- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Aktív témák
-
Dassler
őstag
Épp azért gáz, mert a németek általában nem fikázzák le - legalábbis ne minden sajtó orgánumban -, lásd mindenféle eredményeket (J.D. meg hasonlók). Simán bevágják 10-en akárhanyadik ehlyre a fócvégent emg a mercit. Amúgy pl egy sokkal szélesebb tömegnek szóló autobild-ben - már amennyit olvasok belőle, nem sok - egyáltalán nem fikázták egyiket sem. Az Avensist meg az Accordot hozták ki a sajátjaikkal szemben (Passat stb). Akkore egy auto motor und sportól is elvárható ez (=reális) meg vicces, hogy egy Hondának sportos a motorja, és ez baj

-
neduddki
nagyúr
HI!
Egyszerun enm tom felfogni!!!! NEm tom ki es hol kerestek meg es raboltak el, vagy mit tom en, de osszesen 1 db dizajt sikerutl nekik osszahozni de aszt nagyon a tobbinel kirugtak az egesz gardat, vagy mi a fene??? hogy birak a tobbit elb...???
Fijjuk: tudni lehet egyealtalneszt ki tervezte es ak a tobbit???
udv
neduddki -
Integra
titán
nagyon kis réteg vesz type r autókat.
ebben oka van annak hogy maga a honda európában baszik normális kommunikációt folytatni.
illetve annyira extrém kemény és tényleg utcai versenygépek, hogy csak a legszűkebb rétegnek jönnek be. ezt pedig úgyse hiszi el senki, amíg nem vezetnek egyszer maguk r-es verdákat. -
Integra
titán
nekem ez a stílus a kedvencem csak 5 ágúban, mindjárt keresek egyet, talán találok
meg is találtam, gyors voltam
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.5zigenusa.com/images/wheels/fn01rc_hyperblk.jpg)
hyperblack
ez az egyik örök kedvenc felnim, nekem ez kell majd.
számomra ez az a felni amiről üvölt hogy tuning cucc, hogy könnyű, hogy minőségi, hogy spéci, de valahol mégis szolídan, visszfogottan elegáns és brutális egyszerre
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a nissannal mindenképpen.
két gyártó van amelyiknél elméletben még adott hogy maradnak a japán design-nál és gondolatvilágnál. a toyota és a honda.
a többiek kiesnek azonnal a rostán mert már nem japán tulajú cégek részben és közös platform és közös lemezek és design, boáááááh....
a toyota meg azért esik ki mert barmok, mindent elkövetnek azért hogy elmondhassák hogy a legnagyobbak és ezért még olyanokkal is együtt működnek mint a franciák....
egyedül a honda marad (szerencsére), ők soha nem fogják eladni magukat, egyszerűen nem fér bele a filozófiájukba és így van jól. idővel az emberek rájönnek hogy elegük lett a globalizációból és újra az egyedit keresik.
franc se akar saabot venni ami egy szutykos opel tulajdonképpen, nem igaz? -
Type-R
őstag
-
Type-R
őstag
lyen van nálunk a faluban a polgármesternek.
Itt az Inspire:
Bővebben: link
Bővebben: link -
-
Integra
titán
japán rendőrautók gyorshajtók ellen

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ijjet ne irjal nekm meg majdnem meggebedtema rohogestol ugyanis:
''Rajtam kívül már senki sem beszélt vele.
- Nézd, Tuskó - mondtam. - Ez nem mehet így tovább. Hogy odaégeted a levest, rendben van. De hogy kerül a feketekávéba só?...
- Jól adod. Éppen tésztának való retket sóztam, amikor a néger beejtette a pipáját a kávéba. Azt kellett kihalászni, hát belenyúltam sós kézzel... Mi jobb a kávéba, só vagy pipa?
Mit felelhettem erre? Igaza volt.''
udv
neduddki
ps. hejejs megfejtok koztt 10 pec nema vigyazallast sorsolunk ki:- )))
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy a Tribeca sztem formatervre úgy undorító, ahogy van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.ozracing.com/oz2005/shared/wheels/1005ab.jpg)
![[kép] [kép]](http://img279.echo.cx/img279/6569/gtrscatch9de.png)
(((