Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Üdv Emberek!
Kérdésem lenne i4S-sel kapcsolatban.
Húgom vette újonnan T-től kb 1 évvel ezelőtt.És most történt egy olyan esete, hogy kb 1 órára magára hagyta a telefont, majd mikor újra hozzányúlt volna tűz forró volt a készülék.
Most engem cseszeget, hogy mi lehet a baja, meg szervizbe akarja vinni...
Mondtam neki, hogy indítsa újra, hátha beakadt egy app és az melegítette fel ennyire.
De szvsz szervizbe hiába viszi (talán még épp garanciális, nincs előttem a szerződése), ha nem tudja ott helyben produkálni a problémát, meg a melegedés nem garanciális probléma. Asszem...A másik gondja, hogy már jó fél éve naponta 2x kell töltenie. Egyáltalán nem power júzer, azt mondta ha már 2 órát netezik vele adott napon, akkor már napi 2x kell tölteni. Amúgy meg facebook + viber amit használ. Ennyi. Telefonálni hagyományosan alig, net meg wifin megy nem 3G-n.
Ez vajon normális? Mármint hogy 2x kell tölteni naponta? Gondolom ilyennel nem lehet visszavinni gariba... (?) (nincs infó róla hogy melyik szoftver fut, majd megkérdezem ha ez esetleg számítana)Másik kérdésem - ha már itt vagyok -.
Nekem egy i3G-m van céges telefonként. Olyan problémám van vele, hogy időnként rájön az, hogy nem veszi fel a töltést.
Szabványos gyári töltő, bedugom, pittyen egyet és kijön a töltés ikon, de semmit nem tölt! Hiába hagyom a töltőn nem vesz fel töltést. Próbáltam másik konnektorban, semmi. Napok múlva se.Egyszer ez odáig fajult a dolog, hogy teljesen lemerült, nullára úgy, hogy rá volt dugva a töltőre...
A poén, hogy már bekapcsolni se tudtam, de rajta hagytam a töltőn, majd 3 nap múlva kíváncsiságból megpróbáltam bekapcsolni és láss csodát fullra fel volt töltve.
Ekkor egy pár hétig megint ment a töltés, minden szép és jó volt... Majd egyszercsak megint nem vette fel a töltést és nem tudtam vele mit kezdeni, megint totál lemerült.
Ezután megint hagytam pár napot a töltőn és megint be tudtam kapcsolni...
Lehet ezzel valamit kezdeni ? Ne hagyjam merülni? Olyan, mintha csak - mondjuk - 25%-os akku alatt csinálná ezt. De nem teszteltem ki kellően, csak egy sejtés. Alap 3.0.1-es szoftver fut rajta.
Nyilván költeni már nem akarok rá...Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest