Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1681) bdav


bdav
őstag

Na ez megint ilyen csoportos válasz lesz :) először is örülök hogy sikerült felkeltenem az érdeklődést :)

részleteket küldeni nem tudok, kérdezzetek, vagy miről meséljek? :)

- Egyesületi tagságra nincs semmilyen kritérium. Nem hátrány az ha elsőéves vagy, sőt, most hogy rövidebb lett a képzés (BSc) inkább az 1-2 évesek csatlakozására számítunk, hiszen ők tudnak tovább aktívak lenni. Gyűlésre meg bármikor jöhettek, szerda este 6 óra (sztem ezt már mondtam), helyszín az sajnos gyakran csak aznap derül ki; most egy albérletbe szoktunk menni többnyire a keletinél. Szóljatok nekem előtte aztán találkozunk vhol. Ha ELTE-re jársz az sem akadály, jogilag az egyesületnek semmi köze a BMEhez, habár a jelenlegi aktív tagok többsége (azt hiszem mindenki) BME-VIK-re jár, de az öregebbek közt azt hiszem van olyan aki máshol végzett. Abból következően hogy mi mind BMEs diákok vagyunk elsősorban itt ügyködünk (tkp egy ELTEs az jól is jönne, tudna segíteni sokat :) ) Az se feltétlen hátrány ha nem villamosmérnök/infós az illető, ilyen is volt már

- SAP tanfolyam az más tészta, ezt SAPos oktatók tartják. úgy néz ki hogy minden félév elején van egy előadás ami nyilvános teljesen, ide jöjjön feltétlenül akit kicsit is érdekel. Ezt plakátolni szoktuk + levlistákon hirdetni. Ezután egész féléven át heti egy laborgyakorlat van, de itt létszámkorlát van, ezért kénytelenek vagyunk a jelentkezőket szűrni. Elsősorban ide a végzős, de legalábbis többedéves hallgatókat válogatunk be, mert szempont az hogy potenciálisan a SAP-nál dolgozzanak esetleg a tanfolyam után. Némi programozási alapismeret sem árt hozzá.

Ami jó az egészben :
- jó társaság :)
- lehet utazni, külföldi haverokat gyűjteni
- ki tudod próbálni magad más területeken is (meg szakmailag is adott esetben)
- nincs semmilyen kötelezettség, annyi energiát teszel bele amennyit szeretnél
- bár sulival kapcsolatban kevéssé tudunk segíteni, de kb. minden másban igen :)

Rosszat nem nagyon tudok mondani. Ha mégsem tetszene akkor senki nem fog odakötözni (azért ha valamit bevállalsz és nem csinálod meg akkor csúnyán nézünk rád, de gondolom ezt sejteni lehetett :) )


[Szerkesztve]

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.