- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
monosz #25535 üzenetére
Azért a csillagos ég az túlzás, akármilyen jó az alaplap a procinak is megvannak a határai. Nekem H110-em van, az egyik legerősebb kompakt víz, és szépen teszi a dolgát, főleg magas fesz.-en van előnye szerintem a léggel szemben. A kupaktalanítás előnye is a magas fesz.-eken jön meg, tehát így kupaktalanítás után már tök mindegy, hogy 1,25v-ot adok neki, vagy 1.35v-ot szinte észre sem venni a hőfokokban.
Egyébként szépek ezek az eredmények, amiket ide sokan linkelnek, de egyáltalán nem biztos, hogy stabil beállítások. Én próbálok olyan beállításokat kitesztelni, ami tényleg mindenben stabil. Én is le tudnám sokkal alacsonyabb fesz.-en is futtatni a linx-et, de egy RealBench, vagy egy Cinebench, vagy akár egy játék azonnal eldobná magát, vagy teleszemetelné az eseménynaplót WHEA-loggerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest