Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
marcok81
üzenetére
hát ez azért függ attól, hogy vannak olyan netes rádiós oldalak, amik flasht használnak a netrádióhoz. De elméletileg iTunesban vannak netrádiók.
Annyi még, hogy a régebbi dokkolók a amobil interferenciát nem szűrik (szóval ha esetleg pl a dokkolót iPhoneal is használnád, akkor az időnként bepittyegne, ha hívnak, vagy sms jön, vagy ilyenek).
elméletileg a wifi nem okoz ilyen interferenciát.A JBLnél egyébként a 2009 óta gyárott összes termék ilyen, amelyik 5V, vagy P jelzést tartalmaz, azok már nem pittyegnek iPhonenál sem (egyébként a réggebbiek is csak alkalmanként)
van azonban még egy fontosabb dolog.
az iPhone megjelenéséig minden iPod modell 3,5W-on töltődött, és az azokhoz készült dokkolók csak a 3,5W-os teljesítményt tudják leadni. Az iPhone és iPod touch, valamint 6. generációs classic, és 5, 6, generációs nano már 5W-os töltést igényel.
Ha egy újabb ipodot/iphonet csatlakoztatsz egy régi dokkolóhoz, akkor az azt fogja kiírni, hogy a töltés nem támogatott ezen a kiegészítőn. És akkor nem tölt, rosszabb esetben azt írja ki, hogy egyáltalán nem használható a dokkoló az iPoddal. Fordítva kompatibilis, szóval a régi iPodok működnek az újabb szabvány szerint is. Erre érdemes odafigyelni, hogy a dokkoló része mindenképp 5W-os legyen.ha az Volt/Watt dolgokat rosszul írtam, vagy felcseréltem volna, elnézést.

-
e30st
tag
válasz
marcok81
üzenetére
én eddig 12 különböző féle dokkolót használtam, bár ezek között nem szerepelt BW zeppelin, Bose sounddock, és még pár ilyen magasabb kategóriás cucc.
Tapasztalataim szerint én a JBL-t ajánlanám, ők már jó régóta ott vannak a piacon, ráadásul a Harman Group tagja, nagyon jókat csinálnak. Az On Stage 400P 40000-ért akciósan megvehető pár helyen (árgépen nézz szét) az jó ár érte, mert van benne mélynyomó is és nagyon üt a hangja.
Philipset annyira nem ajánlom, szerintem ott a magas túl van vezérelve, és kicsit zizegnek.A logitech gyárt még meglepően jó dokkolókat, elérhető áron, és nem utolsó sorban hozzávenném a listához az Aldiban, illetve Lidlben kapható CD, DVD lejátszó, rádiós izéket, amiken ott díszeleg az iPod dokkoló is. Általában 16-20000 között árulják ők, 3 év pénzvisszafizetési garanciával. Az aldis volt már a kezemben, és szerintem megéri az árát.
Ha meg a pénz nem számít, akkor JBL radial (nem a micro, hanem a nagy).
@vans?, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Linux kezdőknek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van sok, de tenyleg nem olcso mulatsag, ha hasznalhatot akarsz venni.