Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Janesz
őstag
igazából azok a motorok amik ott görögországban voltak kicsit jobban amortizálódnak(hülye turisták)de a malaguti blokkjának a fedele(dekli)nagyon szar konstrukció ugyanis be tud ázni akkor pedig megcsúszik az ékszíj és az meg ugye nem jó...mert azt a kis végsebességet sem tudod vele elérni mint amit előtte..a leonárdóval az az egyetlen gáz,hogy nagyon nagy és nem veszik be a cop-ok,hogy 50-es....ha 125ccm-esként veszed akkor meg más jogsi kell hozzá
-
Janesz
őstag
tulajdonképpen mindegyik mociba a yamaha féle fekvőhengeres minarelli blokk van de mégsem ugyanolyanok...amit ajánlok aprilia sr ditech,yamaha aerox,gilera runner,mbk nitro,és ha kicsit terepesebb is jó akkor:az új 100ccm-es yamaha bws,vagy mbk booster!!!
de ha tényleg jót akarsz venni akkor 4 üteműt vegyél...nincs vele gond,keveset eszik és sokkkal jobban motorozható,mert nyomatékosabb(ezt pl:akkor érzed amikor egy emelkedőn mész fel és a 2üteművel előtte fel kell pörgetned és akkor lesz csak benne erő,viszont a 4üteműnél gondolsz egyet és húzol a gázon akkor azonnal elkezd gyorsulni a moci..!!!)sokkal de sokkal jobb egy 4 ütemű és árban sem sokkal drágább..pl:az én aprilia leonardo 150ccm-es motoromat ami 2000-es évj. 9000km-rel 350-ért vettem
kb ennyi egy f15-is ami megy max 65km/h val és harmatgyenge kb 5 le
a leonardo pedig 16 le és 135km/h a vége... -
Janesz
őstag
ha igazán jó robogót akarsz akkor vagy vegyél egy gilera runner 180 fxr-t (21le)vagy valami 4 üteműt pl:aprilia leonardo,gilera 200
de amúgy ha a tuningot nézed akkor:yamaha superjog zr !!!!!
nekem is volt ilyen extrémen tuningolható!!!súlya teletankkal 65kg bele egy 21le henger meg fulltuning és máris kb 125-130 vége.... -
Janesz
őstag
egyik robogót sem ajánlanám mert mindkettő szar!!!!
csakis japán robogót vegyél ,ha már nem japánt akkor meg aprilia robogót!!!!
japánból pl :yamaha aerox vagy mbk nitro(az mbk is yamaha csak más a matrica és más a színe..)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest