Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #5500 üzenetére
ezt páran felvettük poénból tavaly tavasszal
na az nem volt gyenge
amugy egy olyan embernek aki nem használ napi szinten szgépet, valószínűleg van jópár kérdés, amit nem tudhat.
mondjuk az is igaz, hoyg nagyon durván gyökérnek kell lenni ahhoz hogy valaki ezen megbukjon
más:
h8 és k12 közt 3 zh-t írok, szabtekből már kezd valami fogalmam lenni megint, ahogy nézem át a már eléggé ismerős feladatokattöbbibe nyílván bele se néztem még szinte
. korábban nyílván egyik tárgyal se foglalkoztam egy óránál többet a félévben.
(elsőévesek: ne az én példámat kövessétek!!
(vagy kövessétek, de őgy hoyg első évben ti is tanultok, ahogy én is tanultam
))
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest