Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz Tibee86 #16413 üzenetére

Hát, bementem a miskolci fő T-be, mondtam a srácnak, hogy elég gáz, nézegette, de nem mondott semmit, meg bütykölt valamit a számítógépen. Azt mondta, hogy nincs most i4, de el tudja küldeni. Kérdeztem, hogy de ha lenne, akkor tudnád cserélni itt helyben ? Mondta hogy ja persze. Meglepődtem, mert eddig nálunk nem volt ilyen lehetőség, ezért is vittem a Westendbe, mert írták többen, hogy ott azonnal tudják cserélni. Mondjuk kicsit "próbálkozott", hogy lehet, hogy más kijelzőt tettek bele, de mondtam, hogy hasonlítjuk össze, és majd láthatja az eltérést. A számomat is felírta egy cetlire, de azt mondta, úgyis elfelejt felhívni. :DDD Na mindegy, szóval fura volt ez az egész, de elég lazán kezelte ja, meg eddig azt se tudtam, hogy azonnal is tudják nálunk cserélni. Mondta, hogy úgyis van egy év garim, addig csak lesz raktáron. Szóval elég lazán kezelte a helyzetet. Szerintem szervizestől is függ, de ha határozott vagy, úgy gondolom, hogy sima ügy. (Legfeljebb többször próbálkozol több helyen.)

A kérdés csak az, hogy orvosolható-e a gond, vagy csak garihosszabbításra lesz jó. Mert az enyém a heten újraindult, most már szeretnék egy normális kijelzőt is bámulni. :DDD

Ittakary!

Mondjuk azt nem értem, hogy az USA-ban van rendes javítás is. A 3G-men simán cserélték az üveget, de ugyanazt a telefont kaptam vissza. Tehát ennyiből nem stimmel a sztori, mondjuk nincs kizárva, hogy van olyan város, ahol szintén refurb-öket osztogatnak, mert esetleg az adott Store-ban nincsenek meg a feltételek.

Tibee!

Én meg közel egy évig csak a fehéret bámultam, ami mellett az apamé tűnt sargasnak picit. Ez mar akkor feltűnt, mikor még a régi telefon volt meg. Most az apaméval hasonlitgatva nézem, hogy az enyém milyen sárga. Na ez milyen durva már? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák