Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
manchester85
veterán
válasz Sickboy25 #27516 üzenetére
[link] de gondolom a többi hirdetés is működik. Röhej, hogy 1000 forintért megvan az egész, a magyar szolgáltatóknál meg mi cirkusz lemegy+ 20k, hogy legyenek szívesek feloldani a szolgáltatói zárat. Ennek fényében teljesen értéktelenné vált a szememben a magyar függő készülékvásárlás. Persze, az emberek általában új készüléket akarnak, boltból, stb. De nem elég, hogy pofátlanul drága, még függő is, es pofátlanul drága a függetlenítés. Ez meg 250 dollar volt, es gyárilag független. Persze a rizikó mindig ott van, ha használtat vesz az ember, csak hogy a két ev hűségből a második mar alapból rizikós, ha nincs biztosítás. Letiltásveszély ebben az esetben meg szóba se jöhet. Ugye nem magamnak vettem, de meggondolom, hogy a jövőben atallok erre a forgatókönyvre. Arrol nem is beszélve, hogy ez a készülék, amit most vettem, mar jobban elmenne otthon, mint a T-s iPhone-om... . Újabb érv...
i6 Silver
-
SÖ
addikt
válasz Sickboy25 #27485 üzenetére
Rengeteg geocaching app van a store-ban. GPS nélül hogy gondolod? De ha nem szereted, használj Glonasszt-ot, ha jól tudom iPhone5 már viszi.
Seek Cache, GPSnote, de lehet hogy ez kell neked Offline Topo Maps 9 juró Csak el ne tévedj, mert nem vagyok hegyimentős
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz Sickboy25 #19315 üzenetére
Olyanom nincs és nem szeretem a tokokat, túl nagy lesz tőle a telefon.
Miért érdekeljen, ha az i4 is jól szolgál? Az aktuális modelleket teletömik a legújabb dolgokkal, nem hiszem, hogy nagy eltérés van különböző gyártók modelljei között. Szóval marad a dizájn és az OS.
Kösz, hogy írtál. -
Ragnar95
félisten
válasz Sickboy25 #15554 üzenetére
De nem az elküldöttet kell csak nézni, hanem az elküldött+fogadott összegét, mivel azt nézi a szolgáltató is És fogadottban sokkal több lesz az adat, mint elküldöttben...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz Sickboy25 #14852 üzenetére
ez elég érdekes, de szerintem lehet, hogy csak egy kevésbé problémás szoftveres hiba okozza.
igen, a restore mindent töröl, teljesen tiszta firmware kerül a telefonra, de restore előtt rá is kérdez az itunes, hogy szeretnél biztonsági mentést készíteni a készülékről vagy sem, és a mentés bármikor visszaállítható - bár a szoftveres hiba így vissza is állítható!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Sickboy25 #14849 üzenetére
az biztos, hogy nem mind ilyen, az enyém legalább is nem! (t-s, 6 hónapos)
a képernyő képének mentése; home + power
ellenőrizd/zárd ki a hibát; restore, és ha a teljesen tiszta firmware alatt is jelentkezik a hiba, akkor hardveres probléma van, irány a szerviz! amennyiben úgy nem adódik a hiba, úgy csak szoftveres gond volt!
meg is előztek közben, mobilról lomhább vagyok...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SÖ
addikt
válasz Sickboy25 #14629 üzenetére
"Akkor inkább külföldön GPS legyen, mint Iphone?"
Ha offline szoftvered van, mint a Navigon, TomTom, iGO, stb. akkor a térkép is a memóriában van. Az onlyne navi, mint a Google maps, Apple map, az internetről tőlti be a térképet.
A gond az aGPS-el van. Régen pl. Asusomban GPS chip volt (nem aGPS mint most) és 1 percen belül, akár 18 holdat is látott. Azért cserélték le, mert sokat fogyasztott. Az aGPS kisebb teljesítményű, és a GSM cellákra támaszkodik. Ezért kell hogy a telefonban legyen kártya. Ezért nem kell fizetni, itt a cellák pingelik meg a bejelentkezett Simkártyát, és és küldi GSM-en a koordinátákat hidegindításnál.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sickboy25 #14573 üzenetére
én nem is akarom, egyrészt még egy év rablánc, másrészt elég a felbontás, a méret, a netsebesség, a minőség, satöbbi satöbbi. Engem nem hat meg a méretháború. Sőt, remélem nem barmolnak bele a méretbe. De lehet csak nekem furik a widescreen telefonok, barátnőmnek pl Neo van, mérete rendben van, kijelző is, de túl magasnak tűnik a képernyő. (ráadásul recseg-mozog a burkolat mind2 oldalt - és a töltőfoglalat is kontaktos lett, bő fél éves, vadiújan vette és nem használta agyon...)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Sickboy25 #14352 üzenetére
Nekem van hasonlóm, mint a fölső, csak feketében, a töltőcsatit nem bántja, csak épp kb 500mAh-s 1900 helyett, mivel csak olyan 25%-ot tölt az akksin+1 nap alatt magától lemerül...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz Sickboy25 #14004 üzenetére
nem olcsó, de úgy voltam vele, hogy inkább a jobb drágán, mint a kétséges olcsóbban!
ez biztos nem barmol bele nekem az i4s lelkébe - akkumulátorába -, elég kicsi a hordozáshoz, jól tartaja a töltöttséget, minden szempontból igényes és minőségi darab, és bár elég ritkán használom, de remélem sokáig bírja majd!
adtak hozzá minőségi kábeleket, meg kétrekeszes puha kis (szövet)tatyót is!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
whitezo88
nagyúr
-
kisbandima
tag
-
Sickboy25
addikt
válasz Sickboy25 #11033 üzenetére
És tessék... Ekkor rendeltem Hong Kongból (05.08) két különböző helyről, vagyis gondolom és láss csodát a mai napon megérkezett a cumó! 10 db fólai kb. 1 dolcsi és egy faja hátlap 7 dolcsiért, nyista pk-val, ahogy azt akartam is. És elmondom a tok ugyanolyan anyagból van, amit itthon kb. 7K -ért vettem...
De ennek most nagyon örülök, így még tokot fogok is rendelni, csak eddig nem mertem, mert azt hittem valami gagyi, de nem... Király"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest