Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz Dany007 #52714 üzenetére
Szia!
70-ért reális, jól láttad. Szerintem olyan 60-ig oké, aki ez alatt próbálkozik az vagy nagyon gyorsan akarja eladni, vagy van valami hibája. IMEI számmal csekkolhatod, hogy valóban európai készülékről van szó, illetve a szériaszámmal pedig azt ellenőrizheted, hogy mikor aktiválták.
Próbáld ki a jack-et egy fülessel, meg a töltőt. A jack csatlakozóba, illetve a töltő csatlakozójánál bevilágítva láthatod, hogy elszíneződött-e az indikátor vagy sem. Ha apud megszokta a 6-os iOS-t, akkor érdemes olyat keresni amit nem frissítettek 7-esre, mert nem lehet downgrade-elni.
Ha még nem gyalulta a készüléket (és 7-es iOS fut rajta) akkor nézd meg, hogy be lehet-e kapcsolni a Wi-Fit, mert pár készüléknél állítólag eltűnt ez az opció. Lőj tesztfotót és nézd meg, hogy nem homályos a kép, stb. Írd be a böngészőbe, hogy "dead pixel test" és ellenőrizd a pixeleket valamelyik honlap színskáláival. Mielőtt átveszed és visszaállítja a gyárit a régi tulaj kapcsolja ki az iMessage-et meg a Find my iPhone-t.
Nekem így hirtelen ennyi jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
gyuromoj
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Dany007 #78907 üzenetére
Már bocsi, de ki tart telefont kabátzsebben?
Egyébként a mostani 4"-os telefon bőven elfér, bármelyik zsebben még...
sdforlife:
Ezek szerint nem így van, mindketten rosszul hittük. Kell nekik a nagyobb kijelző, pontosabban a piacnak kell, nem biztos, hogy csak az iPhone felhasználóknak.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Dany007 #79135 üzenetére
Mert így iPhone-os. Vékony kerettel már nem így nézne ki, csak egy lenne a sok közül, még ha kisebb méretet is eredményezne. Részemről inkább legyen káva, ha úgy jobban néz ki. Káva fétist nem értem amúgy, van egy kijelződ azt annyi, nagyon izgalmas.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
madgie
titán
válasz Dany007 #79161 üzenetére
Nem vagyok oda az órákért, de ha egy ilyen váccs mutatná éjszaka nekem, melyik csillagkép merre van, hol jár a Tejút, meg ilyesmi (természetesen GPS alapon, tehát ahogy forgok, úgy forog a kép is), akkor azért az nekem fenemód tetszene. Meg fenemód jól jönne fotózáskor is.
Persze adjon a franc 100+ ezret ilyesmiért, csak kényelmes volna, no.
-
Ragnar95
félisten
válasz Dany007 #79295 üzenetére
2G-t már semmiképp nem vennék, mert nagyon régiek már, minden bajuk van, akksi, kijelző, stb...
Egy 3GS iOS4-el v 3G iOS3-al jobb választás lehet, nemsokára nálam is egy 3GS lesz a másodteló, bár azon jelenleg iOS5 van.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Dany007 #79298 üzenetére
3G-n mondjuk visszarakható az iOS3 bármelyik minden gond nélkül, mert ahhoz nem kell még SHSH, meg hasonlók, de ha minden ok azzal a telefonnal, akkor annyiért jó vétel.
Én mondjuk azért sem mennék 3GS alá, mert csak arra van iCloud, ami nekem mindenképp kell.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Dany007 #79300 üzenetére
iOS3-al volt a leggyorsabb a 3G, így a 2G szintjét simán hozni fogja, sőt, valószínűleg gyorsabb is lesz annál.
Olvasni tudja a SIM memóriát, de írni bele, mint minden iPhone csak JB-el tud.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
VoidXs
nagyúr
válasz Dany007 #93141 üzenetére
Ez nagyon extrém eset, amit itt írsz. Nekem csak az volt durvább, amikor lezárva fagyott le, egész nap égett, jegeltem is, tönkre ne menjen, mert én hülye nem gondoltam a hard reset létezésére. Mostanában fél óra iBooks után forr csak fel, de így is bír 4-5 órát. A 4G tényleg sokat húz (de a többi alternatíva még többet), ha aktívan van használva, de 4 óra körüli iTunes Radio-t ki kell bírjon.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Dany007 #93146 üzenetére
Magyar nyelv van mindegyikben.
Számlát csak az iStyle kér, de ők is csak akkor, ha nem lehet kiolvasni az serialt a telefonból (egy éve az iCentre nem kért ilyen esetben sem), de csak hivatalos viszonteladó számláját fogadják el, a sufnigsm-eset nem.
Használt iPhone vásárlása nehéz dió, én garancia nélkül nem is vennék, mondjuk az se garantálja, hogy nem vernek át a telefonnal, pl. kijelzőt cseréltek benne, ami ugye garanciavesztéssel jár ,csak mondjuk az eladó elfelejti ezt közölni és hasonlók.
Egy akku nem túl nagy összeg, de ha annyira rossz, akkor garanciában is cserélik. -
agabe
addikt
válasz Dany007 #178775 üzenetére
Kamera most is javulhat. Uj, nagyobb szenzorokat is rebesgettek leak-ek, es uj lencseket amikkel egyutt jobb lesz a kep alapja a beerkezo feny mennyisege.
Kepfeldolgozas is fejlodhet. Ezek majd igazabol az elso tesztek alapjan tudhatoak.
5G jo, ha 5evre tervezel, most meg 1-2 evig nem elet-halal kerdes, itthon raadasul nem a nagy frekis 5G lesz, hanem az ami 4G-tol kevesben ter el es a max le/feltoltesi sebessegben sem lesz akkora kulonbseg. Talan erezhetoen jobb lesz a ping, de azt is csak az elvezheti aki mondjuk jatzsani szeretne online mert egyeb esetben nem biztos, hogy szamottevoen javit a hasznalati elmenyen.
120Hz kijelzo valszeg nem lesz, de varjuk ki a veget. Talan a legdragabb megkapja megis.
Lidart meglatjuk mennyire lesz jo, es mivel lehet hasznalni.
Ugy tunik a 12-es iphone-ok egy amolyan facelift 11-esek, de az 5nm proci tenyleg csucs lesz...csak nem eszreveheto, de hatha ugy hozzak ossze, hogy akkuido meg jobb legyen.
Ha olyan lesz mint 6-os watch az 5-oshoz kepest (ami alig kulonbozik a 4-estol) akkor kis elorelepes, es 11-esek inkabb megerik ha diszkontalva lesznek.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Dany007 #178775 üzenetére
A kötelező minimumot most is el lehet majd mondani: gyorsabb proci, jobb grafikus teljesítmény, energiatakarékosabb, jobb kamera, jobb kijelző, kisebb notch és a most nagy durranás 5g. Papíron ez így már elég is. Engem csak a kamera érdekel, kaphatna egy rendes zoom egységet.
-
nagyúr
válasz Dany007 #178777 üzenetére
Én i11-et használok. Szerintem a kamera már most is baromi jó, az nagyot ugrott a 11-el, valószínűleg 11-ről 12-re nem lesz ekkora fejlődés (persze lehet tévedek). Az akku remek, a rendszer is, bár ez az iOS 14-es új nem interaktív widget rendszer több szempontból is visszalépés és elég hülyén is tud kinézni (plusz a helykihasználtság is valami botrányos tud lenni pár widgetnél).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz Dany007 #178798 üzenetére
Én még mindig az emberek hozzáállásán vagyok lehalva. Rinyálnak, hogy a k*rva kormány ezt is bezárja, azt is, f*snak,hogy megszűnik a munkahely, de annyit nem képesek megtenni, hogy a maszkot felvegyék (most nem térek ki rá, kiveséztük előbb, hogy ér az is valamit, stb).
Plusz a másik oldal, hogy bár mindenki f*sik,hogy elveszik a munkája, stb. de azért csak elmentek ezek az emberek nyaralni, mert "Nehogymá az kimaradjon", az állami és nem állami hitelek felvétele is az egekben és ezek nagy része nem a helyzet miatt kialakult munkanélkülivé vált pénztelen emberek van (plusz azoknak nem is adnak ilyen nagy hiteleket. Nyilván nincs jogom bárkit is elítélni, kritizálni, de akkor is úgy gondolom, hogy azért vannak luxus dolgok, amikről kicsit le lehetne mondani, hogy az embernek legyen tartaláka, ha beüt a cumi. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki megtehetné, hogy egészen jó péntzeket félrerakjon, de nem teszi, a lakáshitelt már a következő havit nem tudnák fizetni, ha elveszne a melójuk, annyi félretett pénzük sincs.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Dany007
veterán
válasz Dany007 #178816 üzenetére
Ja, mostmár értem.
Ma megnéztem a tavalyi keynote-ot. Már értem, miért nem néztem végig tavaly. A 1,5 órának 20-30%-a mobilos játékokról szól és ott játszottak velük a keynote-on... Persze áttekertem, de már értem a lényeget.
Sajnos vagy sem, de túl nagy teret nyert a mobilos játékpiac és ezért kiemelten fontos. Így a válaszidő is.
Régi PC gamerként számomra röhej, hogy - pc-s szemszögből - gagyi játékokkal játszanak egy közel fél milliós csúcstelefon bemutatóján hosszú hosszú perceken át...
De elfogadom a tényt, hogy már a pc-s játék is meghatározó lett egy mobiltelefon esetében, nem pedig csak egy mellékes pozitívum.Btw pár napja néztem újra az első iPhone és az iPhone 4-es keynote-ját. Meg ma a 11-est. Hát azért brutális különbség van. Hihetetlen volt látni, ahogy a sok random ember, mindenféle komolyabb érzelmi megnyilvánulás nélkül, mintha csak szöveget olvasna fel valami középiskolás egy random előadáson, mutatják be elvileg az aktuális világ csúcstelefonját egy milliárdos cég keretein belül.
Konkrétan még én is nagyobb átéléssel tudnám elmesélni a reggeli wczést bárkinek, mint amit ezek ott műveltek... =/ -
vans?
őstag
válasz Dany007 #178842 üzenetére
Szerintem nem anyagi helyzet kerdese, fizikailag nem jelentene gondot, csak mar sokkal kevesbe erdekel a tema, mint pl. 5 eve.
Nem tudom megcserelni, az i11 a ceg tulajdona, SE es 11 kozul lehetett valasztani. Nem veszes egyebkent az AirDropos kuldozgetes, inkabb a fontos appok (pl. konyveles, 1Password) miatt valtanek az akku mellett.
Megvarom az oktobert valoszinuleg igen, bar nem tudom, az XS arakra mekkora hatassal lesz.@radi8tor, szavadon ne fogjalak
@gyuromoj, hat vannak hasznalt telosok, de nem nagyon bizom ezekben. magyar elofizum van, minimal csomag csak nettel, szerintem a hivatalos arra meg ra kene fizetnem kb., nemhogy kedvezmeny
hábm bábm
-
Wmwinters01
tag
válasz Dany007 #178873 üzenetére
Nem lehet, hanem tuti... még fél évet vársz, miközben már tavaly kitaláltad hogy veszel egy új iphone-t szerintem vedd meg a 11prot miután kijött a 12, használod január-februárig, akkor eladod és megveszed a 12 prot.. így nem buksz olyan sokat a 11pro értékvesztésén és azt talán behozod a 12pro árán.
szerk.: nyilván te döntöd el, de én a helyedben ezt tenném
[ Szerkesztve ]
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
-
-Ben-
veterán
válasz Dany007 #178900 üzenetére
Azt tapasztalom, hogy gyakran keverik össze a hivatalos forrásból és a szürkeimportból származó készülékek árát. Hivatalos forgalmazónál most is 360-390k között mozog a 11 Pro ára. Nagyobb áresés - ami majd a hivatalos forgalmazókat is érinti - valószínűleg az új széria megjelenése után várható, utána pedig jövő év februárjában, ahogy ez a X és a XS esetében is volt. Persze hardverapróról már most is kapni 300k alatt..
Egyébként picit túlzónak érzem a 450.000 forintot a 12 Pro esetében, szerintem valahol 400 és 430k között lesz az ára.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Dany007 #178905 üzenetére
Szerintem is inkább 430.000 Ft körül lesz, bár a 400.000 Ft se sokkal jobb. A szürkeimportot úgy értem, hogy vannak ilyen-olyan gsm boltok, webshopok is, ahol jóval olcsóbban megvásárolhatók a telefonok, mint a hivatalos forgalmazónál. Viszont ebben az esetben csak 1 év garanciád lesz...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
-
nagyúr
válasz Dany007 #178955 üzenetére
Nekem 2008-ban lett az első iPhone, akkor azért mér lehetett szerezni első genest. Az akkor egészen más volt, minden korlátoltsága ellenére imádtam, mert gyors volt, smooth meg minden. Azóta is bár többször elléptem droid irányba, mindig visszajöttem. Igaz, közben nagyon, nagyon feljött a droid, sőt el is húzott, de pár alap dolgoban nem, ami meg fontos. Mondjuk, ez mindig is ilyen lesz, amíg világ a világ szerintem
-
nagyúr
válasz Dany007 #178960 üzenetére
Nekem volt, hogy az én egyetlenem Apple logo alakú tortát csinált nekem, de volt, hogy terveztem saját dokkolót is: [link]
Mire észbekapott, hogy külön "írta" a születésnapot, már nem lehetet visszacsinálni, mert széjjel maszatolódott volna a fondan tetején... Persze, mindegy is, a gesztus a fontos és nagyon örültem neki szóval a célját elérte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Zorin OS – nem csak Windows XP helyett
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Politika
- Honda topik
- További aktív témák...
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest