- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
jezusom
csendes tag
válasz
Csapi007 #7621 üzenetére
A levelezés beállításaihoz nem nyúltam közben, tegnap délutántól reggelig nem merült semmit, csak amióta felraktam a két programot. Miután leszedtem őket, folyamatosan tovább merült. Most újraindítottam, azóta nem merül... A 3.1.3-al nem volt semmi ilyen problémám. Szerintem a 4.0 a ludas, folyamatosan bekapcsolva felejti a wifit....
-
laci06
senior tag
válasz
Csapi007 #7564 üzenetére
Mostmár mindegy... Elvittem, megnézte, és visszaadta, hogy elvileg nem garis, és nem lehet vele mit kezdeni, vagyis az egészet cserélni kéne, mert restore-olni nem tudta ő sem (mondjuk kb 10 percet volt nála, szal gondolom iTunes-szal próbálta, mással nem...
De elviszem még máshova is, mert el nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a helyzet...
De én nem értem, vagyis semmi baj nem volt vele, majd elkezdtem frissiteni, és az baszta volna szét? Eszem megáll....
Esetleg régebbi Os-t hogyan lehetne rá felrakni, nem lehet valahogy megkerülni az iTunes-t? -
HXY
addikt
válasz
Csapi007 #7523 üzenetére
A GoodReader nalam meg a 300 mb-os pdf-eket is viszi. Es teljesen ingyenes, ha megelekszel 5 db file egyideju tarolasaval. A teljesen verzio ara meg mindossze 1 dollar, es ha hol tudom, akkor egy vasarlassal hasznalhatod iPadon is. Ja es meg van benne beepitett dropbox kliens, dr wifin keresztul is lehet fajlokat masolni ra. Nalam benne van a Top3 programban.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #7421 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Asszem képtelen lennék ennyit várni, már így is tűkön ülök, hogy a kezemben tarthassam.
Nekem a kamera nem olyan fontos, a frissítés meg erre is rátehető. Az n-es WiFi nem tudom mit jelent. Egyedül a hosszabb üzemidő az, ami esetleg jól hangzik. Az erősebb CPU meg jó lenne, de végülis beérem ezzel.
Szerintem még a jövő héten megveszem a legújabb 32Gb-t.
Szóval köszönöm! -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csapi007 #7274 üzenetére
Hi
Ez akkor elég érdekes. A hátulján az van, hogy Model A1288 tehát ahogy írtad ez 2. generációsnak felel meg.
A settingsbe modell pedig MC vel kezdődik ami meg 3. generációs?Ilyenkor mi van ?
Van ez a kereső felület, ha balra húzom a főmenüt, azt ki tudom kapcsolni valahogy, mert idegesít
Köszi
-
pull_the_ham
csendes tag
válasz
Csapi007 #7070 üzenetére
mert így elég pocsék a minőség, ha csak egy kicsit is ráközelítek a képre. mivel elég gyakran használom a funkciót (főleg képregény olvasásra) ezért így nem túl jó, hogy amikor felnagyítom a képet, akkor a szöveg helyett csak egy masszát látok. tudom-tudom, vannak képregény nézegető alkalmazások, de azokban egyrészt nem az van amit én akarok, másrészt fizetni sem szándékozom csak ezért.
-
-
CoryLopez
csendes tag
válasz
Csapi007 #6312 üzenetére
Így van... sőt az Apple szemszögéből ez a tökéletes stratégia...
Megjelent az új hardverrel a 32GB/64GB.
A 8GB-os pedig készen volt csak "újra kellett" csomagolni (ez akár szó szerint is történhetett így: készleten volt nekik, de 2G-t nem lenne túl kelendő, hisz az az előző generáció, van újabb - ismerjük az emberi gondolkodást...-, ezért, lehet rátolták a friss szoftvert, újracsomagolták, s máris veszik mint a cukrot...).
Ráadásul - a gyorsabb hardver miatt - némileg rá is kényszerítenek, hogy a drágábbat vedd...
Briliáns (az Apple szemszögéből)!
-
kurama
csendes tag
válasz
Csapi007 #6241 üzenetére
Igen próbáltam DFU módban és sikerült is. Annyi problémám van, hogy nem engedi elinditani a régebbi iTunes-t.... azt hogy tudnám letörölni a gépről teljes mértékben? mert amit csak találtam fájlt azt letöröltem, de nem tetszik neki igy sem...:S Meg olyna kérdésem lenne, hogy a 3.0-át érdemes jb-ni? Mert nekem csak bajom volt a 3.1.2vel...
-
Mtt
tag
válasz
Csapi007 #6144 üzenetére
Kérdés milyen belépőárral jön az új és mennyivel csökkenti a 3g árát...
@redbullinger: Ha nem akarsz sokáig várni a vásárlással akkor a 2g 16GB-t javasolnám, nem csak azért mert most egy ilyenről írok, hanem azért is, mert ez kapacitását és árát tekintve a legoptimálisabb, persze a használtpiacon körültekintve. 3g-t inkább 32GB-s verzióban vennék, ha elég neked 8GB akkor is 2g használt jó állapotú, szerintem... Ha meg nem szereted a használt cuccokat akkor...
3g 32GB
-
xxman
senior tag
válasz
Csapi007 #6112 üzenetére
En 1gm jailbreakeltem de rosszul ezert haverom leszedte netrol a nem hivatalos 3.1.2 ammit aztan restoroltam a hivatalosra es nettwl ninvs gaz. Sztem breakelt 2.2.1 en aztan dfubol rakj ra custom firmwaret 3.1.2ot(neten fenn van) majd restorold aztan blackrainnel tord fel es hibatlan lesz minden plusz jailbreakelted is
-
leeate
senior tag
-
Peat;)
veterán
válasz
Csapi007 #5527 üzenetére
Mondjuk most meglepődtem, pixmanián néztem meg az árakat és ott 45k egy legújabb 8gb-os. Itthon körülnéztem és csak rendelésre van 45k-ért utána meg csak 50 felett. Eléggé masszív a csomagolás, ha veszek akkor pixmania lesz, ha jól tudom világgaris a cucc, így teljesen mindegy honnan jön. Pixmania utálatos meg szarul szállít, de kit érdekel hogy 2 hét mire megkapom.
No mindegy, köszi az infokat, ha nem jön más ötlet akkor egy ilyen lesz karácsonyra.
-
Peat;)
veterán
válasz
Csapi007 #5525 üzenetére
Kösz akkor még utánaolvasok ennek a feltörésnek, meg proginak.
A kínaiakat felesleges lenézni, tesztek is vannak youtube-on, van amire jogos a hd, bár valószínűleg csak kevés ilyen anyaggal bírkózik meg. A divx/xvideket viszont röhögve kajálják meg. Tudomásom szerint a touch is kínai gyárban készül és pont ugyanaz a logikája apple-nak mint a kínai gyáraknak, megrendelni az alkatrészeket, majd összerakni és ellátni soft-al, csak jó nagy árat fizetünk az OS-ért, mert hatalmas munka van benne ami érződik is ugyebár. Ha jobb lenne a zeneminőség és nem úgy nézne ki fél év után mint egy lestrapált készülék akkor touch mellett döntenék azonnal
-
-
-
Davey7
senior tag
-
-
-
-
-
-
AloeVera
tag
válasz
Csapi007 #4859 üzenetére
Igen, akár elég maga a touch is, ott van rajta a gyári szám amit le tudnak követni.
Esetleg ez saját tapasztalat? Réges-régen, mielőtt az első külföldről származó iPodomat vettem, megkérdeztem az akkori magyarországi Apple képviseletet, és (akkor) azt mondták, a garancia itthoni érvényesítéséhez a vásárlás idejét tanúsító számla is kell. Persze más országokban (akkor is) egyszerűen, sorozatszám alapján ment a garanciális javítás, de itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest