- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
iOS-en frissített most valaki Godus-t? 1.6 jött ki ma, de nálam valami nem jó.
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #82277 üzenetére
Mondod te, mert kerozinnal jarsz
autopalyakat kivéve olcsóbb. Pesten csak az eldugott maszekoknal olcsó.
-
icecave
nagyúr
Egész szellős a gépem
Pár napig így marad, amíg megjön az új ház neki. Sajnálom a nagy HAF 932-t, de sajnos kis házat kell vennem, hogy elférjek jobban (rohadjon meg a szekrény, amit vettünk, kisebb asztal, kisebb gépház, stb kell)...
-
Malachi
veterán
válasz
r3dsnake #82283 üzenetére
akkor meg az lett volna szerintem, hogy túl nehéz. tavaly, vagy tavalyelőtt jött egy nagyobbacska Lumia, hasonló vastagsággal és még a PH teszt is kiemelte, hogy túl nehéz.
összességében egyáltalán nem tetszik a tepsi irány és ez a (régi)új formaterv, de be kell látni, hogy most a technológia szabta a határt, és inkább a külsőt áldozták be a kamera miatt. randa lett, de hát nem kötelező megvenni - csak nehogy ilyen maradjon a 6s is, mert akkor már vakarom majd a fejem, hogy mi legyen.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek ma már tölthető lesz a 8.1, vagy megint várni kell majd rá 1 hetet, mint a 8-ra?
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
Bling95
őstag
Annyi hogy befog csuszni 400 ala gondolom. Bar mostanaban kulonosebben sokat nem tankolok igy hogy csak hetvegen hasznalom az autot
-
"Pénteken gigantikus üzemanyagár-csökkenés várható. Legyen eszetek, ne essetek tízezrek hibájába!"
Na kíváncsi leszek, azért sem tankolok ma.
-
Gergőke88
addikt
[link]
Érdekes ez az összehasonlítás. A Motorola közel azonos házba fél collal nagyobb kijelzőt tudott belerakni. -
Jojo5
őstag
Tyű gyerekek úgy érzem magam mint egy mosott rongy... tegnap a főnökkel meghúztuk az igát és nyomtunk egy közel ~15 órás műszakot....
-
Bling95
őstag
Nekem Milano volt legdurvabb. Akkor nem en vezettem de kb tenyleg pirosnal mehettel zoldnel alltal. Hatulrol motoros megkocogtat hogy huzzal arrebb es egyeb finomsagok.
Pestre felhoztam a multheten a kocsim. Azt leszamitva hogy meg nem tudok mindent ezert kellett gps egyaltalan nem volt gazos.
-
legiaap
félisten
Bakker ma 29 helyett 39-nek néztek...asszem megyek lefele én is a lejtőn.
-
Totheground
addikt
válasz
Ragnar95 #82250 üzenetére
Nah, Japánban is baromi jó. A tömegközlekedés páratlan (amikor 5 átszállásos, 3 órás utat úgy tudsz tervezni, hogy a végén egy 5 perces csatlakozást kell elérned, és végig nyugodt lehetsz, mert tudod, hogy eléred, vagy az, hogy a chipkártya 11(!) nagyváros majdnem összes tömegközlekedési eszközén, automatáknál és állomási boltokban is működik), az autók meg annyira figyelnek a gyalogosokra, hogy néha én érzem rosszul magam, amikor a zebrától 2-3 méterre vagyok, és megvárnak.
-
r3dsnake
nagyúr
Na dobtam fel pár képet a kutyástalis szombatról: képek
Meg egy underground i5S fisheye:
-
vans?
őstag
válasz
Zjunior #82245 üzenetére
Becsben vezettem mar, nem volt rosszabb, mint Pest elso alkalommal, 17 evesen.
Amugy mar megszoktam azert, nem is az a baj, hogy hogy vezetnek az emberek, hanem inden sokkal bonyolultabb ahhoz kepest, amit megszokott az ember. Ja, Olaszorszag sem volt rossz, ott is vezettem tobbszor, de a legjobb Bulgaria, egy idoben sokat jartunk le, elkepeszto.
Mai napig elottem van nehany tag, ahogy rafekudve a dudara bezuhan a keresztezodesbe, aztan hadd szoljon. Igazi Balkan, de azert szerettem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
whitezo88 #82249 üzenetére
Németország közlekedés szempontjából etalon, kb Berlin az egyetlen nagyváros, ahol 100%-os a tömegközlekedés és a vezetési kultúra is nagyon jó.
Itt Londonban se tudja az ember sose, mikor mehet át, mert a sima zebránál általában nem állnak meg az autók, lámpa meg ritkán van és ha van, akkor is az autósoknak kedvez. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Ragnar95 #82248 üzenetére
úgy tudom a legtöbb arab országban a jogosítványszerzés is kb egy nulla, Egyiptomból mondtak konkrétakat. Nem csoda, hogy olyan a morál amilyen, és hasonló a helyzet keletebbre pl India, Vietnam, satöbbi. Asszem utóbbiról van "pov" videó ahol látszik, hogy zebra csak dísznek van és lépésenként kell átmenni, hogy közben előtted-mögötted tudjanak kerülni a motorok, autók. kb halálfélelem. Nagyon durva, milyen különbségek vannak, mert ha pl Németországot nézzük, ott az autósok 99%a megáll ha át akarsz menni a zebrán, ezerszer szabálytartóbbak.
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk azért ennyire nem kell túlmisztifikálni a dolgot, sok a hülye, de ha tud vezetni az ember és odafigyel, akkor nem para Pesten sem a közlekedés, sokkal, de sokkal rosszabb helyek is vannak ilyen szempontból, pl az olaszok vezetési stílusa az tényleg elég veszélyes egy nem helyi számára, az arabokéról meg ne is beszéljünk.
-secret-: ősök autóit csak, mert fölösleges lett volna ilyen kevés időre (~2 éve van jogsim) egy saját. Utóbbi időben főleg anya S40-ét vezettem, de apa Passatját erről nem találtam megfelelő színben képet, mert barna amúgy a kocsi is sokat vezettem, ha épp ő nem használta/együtt ment valahova az egész család. -
legiaap
félisten
Láttatok az új nexus-t? Igen jöl néz ki csak az ára meg b@szott tepsi. Tepsibb mint a 6plusz!
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
manchester85
veterán
En az Androidtol.
-
Cyberpunk
félisten
Mitől fostok?
-
Ragnar95
félisten
válasz
-secret- #82228 üzenetére
Jaja, Pesten.
Mivel a tömegközlekedés színvonala a béka s*gge alatt van, így nem sok más lehetőség marad...
Amúgy nekem nem volt problémám a nagyvárosban vezetéssel, hiszen ott nőttem fel, ott tanultam meg vezetni, de tény, hogy sokkal jobban oda kell figyelni, mint vidéken, mert exponenciálisan több a vezetésre képtelen egyén, mint a kisebb városokban. -
Ragnar95
félisten
Pestről beszéltem, nem Londonról
Még nem vezettem itt, gyanús,h nem is fogok jó ideig, mivel picit drága mulatság Londonban autókázni.
icecave: luxus v nem luxus, a kényelemért cserébe nyilván többet kell fizetni, az meg már egyéni preferencia kérdése,h ez megéri-e az ember számára. -
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem muszáj lenne hamarosan összehozni a jogsit, ha szeretnék jobb/biztosabb pozícióba helyezkedni (a lehetőség adott lenne, de kell jogsi), viszont nagyon nem vágyom arra, hogy vezessek. Épp ma halt meg egy áltsulis oszttársam is az utakon.
Még nem tudom hogyan tovább, február végéig kell döntsek.
-
icecave
nagyúr
Ezért nem hoztam még fel az autómat pestre, pedig ha majd lesz gyerek, muszáj lesz...:S
-
Ragnar95
félisten
válasz
-secret- #82214 üzenetére
Mielőtt eljöttem otthonról, az utolsó 1-2 hónapban napi 2 órákat vezettem kb, mert én szállítottam a családot, meg csomó elintéznivalóm volt és egyre inkább azzal szembesültem,h retardáltakkal van tele az út, akik kezébe még egy rollert sem adnék, nem még egy autót...
Sajnos ha nem fizetsz, akkor nagy eséllyel húznak meg a vizsgán jogtalanul, ha meg fizetsz, akkor kb bármit elnéznek, úgyhogy nem véletlen,h ennyi az idióta az utakon. -
Tegnap először fordult elő, hogy le kellett satuznom az autót, valami nyomorék nő kifordult elém... édes istenem miért vezetnek az ilyenek?!
-
r3dsnake
nagyúr
-
nofi
addikt
válasz
icecave #82209 üzenetére
Szerintem hamarabb vesznek új mobilt az emberek a belassulás, mintsem az akksi ideje miatt. Most néztem szervizárakat és pl. i5-be 6500 egy új akksi, droidokba meg még olcsóbb...
Ettől függetlenül én is meglepődnék, ha 1-2 éven belül óriási áttörés lenne. Mindig van valami ami miatt szerintem több hasonló projektet kaszálnak el. Ki tudja, hogy viselkedik hőre, vagy nagy nyomás alatt ez a nanotrutyi. -
icecave
nagyúr
Kíváncsi vagyok, ki és miért kaszálja el ezt. A mobilgyártóknak és másoknak sem érdeke, hogy tartós terméket gyártson, hisz akkor később vesznek újat az emberek
-
Van egy fasza facebookos nyereményjáték, cipő utalványt lehet nyerni 100-50-20.000 értékben, regeljetek!
-
SÖ
addikt
válasz
manchester85 #82203 üzenetére
Hahaha! Most esett le.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #82176 üzenetére
Így, hogy kész vagyok egy határidős melóval pont lefekvéshez készülődök (lesz kemény 4-5 óra alvásom) aktuális a dolog.
A párjaim mellett megszoktam, hogy a jobbomon alszanak, így arra fordultam, szóval az esetek 99%-ában már csak a jobb oldalamon tudok elaludni egyedül is.A derekam nekem is szokott fájni ha nagyon hülyén pakolom be magamat az ágyba, bár ez inkább a sok ülés mellékhatása. Ha többet mozgok (sí, úszás), akkor kutya bajom.
(#82178) Totheground: Amexet mindenki köpködi aki bármilyen kapcsolatba került velük az ismeretségi körömből. Talán nem véletlen.
Egyébként a céges számlám citinél van a vicc kedvéért. Van magán is de arra csak gyorsan átpakolni szoktam. Na most a céges elviekben szépen fut tovább, de így azért bízzon meg bennük más. Anno pont azért nyitottam náluk, mert kellően nagy megbízható cégnek tartottam a kiváló ajánlat mellett. Erről akkor ennyit.
Az otp-t elvből kerülöm, a cib-nél van több magánszámlánk, eléggé lehúzás és a netbank kőkorszaki maradvány, szóval franc se tudja. Talán BB. Meglátjuk. -
legiaap
félisten
[link]
Na ki nevez be egy ilyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!