Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
PodMAN
senior tag
Utánanéztem, mákod van. Horizontál Minarelli van benne. Ez a legtartósabb legjobb alkatrész ellátással rendelkező blokk. Igaz már elég régi konstrukció, de pár évvel ezelőttig szinte minden robogót evvel szereltek. Ha esetleg majd rájössz, hogy milyen jó is lenne tuningolni, akkor ehez rengeteg féle alkatrészt is fogsz kapni.
Tuning alkatrészek F15höz:
[L]http://www.scootercenter.com/catalog/default.php?cPath=2_4_20_214&language=en&PHPSESSID=4c12464aeccc814a3482295c3e377b70[/L]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest