Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
éééésss igeeeeeen!
[link] 
-
a_tesz
Korrektor
a színe jó, tetszik az ilyen összeállítás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: hát én konkrétan arra gondoltam, hogy valami hozzám közelebb álló jármű versenyváltozata visel hasonló színezést
egyébként harmónikus színe van tényleg, ezenkívül egyedi. ez a spoon ez japán vagy usa vagy milyen nemzetiségű?
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
neduddki
üzenetére
emlékeim szerint az első széria az még teljesen japán munka, a második széria kereklámpását valamint a frissített pillangósat nem tudom, ki rajzolta, viszont a legutóbbi péklapátorrút és úgy általában a subaru mostani ''dizájn''ját Andreas Zapatinas követte el. ő volt már alfánál, seatnál designer, és amikor a subarunál is belátták (GM nyomásra), hogy valami trendi egyenarcot kéne szabni a verdáknak, akkor szerződtették le ezt a fickót, az ő munkáját ''dícséri'' a R1, B9 Tribeca, és persze a legfrissebb impreza. nálam már most túlhaladt Chris Bangle-ön is a főbenjáró bűnök elkövetésének tekintetében

-
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
válasz
fokukac
üzenetére
igen, képben vagyok, nyugi

Bővebben: link
nemtom de nekem azok az első csíklámpák inkább bejönnek...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
hát igen, a subaru oldaláról meg tipikus csöbörből vödörbe esete forog fenn.
arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a saab-bal közösen tervezett modellekből (pontosabban amit a saab lehúz a subarutól és átcímkézi
) mi fog eztán kisülni.bár gondolom amit már elkezdtek fejleszteni azt végig is viszik... -
a_tesz
Korrektor
hurrá vagy ajjaj?
Bővebben: link -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
ebből ugye megint nem fog európába jönni hivatalosan? ja és kicserélték a fószvágenes műszerfalvilágítást? mellesleg a kézifékkar mintha kicsit útban lenne váltáskor, de lehet csak nekem tűnik úgy, vagy ez még ilyen barkács-bemutatómodell balkormánnyal és japán ''kardánbox''-szal? mindenesetre kíváncsian várom az élőben találkozást akármelyik új civic-kel...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Florida
üzenetére
és ha 5. ből húzod át rükibe, megakad vagy átmegy? mondjuk gondolom megakad, a suziban legalábbis nem megy át (nehogy valami streeetracer beváltson 6.ba)

#1470: RAM: ha már a performance-ról van szó, nem hiszem, hogy lenne még egy ilyen (pozitív értelemben vett) igénytelen és megbízható konstrukció a mai piacon. ehhez képest ez a kis váltóakadás... nos én sokkal szívesebben élek együtt ilyesmivel, mint a mai fullelektronizált makrancoskata verdákkal
literes swift for prezident 
-
a_tesz
Korrektor
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
szerintem nem is te vagy a célközönsége. mellesleg lehet, hogy nem a legjobb, de közel van hozzá
-
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
csak egy ötlet, hátha tudtok valamire jutni:
a_tesz
Korrektor
-
-
a_tesz
Korrektor
szép:
ügyes:
(gy.k.:ez egy swift, állítólag egyesben szabályzás nélkül...remélem befér a topicba) -
a_tesz
Korrektor
na imprezázzunk egy kicsit

ez így egy elég jó kép:
meg egy ötküllős neked, Integra
(hófehér, persze amerikai, de azért a fehér sárvédőgumit enyhén túlzónak érzem)
ez pedig akármennyire is tuning, nagyon tetszik, a kép is jó, a kocsi is, és szépen van megcsinálva, semmi csicsa, semmi barokkos elem, és mégis... ízléses, na
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
hát én úgy vagyok vele, pontosabban a most kifutó sti-nél úgy voltam vele, hogy a gyári felni szép is, passzol is a kocsihoz, én meghagynám (igaz, a kocsihoz se igazán nyúlnék, mert az is úgy szép ahogy van). de persze tudom, hogy nem sokan vannak így vele

egyetértünk, ennek a mostaninak is csak az a randa seat-hűtőmaszk a baja, ha a megszokott subarus lenne, mint pl a legacyn is van, a világ legszebb autója lenne (kis költői túlzással
) -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
hát nem sajnálták, az már biztos, de meg kell hagyni, kell is a teljesítmény, mert a küllemétől valószínűleg nem lesz kelendőbb mint eddig

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/subaru/impreza2v3o/.gdata/cikk/gpc_fs.jpg)
(ha így folytatom, nem fognak örülni nekem a modemesek
)
szerk: most nézem csak, ami ezen van gyári felni, az mehet nyugodtan a levesbe
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
na jó akkor hogy ne offoljuk szanaszéjjel a topicot, az új impreza STi nyomatékgörbéje:
![[kép] [kép]](http://a_tesz.tvn.hu/stuff/imprezastitorque.gif)
meg nem mondanám hogy turbós
(sajnos ez a legnagyobb kép amit találtam)
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
nemrossz, nemrossz... már csak egy szép kocsika kell, amire rátegye az ember, bár ez nálad nem gond

de most kerestem én is, és ugye aki keres,az talál:![[kép] [kép]](http://www.ozracing.com/oz2005/shared/wheels/1004ab.jpg)
nekem ez jön be a legjobban, így fehérben, látszik, hogy az autóversenyzés ahol jól érzem magam (csak az a baj, hogy a gyári felnin kívül minden rosszul mutat az sti imprezán
) -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
szólítottál, itt vagyok

x 100 (csak hogy a moderátoroknak ne legyen sok dolguk)
ez már döfi! tényleg szép, ráadásul tuning, és mégis ízléses, semmi felesleges giccs... ej ha egy ilyenem lehetne
(na ha nagyon kötekedni akarnék, a felni nem túl 100%osan illik rá, de ez már tényleg kákán a csomót
)
mindenesetre új háttérképem van
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
én egy ilyent is elfogadnék

a_tesz
Korrektor
válasz
illusiON
üzenetére
ja, helyette a hűtőrács lett alfa/seat...a lámpája egyébként szép, meg mindene, de személy szerint azt a hűtőmaszkot úgy ahogy van, ledugnám andreas zapatinas torkán aztán a másik végén kihúznám...

mért van az, hogy annak ellenére, hogy ma már akármit meg lehetne valósítani formatervezés szempontjából, és hogy az autógyárak a saját egyediségüket hirdetik, egyszerűen nem képesek markánsan megkülönböztethető autókat gyártani?
arról nem is beszélve, hogy a japán gyárak a keserves munkával összehozott legendáikat sorra mintegy elrontott sort a füzetben, egyszerűen csak áthúznak, ez nem kell, ez nem jó, majd csinálunk jobbat. tudom, erről nem ők tehetnek, hanem a csúnya nagy gonosz autógyárak, de akkoris.
na kikeserveskedtem magam... -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
pedig ez tényleg marha jól néz ki, egyedül talán a törés az oldalán néz ki túl vadul, de ehhez képest tényleg seholsincs a g35. viszont erre a formára biztos azt mondanák a nissannál, hogy tré, kaki, nem elég egyedi, nem elég extravagáns, főleg amióta befolyt hozzájuk a renault
csak ismételni tudom magam, az oly sokszor szidott globalizáció szép lassan sajnos el fogja tüntetni a japán autók egyediségét (már most rettegek az új imprezától...) -
a_tesz
Korrektor
meg itt: Bővebben: link, bár ebből egy mukkot nem értek

jó kis falu az, én mondom. nálunk csak egy szakadt L200-asa van a bogármesternek (de ez végülis mehetett volna ontopicba is, hisz az is japán...) -
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
ez a mázlijuk az angoloknak, jobbkormányos brigád ők is, ezért bármit betudnak hozni a japán belpiacos modellek közül.
hát ez az! mekkora szerencséjük van már. mondjuk pl ezért is: Bővebben: link... na de erre is születni kell.
mellesleg ezt az egyet kihagytam a számításból, hogy japán autóval mennek... na hát így jártam. szóval akkor nem lesz új integra?
-
a_tesz
Korrektor
hű hát érdekes...
Integra: szeretnék kérdezni valamit. szóval régebben ugye azt mondtad, hogy az RSX-et európába sose fogják hozni, legalábbis nem valószínű. namost a brit túraautó-bajnokságban az egyébként kiválóan szereplő hondások Honda Integra Type-R-rel mennek, ami külsőleg megegyeznek az rsx-szel. szóval ha nem akarja európában forgalmazni, akkor csak azért mennek vele, mert annyira jó versenyautóalap? de ha ez így van, akkor mért lett mégis integra? vagy már megint lemaradtam valamiről?
-
a_tesz
Korrektor
az utolsó szamuráj?
a_tesz
Korrektor
na ezzel teljes mértékben egyetértek, szerintem is ez a legszebb impreza.
bár én úgy vagyok vele, hogy akár egy 1.6 kombira is a kellő áhítattal nézek.
múltkor bementem egy használtkereskedésbe, volt egy fekete type 320-as gyönyörűség, én meg csak néztem, néztem, észre se vettem, hogy az eladó hozzámszólt
látta rajtam hogy nagyon tetszik, de egy körre nem vitt volna el... -
a_tesz
Korrektor
Bővebben: link inkább így, nekem nem működnek a linkek
egyébként jó régóta kerestem erről képeket, köszönet érte!
hm, Lexus, valahogy nagyon nem jön be, a régi IS kinézetre sokkal jobb szerintem. elveszett belőle az egyediség, ahogy az új GSből is, tetszett a régieken a különálló ködlámpa, nem tudom, ki hogy van ezzel.
Bővebben: link ez volt már?
tudom, régi, rövid, meg minden, de elég jó kis vid...
Aktív témák
- Zyxel NAS326
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azért gondolom elbarkácsoltak vele a fiúk egy darabig, látszik is az első képen 
már a driftpályákról is ki fognak halni az igazi japán vasak?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mellesleg ez nekem sem tetszik, igazából az lenne a szép, ha a mostanit tudnák átültetni valahogy modernebb formába mint a R32-R33-R34 között történt...
![[kép] [kép]](http://www.yenra.com/subaru-legacy/subaru-legacy.jpg)
mintha holnaptól sóval innád a kávét. hát gratula...