamaval:- )))
udv
neduddki
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #5015 üzenetére
pontosan emiatt találom fel a tomibombát( Tomi a nevem ezért+sejhaj vegyészélet
) és ledobálom rájuk
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #5008 üzenetére
Ez valóban gonoszkodás volt
, bár i...
Fura módon mi is vegyész-biomérnökként programozni tanulunk: pascal, vba...
cserébe aki tanitja elég rendes: bevallotta hogy zh-n gyakon. nála nagyon ritka volt az oylan hülye aki még diktálásra sem tudta megcsinálniEzzaz ha minden igaz hétfőn meglesz a kondibérletem: bár igy kissé hosszú napom lesz 8tol leszek este 8ig
cserébe a másnap elég laza lesz.
-
TwentyS1X
csendes tag
válasz
FehérHolló #5008 üzenetére
Ezt megkaptam, rám számoltak, de felállok, úgy bizony :- )))
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #4998 üzenetére
kipucolás = megetted?
reggel meglepődtem, pedig már kiment a sör hatása alól a fejem: felkelek és nővérem(emeleteságy) ágyán felettem kivan nitva az ernyőm. anyám rakta oda száradni, de iylen kis cetlit ír nekem asztalra konyhában, hogyha az ernyőmet keresném akor a nővéremágyán van. aha, kérdem én ki nem vesz észre egy ekkora valamit?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
FehérHolló #4949 üzenetére
Én mennék nagyon szívesen, de nagyon nagy kérdőjel, hogy mikor szabadulok, szerintem vagy 9-ig tart az edzés minimum, plussz gyors zuhany, de legalább az edzés helyéhez közel van minden, ami a közelben van. Telószámot felírtam, meddig lehet zargatni?
-
Szabesz
őstag
válasz
Ok. Igyekszem odatalálni, telefonos zaklatás nélkül
-
sgergi
veterán
válasz
FehérHolló #4951 üzenetére
Oké, akkor holnap megpróbálok odamenni fél 7-re a Fehérvári villamosmegállóba.
-
sgergi
veterán
válasz
Mi ez a nagy szerveződés itten? Lehetne még csatlakozni ehhez a kis sörözéshez, ha már így bekukkanzottam ide? Érdekelne, hogy kik írogatnak ide.
-
Szabesz
őstag
válasz
FehérHolló #4939 üzenetére
7ig van órám, szval ez lehet nekem ki fog esni
-
válasz
nekem is oké elvileg, 6ig órám van, szal pont jól jövök ki
-
Béló
aktív tag
válasz
nincs linkem: csak ma sirt a fél tanári kar h nem tudnak szivatni:
a vegygéptan tanár is panaszkodott, a számtech is, a vegygéptan előado is
visznta kémszámos örült mer addig ingyen probazh-t irunk -
REDeath
őstag
válasz
én nemvoltam még a regébe szóval nekem mndegy, csak ne milliókba kerüljön egy söröcske
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4923 üzenetére
füzet sztem nem drágább, persze sokért is lehet venni,d e 2 spirál + 1 sima a4-es 200ft volt a teszkóban múlt héten.
a félévre ennyi asszem bőven elég lesz
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #4923 üzenetére
nekem anyám hozot munkahelyéről ilyen kézzel hajlítgatható fémlapos gyorsfűzőt, csakehhez folyton lyuggatni kell a lapokat és egy csík elveszik a lapból.
lehet befektetek valami rendes mappába és laponként ilyen műanyag (bugyi?)-ba teszem. vagy nemtom. igazából azt se tudom mért filózok ezen, mr fáradt vok, csak nemakarom megnehezíteni a dolgomat, hogy ha készülni kell a jegyzetemből majd.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
FehérHolló #4899 üzenetére
Jegyzeeeeeeeet?!?
Én szerintem 10 oldalnál többet egyetemi előadáson életemben nem jegyzeteltem. Ennek több oka is van.
1. nem tudok jól figyelni írás közben, tuti lemaradok.
2. úgyis van mindig valaki, aki szebben ír, s felteszi a jegyzeteit valahova.
3. Ébren lenni előadáson? Már az elképzelés is furcsa.Na jó, van amin van értelme, meg eredménye, pl.: grafika, szakirányos tárgyak. Viszont vannak amiknek semmi értelme, s semmivel sem lehet kibírni alvás nélkül. Példát most nem írok.
-
válasz
FehérHolló #4901 üzenetére
szerintem akkor legyen a rege
-
REDeath
őstag
válasz
konkrétan 1 levelet nem kaptam még levlistáról
-
Szabesz
őstag
válasz
FehérHolló #4871 üzenetére
Akkor igyekszem majd ott lenni
Más: BME-VIK-es pulcsit hol lehet még venni, tudja valaki?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Fene egyen meg, hogy mod közben postolsz.
Találkozóval mi legyen? Fiatalság enged a tapasztaltabbaknak, és elmegyünk egy nem túl drága sörözőbe, vagy ragaszkodik a parkhoz? (Fiatalok vannak többen érzésem szerint.)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4875 üzenetére
pff nagyon hiányoznak a 8 előtti kelések
nekem szerencsére csak 10től lenne órám, de az egyből kimarad(2.odszor tolom)
lesz egy adatvédelem és információszabadság c. 2 kredites móka, remélem érdekes lesz, mert érdekel a téma, utána meg lesz egy német középhaladó1, ami azért mókás mert hirtelen kb. 20 szó jut eszembe németül és ált. suli óta nem beszéltem kb. 1 szót se -
válasz
FehérHolló #4871 üzenetére
ez talán még jobb ötlet, nekem tetszik, van fílingje
nekem amug yaz időpont mindegy, beszéljék meg azok, akik valamivel később/korábban érnek csak rá
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #4866 üzenetére
HI!
VakVarnyui mennye pihenni nekemdogom van nem csak bornyuvajukhoz jarok!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. inditvabtyozok korabbi kezdest es mindeki akkora tan oda amikroaa akar!!! de hova??? an egyeszkegyunk!!!
-
Szabesz
őstag
válasz
Bepofátlankodhatok a talira?
-
REDeath
őstag
válasz
holvn a fehérvári úti 4-es megálló?
4-es vilamos? vagy 4-es metró?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4858 üzenetére
Időpontnak kinek mi lenne a jó?
Irányként én 20:00-t mondanék, találkozóhelyként pedig a Fehérvári úti 4-es megállót, hátha vannak olyanok, akik nem tudják, hogy hol van pontosan a rege.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Szerintem nem rossz, de valószínűleg csak későn tudnék menni, helyileg jó. 9 után tudok indulni, kb. fél óra.
-
válasz
ismerősen hangzik.. talán kevésbéjózan állapotomban jártam már arra
nekem megfelel, meg igazából mindegy is. meg majd mondják a többiek is, hogy nekik jó-e
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #4854 üzenetére
hát ha 6 után lesz akkor sztem lehet én is elnézek: attól füögg milyen leszek a 10 tanóra után
amint látom kissé elkanyarodott a téma..
-
válasz
FehérHolló #4840 üzenetére
Ohh, én balga. Köszönöm szépen. Bár nem sok értelmét látom, de azért az elsőre bemegyek
-
válasz
FehérHolló #4838 üzenetére
Nemnem. Az órarendebne van ilyen tárgy. Kedden délután, megnéztem a kurzuslistát, és az összesnek ez a neve...
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #4783 üzenetére
mért lesz roszabb?
laptopja akor senkinek nincs?
kth oldala még mindig halott
mod: juhéé neptun adatbázisakármije halott ma 17-től 3-ikán 6ig. egyszer akarom megnézni, pont akkor halott
vagy szokjak hozzá hogy csak akkor nicns mikor kell?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4774 üzenetére
persze 2 hetente egyből nem?
1szer elég meghallgatni szerintem
mármint hogy egyszer tényleg meghallgatod, meg még párszor szerepelsz a listában -
whitezo88
nagyúr
válasz
FehérHolló #4770 üzenetére
KGBt kihagyom, szerintem max margit szigetre megyek ki.
akkor hadd írjak az én szemszögemből a beiratkozásról:
3 óra alatt lezavartuk, elég kemény volt a tempó, a seniorok sztm intravénás koffeint lőttek bemikor megkérdezték ki az aki rosszul írt valamit és elírta az menjen ki kb 15 ember állt fel, de a tapsot leintették. viszont a végén mikor a KTH-s néni megkérdezte, hogy ki az aki aláírt vmit az indexben, ott még valaki kiment, akinek kért is egy tapsot
a tankör meg hát... vannak lányok, de van pár elég antiszoc emberke akiknek kb a tej meglaszik a szájában. valaki még be is szólt, mert az index leadásakor a másik oldalról mentem be és nem 3 hanem 4 embert állítottam fel
meg a végén vkinek a repülője fejbetalált... a vártúrát kihagyom, egyedül a végén a sörözés érdekelne, de az előtte lévő x órás mászálás nemtyé.
köszöntem -
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló #4774 üzenetére
én egyszer voltam bennt eddig, akkor is az utolsó 5 percben papírt aláírni. azóta nem nagyon.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FehérHolló #4758 üzenetére
a probléma inkáb ott adódik, hogy 9től már kezdődik a program, mad 10-12ig fizika, majd tájékoztató, majd 3 óra bent ülés beiratkozás alatt, majd kis oihi, és már kezdődik is a vártúra. jobb lett volna másik napra berakni
(kolisoknak könnyű, de aki nem a belvárosban lakik annak szarabb) 9-23ig szinte egyhuzamban programok.
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #4692 üzenetére
hát nálunk vbk-n azért a tkvezetők igen aktivak
tényleg ha megvan a órarendem akkor kell még vmit vele csinálnom? (amennyiben minden tárgyam megfelel és nem akarok többet felvenni)il. a holnapi évnyitóra miben jöjjek? (elég egy fehéring, vagy öltözzek ki rendesen?)
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #4690 üzenetére
hát piszkálni piszkálhat: de csak a tankörvezetővel egyeztetve...
-
Béló
aktív tag
válasz
FehérHolló #4677 üzenetére
igen de a viken is ez van tudomásom szerint
kösz akkor jövö hétne nekiállok
, bár nem fejezem be az biztos
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #4641 üzenetére
Egyetértek, ez valami elég gyengécske próbálkozás lehet...
Dehát sose lehet tudni, mi hozza össze az embereket... -
tototos
addikt
válasz
FehérHolló #4641 üzenetére
Én csak a tankörökről beszéltem általánosságban. Ez az érdeklési kör nekem is furcsa, tavaly még nem volt.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4589 üzenetére
mondjuk 1.2. félévbe lehet figyelnek erre, nemtom, de hogy később nem az tuti
(gondolom, hogy akinek még nicns nyelvvizsgája azt is ösztönözzék , hogy szedje össez mielőbb) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #4533 üzenetére
Ezek szerint Te (látod, nagy kezdőbetű, a tisztelet egyik jeleként
és nem kellett magázódnom...!
) teljesen egyetértesz ezzel a hagyománnyal?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #4533 üzenetére
Az már régen rossz, ha attól kerülök be egy közösségbe, hogy "megtanulok" magázódni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #4531 üzenetére
Én pl. tisztelem azt, akinek 120+ kreditje van, de attól még egyáltalán nem érzem helyénvalónak ezt az idiotizmust, hogy akkor már egyből magáznunk kellene a felsőbbévest! Azért kell magáznunk, mert 120+ kreditje van?
Ezt gondolom valami elmebeteg egyszer kitalálta, bemagyarázta egy pár haverjának, hogy ettől márpedig mennyivel jobban fogják tisztelni őket, így karöltve, szövetségben ráerőltették ezt a módszert másokra is, akik végül elhitték, hogy ez jó, ők is elkezdték alkalmazni, és így terjedt a hülyeség szájhagyomány útján, és az emberek csak tompultak egymás után a sok-sok agymosástól... Jézusom, milyen könnyen csinál egy bolond százat... Elég sajnálatos, hogy ennyire könnyen manipulálhatóak az emberek.Még ha nem is magázok senkit, tisztelhetek mindenkit a BME-VIK-en, aki továbbjutott az első évfolyamnál...
(#4529) concret_hp: "szerintem midnenki kapott gólyaimpulzust, szóval talán nem kell senkit tájékoztatni." Látom igazán szereted kioktatni az embereket.
Érdekes, hogy egy jóindulatú szándéktól vezérelt cselekedetet is rossznak tudsz beállítani, tudhatsz valamit!
-
válasz
FehérHolló #4426 üzenetére
evtsz sucks
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4423 üzenetére
reghét előtti héten sztem állj neki intézkedni
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló #4406 üzenetére
de tanárokat se lehet választani, hoyg adott kötelező tárgyat kinél vehetem fel? tanárokat is megszabják?
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz
FehérHolló #4387 üzenetére
Mérnök infós, ha jól tudom, de fogalmam sincs hogy hívják. Tavalyi gólyahetes képek meglennének, meg tudnám mutatni...
Persze a spot.sch nem müXxXik -
Foxi
senior tag
válasz
FehérHolló #4383 üzenetére
Bár manapság már nem az a szempont számomra, hogy jól nézzen ki...
Túl sokat jártál ide
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz
FehérHolló #4383 üzenetére
Szerintem egy csajra gondolunk, de viszont hihetetlen nagy kocka
-
válasz
FehérHolló #4374 üzenetére
nálunk azért van egy igen szemrevaló vik-es csajszi a koliban, most volt másodáves asszem. remélem nem akar átcuccolni ősztől az sch-ba
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FehérHolló #4374 üzenetére
kár. évek alatt megtapasztaltam hogy mennyire lehangoló "full" fiú osztályba járni. hiába vannak haverok, de a közérzetre rányomja a pecsétjét.
-
válasz
FehérHolló #4323 üzenetére
a-a
jó esetben mire elér a táborig az állomástól, már részeg lesz
rosszab esetben mire leér békéscsabára, már akkor
ja, és olyan ruhákat vigyen, amit nem sajnál!
mod: ű
whitezoo: gtk -
ytmtralalaa
csendes tag
válasz
FehérHolló #4323 üzenetére
Elég érdekesek ezek a bme gólyatáborok
-
válasz
FehérHolló #4321 üzenetére
nemsajna, nem úgy alakultak a dolgok
de ha tudok bármiben segíteni, szólj nyugodtan.
mod:
öcsének pedig grat -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #4126 üzenetére
Hi!
kerem itt rendszer van, ne tessek turelemtlenkedni:- )))
udv
neduddki
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4126 üzenetére
ezek az ütis nénik már csak ilyenek
-
bpx
őstag
válasz
FehérHolló #4086 üzenetére
pl én
#4099:
IRÜ nem volt vészes sztem,
IRF - az egész előadás szörnyű, slide-ok használhatatlanok, meg ahogy patariczáék is hozzáállnak, na majd jövőre...amúgy végeztem végre én is, 6 vizsgára volt kb 3 hetem (első héten nem sokat voltam itthon)
szoftvertechnikák érdekes volt, készültem rá eleget + jó szokásuk egy előre meghatározott keretből feltenni pár kérdést, ehhez képest a 7-ből sikerült 3 olyan feladatot adni, amire még a slide-ok alapján sem tudtam válaszolni, no mind1, a lényeg hogy megvan
szghálók - ez az új fajta számonkérés vmi hihetetlen egyszerű, 1 évvel ezelőtt vettem fel először, akkor még papíron ment a vizsga, és elég szivatós részeket kérdeztek, keményen kellett (volna) magolni
aztán keresztféléven már a begugrók moodle-ben mentek, amiről mindenkinek az volt a véleménye hogy lehetetlen megválaszolni a slide-ok alapjánvizsga 2. része ugyanúgy papíron, szóval itt se lett meg a tárgy
most viszont harmadik nekifutásra, szinte semmi tanulással 1.5 pont híján 4-es (beugrók sztem könnyebbek, 2. rész meg sokkal könnyebb, az is ilyen beugró style-ban megy), szóval szerintem nagyon jól járt aki most kezdte a hálókatirü - a tananyagban nem sok lényeges elem van, a diák 2-3-szori átolvasásával sikerült egy hármast összehozni (ami miatt az ismerőseim igen nagy mákernek tartanak
)
szakirányos tárgyakból 3-ból 2 megvan (aut-os adatbázisos móka és iit-s java prog LZ-vel)
az intelligens rendszerfelügyelet nevű csoda nem lett meg, ami a legszörnyűbb tantárgy az eddigi 6 félévem alatt...ja és azt elfelejtettem mondani, ebben a félévben volt a szlab4-em is (thx to LZ - szofttech :p), hát mit ne mondjak, jó végre túlleni rajta... D
-
DigitXT
félisten
válasz
FehérHolló #4086 üzenetére
Pl. én.
(Bár pénteken diplomavédés, szóval már - remélem - nem sokáig...
)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4084 üzenetére
4-nél azé' több
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #4053 üzenetére
nekem alapból is elfért
viszont a tárgyfelvételnél pl nemDigitXT: grat
(miér van aki összehozza azt a bravúrt hogy zv-n megbukik? olynakor egyébként mi van?)
-
KMan
őstag
válasz
FehérHolló #4049 üzenetére
azt vagod hogy az etr-ban hogy megy a tantargyfelvetel?
-
norbiphu
őstag
válasz
hmm, úgy legyen ahogy az utolsó mondatodban írtad.
(de azért szerintem sikerül ezt ígyis megölni majd
)
-
válasz
vannak skinek
nekem a new york jön be legjobban.
saját adataim, beállítások, vagy hol is van
-
Foxi
senior tag
válasz
FehérHolló #4039 üzenetére
Nekem 3/0 a mérleg eddig
Semmi sem sikerül akárhogy is szenvedek vele... A baj, hogy már nem is igazán érdekel az egész, csak lenne vége. Megpróbálom még összeszedni magam, nem kellene elbukni a dolgokat mikor csak egy pici kell.
Más: Na van szép új neptun, csak bírja majd szusszal
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló #3999 üzenetére
költői kérdés volt, utaltam rá, hogy mi lenne ha ott folytatnánk a TM-es beszélgetést Holló Úr.
a fizika2 anyag vége (sördinger és barátai) elég undorító.
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló #3969 üzenetére
ez a bandus gyerek elárulta, hogy mit csináltunk. mi legyen vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest