Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz TechN7ne #178953 üzenetére
Az úgy volt, hogy 2007 szeptemberében megvettem az első iPhone-omat, usa-ból behozatva 150 ezerért. 4GB-os verzió, ami ma sokat érne, ha még meglenne...
Aztán elavult, közben gyerekem lett, kellett jobb telefon és a pénz is, ezért olcsóbb megoldások mellett döntöttem.
Aztán sok sok éve vettem egy Nokia 735-öt, aminek már akkor fullos oled kijelzője volt és wireless töltése, mikor az Applenél még halvány gondolatban sem létezett ilyen... És persze fullos sebessége is.
Viszont összetörtem véletlenül és mivel akkor kezdtem egy vállalkozást, nagyon gyorsan kellett egy normális telefon. Hát megvettem az i6-ot. Ami már akkor is 2 éves típus volt, ez volt több, mint 4 éve.
Csak kellett egy megbízható telefon, mert hirtelen nem volt sem időm sem kedvem foglalkozni a specifikációkkal, se a telefonnal, csak működjön gond nélkül ("just works"). De azóta pénzem nem volt új iPhone-ban gondolkodni és a holografikus kivetítést is csak vártam és vártam és semmi nem ösztönzött arra, hogy újra új iPhone-t vegyek hát szartam az egészre. A híreket elolvastam, de semmi több.
Most, hogy az i6-on már haldoklik és pénz is van rá, úgy döntöttem végre veszek egy új iphone-t, hogy újabb 4 évig jó legyen... Na itt kapcsolódtam be jobban a dologba. Eddig sem motivációm sem időm nem volt foglalkozni a dologgal. Ismerősöknek pedig X és XS van csak.Amúgy imádom az iPhone feelinget, pl ahogyszor megnézem az i5 promó videóját Johny Ive-val mindig az az érzésem támad, hogy nekem kell egy ilyen! Piszok jól csinálják / csinálták ezt! De sose engedhetem meg magamnak. Aztán most nyáron volt egy nagy projektem, aminek köszönhetően 1,5 hónapon át éjjel-nappal dolgoztam, nyaralni se mentünk idén és úgy gondoltam, talán megérdemlem újra azt a feelinget, amit legutóbb 2007-ben éreztem, mikor augusztusban megnéztem az iPhone első keynoteját, ami azóta szerintem legendás lett és a mai napig a legütősebb. Akkor is komolyabb telefont kerestem, volt valami nagyobb motorola szétnyitható GPS-szel... És egy srác itt a fórumon mondta, hogy miért nem nézek rá az iPhone-ra... Hát ránéztem... Több se kellett. Itthon még évekig nem volt kapható, de nekem másfél hónappal később már a kezemben volt az első iPhone.
Szóval ezt a feelinget szerettem volna újra feleleveníteni idén is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest