- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
Balatonon voltam ma és ezt mértem, 3 pálcikám volt: speedtest
-
GALARDO
addikt
Ez is hajlik.
-
SÖ
addikt
Ingyen sms sem megy? Halványan rémlik, hogy halvány kék és nem zöld ha a küldő / fogadó is szifon + net képes.
Mik ugranak be?Amúgy BlackBerry megy a Skype őszi SIM-el. Sőt a Viber is úgy hogy portolt.
-
Bling95
őstag
Nekem voda vállalkozói fix 8000 lesz. De gőzömsincs van e skype, viber stb
meg ugye a 4G hiányzoni fog, de elvileg év végétől már lehet hogy lesz.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem kéne valami új díjcsomag, mert már megint elfogyott az adatkeretem 1GB/hó.
Meg kéne nézni a T-t, telenyomornál vagyok, de a T most bővítette ki az LTE hálózatát, de nem tudok senkiről, aki ismerős, és T-s + LTE csomagja van. Térkép szerint jó, de ha mégsem akkor... ez így lutri. Telenorban az a jó, hogy elég jó külső/belső lefedettsége van, még ebben a világvégi kis faluban is, igaz csak 3G, mondjuk nem valami gyors 1,5 MB/s-ot szoktam mérni lefelé.
-
lacy86
addikt
válasz
Totheground #83385 üzenetére
bazzzz , hogy erre nem figyeltem oda!
Mondjuk igy se beszelem le a csomagomat! De akkor isAmugy koszi!
-
lacy86
addikt
FaceTime kerdes!
Minap probaltam asszonyt hivni FaceTime-on ( LTE ) mikor felveszi akkor azt irja neki hogy En nem vagyok kapcsolhato! Mikor Ő probalt engem hivni ( 3G ) es en vettem fel akkor nekem irta ki hogy nem kapcsolhato!
Wifin egybol tudom hivni de valahogy a mobilhalozaton nem akarja mindig az igazat!Sot olyan volt hogy en LTE es meg wifin volt csatlakozva es akkor se akarta az igazat csak tobbszori ujraprobalkozs eseten!
Megneztem a beallitasokat , Neki is stimm ( telefonszam + email is be van irva ) Nalam is stim ( telefonszam + email cim ) , mobiladatforgalomnal is engedelyezve van a FaceTime!
Mind a kettonknek 8.1 van fent!Otlet?!
-
Bling95
őstag
Na én meg átmegyek végül a Vodához. Ez még a legjobb ajánlat nekem.
SÖ: nem, csak a diktálás megy magyarul.
-
SÖ
addikt
Ios 8-ban már tud magyarul a Siri?
-
Vasinger!
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Jó cucc ez a hyperlapse képstabi: youtube (érdemes HD-ban)
-
Hoztam mára is egy képet ha nem haragudtok meg.
-
SÖ
addikt
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás. Csak szólok
-
tényleg adócsalásnak minősül majd, ha valaki tömörített formátumban tölt le a netről?
-
SÖ
addikt
válasz
Bling95 #83343 üzenetére
Nem tudják mit beszélnek. Varga egy felelős miniszter nem mondhat ekkora baromságot, de ezek nem méltók a posztjukra. Ezt lovagolta meg a világsajtó. Amúgy a kormányon röhögnek nem a magyarokon.
A 700Ft forrása ismeretlen. Csak az m1 dobta be, hogy puhitson. Úgy hogy még ezek sem tudják mi akarnak, amúgy január 1. még messze van, de szükség volt valami nagy horderejű dologra, ami elfedi a NAVos feltételezett bűncselekményeket. Egy normális országban - ha igazak a vádak - az egész kabinet bukását jelentené. Ez a Fidesz Watergate botránya.
-
Zjunior
veterán
válasz
Totheground #83310 üzenetére
Nem basztad nyakon h kapjon a fejéhez?
Sö: +9999
Cyber:
2x adózott áfát! -
Bling95
őstag
válasz
r3dsnake #83336 üzenetére
gáz vagy nemgáz ez van
csak szar tudni hogy külföldön azt gondolják hogy magyarország valami elmaradt közepkori valami
amikor voltak nálunk a hollandok 2 éve a tanáraik elmondták hogy ne lepődjenek meg ha itt nincs senkinek iphoneja mert nálunk ilyet nem árulnak. Hát erősen meglepődtek amikor ittis kb mindenkinek az volt
az olaszok pedig mondták hogy tök azt hitték hogy lovaskocsikkal is járunk még
-
r3dsnake
nagyúr
EZ a track szól a The Amazing Spiderman 2 elején, viszont jóval lassabban (és sokkal jobban tetszik úgy). Bármi ötlet, hogy hogyan szerezhetném be?
Csengőhangnak szeretném, és lelassítva nagyon tréül szól.
-
r3dsnake
nagyúr
9gag facebookján majdnem 200k likeot meg 10k megosztást ér az internetadós baromságunk: [link]
Tök jó, hogy az egész világ rajtunk röhög, mindig van rá valami indok.
-
válasz
Miacsöcs. Viktorka ült előtted?
-
gyuromoj
veterán
válasz
Jó kép. Mintha túró felett lennétek.
***Valaki váltott 6/6+?
-
-
GALARDO
addikt
Na úgy néz ki, hogy jövőhónapban visszatérek egy péklapát plusszal.
310: Tőlem Velencében kért elnézést...akkor még nem volt aktuális...van miért.
-
Totheground
addikt
Na, itt vagyok megint.
Sőt, Orbán fővezír ült előtem a gépen, szerintem az EU csúcsról hazafelé tartva.Ezt meg sose fogom megunni, amíg élek.
-
Gergőke88
addikt
válasz
r3dsnake #83305 üzenetére
Neked is i5 van ugye?
En is kesz vagyok tole... lehuzom a toltorol 100%al. Vezetek 45 percet a meloig kozben a lampaknal nyomkodom es mire beerek 90% alatt van.
Mas: Leadtam ujra a telot a Tnel. Jeleztem hogy csereutalvanyt kerek. Kivancsi leszek. Kaptam egy S2-t cseretelefonnak. Most baratkozunk -
r3dsnake
nagyúr
Fffuuu, ez a szifon üzemidő... Lehúztam pár órája töltőről, valamennyit 9gageztem meg beszélgettem messengerben és 80%-on van... Múltkor direkt csináltam egy restore-t új telóként beállítva, és tényleg csak a fontos dolgokat tettem fel. Az akksimban 3 ciklus van össz. De ez így kaki. Kéne valami ájdeszka vagy windeszka, hogy ne húzzam fel ezen magam minden nap.
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!