Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
Én kb 18 év dohányzás után váltottam az ecigire. 1 évig használtam és egy tavalyi nyaralás során egy iqos használó sörözés közben adott egyet, hogy próbáljam ezt ki az ecigi helyett. Már akkor megtetszett, csak itthon nem volt még kapható. Az elmúlt időkben meguntam az ízesített ecigi folyadékokat és rá kerestem az IQOS-ra.
Nagyon bevált, már egy kollégám és a sógorom is erre váltott.
Egy dohányboltban mondták, hogy tervezik a piros és a barna csomagos heets bevezetését is. A környezetemben egyre több embernél látok már ilyen készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Téma tudnivalók
Tilos a hirdetés!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest