Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Én az ilyen egybe vizeket nem nézem semmibe, majd én összerakom alapon megy nálam
A 3 vga meg nem melegedik, ugyan is elég jó a ref hűtő, és a házam sem épp egy picike kutyaól! A halkság nálam relatív, annyira érdekel a hang hogy semennyire... 70 fok fölé sosem ment egyik vga sem, és ez épp elég! Amúgy ha adsz 90k-t 3 vga blokkra azokat is szivesen levizezem... ez nem azt jelenti hogy nincs rá keret, ha nem azt hogy a vga-k nála ha fél évet kibírnak az már nagyon jó, na most ha mindet levizezem, akkor tele lesz a polc eladhatatlan fémdarabokkal, ugyan is senki nem fogja megvenni őket, ha meg is veszik az eredeti ár 40%-át se adják oda érte... arról nem is beszélve hogy a vga-ról ugrik a gari, és nincs kedvem azzal se szopni, ugyanis az ördög nem alszik!
Teszt eredményeket láthatol a mark topikokbban, betársulva első helyen vagyok Jones kollégával... van fent eredmény 7970 -ekkel is, és a 680-al is... fps szempontból meg szerintem elég ha annyit írok hogy kb mindenütt max beállítás, és akkor még mindíg kiakadnak a mutatók, de ezt gondolom gondoltad!Ha egyéb kérdésed van jöhet privibe, ez nem az én gépemről szóló topik, ha nem az Ivy topik, tartsuk ezt tiszteletben!
tikshow:
Van rá FC blokk, hogy ne lenne, de nekem nem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest