Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni,hogy lehet "kicsit"megtuningolni egy 3570k-t?Néztem videókat,de nekem nem marad a beállított értéken,vagyis 3400mhz-en van.Ha ráküldöm a prime 95-öt akkor is 3400-on marad.Előre is kösz! -
yodamester10
őstag
Mit nevezünk melegedésnek?
Nekem i5 3570K van a lapomban.
Itt 1 kép a hőfokokról:http://kephost.hu/share-028A_4FD3BB1E.html -
yodamester10
őstag
-
yodamester10
őstag
Core i 5 3570K, 4ghz,silver arrow-al hűtve
http://kephost.hu/share-AC69_4FDA2E6C.html -
yodamester10
őstag
Itt 1 teszt 4ghz-en,de igazából nem tudom,hogy kell beállíttatni a linx-et,hogy izzassza a procit
http://kephost.hu/share-AF80_4FE6DDA8.html -
yodamester10
őstag
Kis segítség akik félnek a 3570k melegedésétől
Alapon az az 1600mhz-en 30 fokos szobában,34-35 fok,BF3 alatt 4000mhz-en 44-47 fok,prime 95 alatt max 72-74 fok.A hűtő: silver arrow sbe 2011.http://kephost.hu/share-5AE2_4FF52449.html
Valaki írja meg légyszi,hogy kell beilleszteni képet.
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Végre sikerült képet beilleszteniKösz a segítséget!
Ez a "szörny"hűti a 3570k-t![ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
válasz Cybertrone #3603 üzenetére
Az órajel 1600 alapon Aida mutatja.Majd lesz stressz is,csak most el kell mennem.Amúgy bf3 alatt 4000mhz en i5 3570k 47 fokos ultra beállításon.
-
yodamester10
őstag
válasz #59070464 #3623 üzenetére
A ház azért nincs mert meguntam őket,igazából minek?Saját építésű plexi"ház".
A gépet elsősorban játékra használom,pl.Bf3 multi ahol max 50 fokig melegszik a proci ultra beállításokon,és nekem ez a fontos.A teszt csak 1 dolog,nem arra vettem a gépet.A 4000mhz meg mindenre elég,ha meg netezek elég az 1600mhz is
Még annyit,hogy a silver arrow max level 4 -re van állítva a biosban az az 1000rpm-nél jobban nem megy.A nagy kánikulában is simán hűtőt,és nekem ez a lényeg ezért vettem.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
válasz Cybertrone #3648 üzenetére
Tolnál gyári hűtővel egy olyan tesztet amit én is toltam?Meglepődnék ha a silver arrow-ot elverné az intel gyári vacka.Én se véletlen cseréltem le.Remélem csak viccnek szántad?
A gyári hűtővel is nyomtam egyet de 86 foknál nem mertem tovább engedni mert megsült volna.
Nem tudom minek kellene 4000mhz a firefoxhoz?Jó az alapon.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Valaki megtudná mondani nekem,hogy ha kiveszem a gépből a videokártyát,akkor simán bírja a ivy 3570k az 1920x1080-as felbontást?Simán csak bele kell dugni az alaplapba a hdmi kábelt és kész?Még nem használtam soha alaplapi videokártyát.Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy ha kiveszem az alaplapból a videokártyát,akkor csak simán bedugom a hdmi kábelt az alaplapba és onnantól a proci /hd4000/-ről tolja a képet?Nem kell állíttatni semmit a biosban?Köszi a választ!
-
yodamester10
őstag
Kösz a választ!Simán átdugtam a Hdmi kábelt és működik.Viszont ki szerettem volna próbálni a Darksiders 2-őt vele,de lefagyott már az elején.Esetleg valami ötlet hogy vegyem le a felbontást?Persze csodát nem várok tőle,nemsokára érkezik a 670 csak addig nem birom gép nélkül
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
válasz Cybertrone #4919 üzenetére
Mazsola vagyok ezért meg kérdezem A biosban hol?Asrock z77extreme 4 -em van.
-
yodamester10
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni.A proci i5 3570k-4200mhz-en ,silver arrow sb-e 2011-es hűtéssel.A gond az,hogy a Bf3 kifagy miután belépek a szeróra,pedig levettem a felbontást 1360x768-ra,minden low on.Már játszottam így vele a Dark siders 2 is simán megy.A biost lenulláztam,fent a driver.Ehhez is kell dx11?Vagy esetleg valami külön program?
-
yodamester10
őstag
Igen felraktam a drivert.
Érdekes mert a héten már toltam a haverokkal,most meg kifagy.Pedig mielőtt eladtam a kártyám direkt levettem a felbontást.Arra gyanakszom,hogy mikor átvált a monitor 1920x1080-ról a játék bellitátására felbontására akkor fagy ki. -
yodamester10
őstag
Még 1 kérdés.Hogy lehet a játékban úgy felbontást állíttatni,hogy ne fagyon ki?
-
yodamester10
őstag
A cikk kiváló,főleg a bátorságod szétszedni
Igazából nincs nagy értelme a szétszedésnek szerintem,mert nem olyan nagy hőfokok azok,a másik meg munka vagy játék alatt sose fog 82-87 fok közelébe se menni NEM gyári hűtővel!Én kifejezetten játékra raktam össze a gépem amiben 3570k van silver arrow sb-e 2011-el hűtve Bf3 multi alatt sem megy 47 fok fölé 4200mhz-en.Ezért nekem nem is jutna eszembe a kupak leszedése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése