Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• e30st

tag

válasz bruxelles #13233 üzenetére

nagyon érdekes kérdés, hogy lesz-e touch 5g

az új iPhoneról indokolatlanul sok hardverfotó készült, ez felveti a kérdést, hogy akkor az új iPodokról miért nem?
    Korábban a touch 4, touch 3 előtt is rendszeresen felbukkantak új hardverfotók, azonosítókódok a béta iOS-ekben, stb, most ezekről azonban semmit nem lehet olvasni.

szerintem (és hangsúlyozom, hogy ez csak egyéni vélemény), nem lesz újféle touch, mert nincsenek róla hírek, semmi nyom nem utal a létezésére, ezen kívül a touch jelenlegi hardvere még mindig a legerősebb a kategóriájában, lényegében jöhetne persze jobb proci, több ram, jobb videókártya, de minek? amúgy sem szokott akadozni semmin sem. Egyedül a kamerákon lehetne ténylegesen növelni valamit, de szerintem meghagyják ezt így, hogy aki jobbat akar, vegyen iPhonet, és a touch megmarad az ovodásoknak, akiknek még nem kell mobil, illetve azoknak, akik alapvetően utálják az iPhonet.

ami szerintem lesz:
    -tovább árulják a meglévő touch 4-et, a 8gigás megszűnik létezni, talán lesz 16 giga, de inkább nem, és a 32 illetve 64 gigásoknak az árát csökkentik.
    Ha app storeból akarsz vásárolni, akkor mindenképp várj szeptemberig, mert biztos nem fog így maradni. vagy árcsökkenés, vagy valami kicsi változás biztosan lesz a touchnál is.

mellesleg én személy szerint irreálisan magasnak tartom az apple kiskereskedelmi árait. Érdemesebb szétnézni itt, vagy beszeljukmac.com-on, és ott venni használtat, vagy ha az úgy nem jó, akkor valamelyik kis dealertől megvenni kb 20-30%-al olcsóbban mint a boltban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés