- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Noh rendelt valaki telot vagy órát?
A kedvenc londoni mosogatonk megkapta már a maxot? -
-
Gsx-rr
veterán
válasz
aprokaroka87 #163892 üzenetére
Nem is volt leragasztva a kamerajuk , ellentetben a Magyar “titkarukeval”
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Totheground #163881 üzenetére
Tegnap beszelgettem 2 fejessel a Samsung vezerkarbol es meg akartam mutatni egy fotot az Instan.
Csontra fagyott az X, jol kirohogtek.Ja egyiknek se volt Samsung telefonja.
Amugy kerdeztem miert nem hasznalnak Iphone-t ,elhuztak a szajukat. -
Totheground
addikt
Egy apró érdekességet vettem észre az aktuális Twitter trendek között, az emberek a lockscreenjuket postoljak.
#これを見た人はロック画面を強制アップ
Erre a hashtagre rákeresni többet mond az itteni iPhone, és azon belül az X arányról, mint bármelyik statisztika. -
törölt tag
válasz
.Szaki. #163875 üzenetére
+1 a Bluetooth ikon miatt
Ami engem zavar.
11. óta Ha olvasás nélkül törlök egy e-mailt és kilépek, az ikon ugyanúgy jelzi, hogy van olvasatlan levelem. Visszalépek, bejövők közt nincs, viszont az olvasatlanok közt ott van, ami pár mp múlva szépen eltűnik és helyreáll a világ rendje!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Rage47 #163740 üzenetére
Na, akkor rövidtávú tapasztalataimat megosztom:
Vannak dolgok amik tetszenek, összegezve egy jó rendszer, közel sincs az a szopóroller, mint ami az iOS 11 esetén volt, és vannak olyan dolgok is amik nem tetszenek, vagy pedig elvártam volna a javítását.
Pozitív:
Az alapfunkciók, mint telefonálás, SMS írás stb változatlan, eddig is remekül ment, most is, igazából változatlan minden, ugyanez igaz az ébresztőre - Alvás funkciót használom -, a jegyzetekre, az egészségre, számológépre, naptárra és még lehet sorolni.
A Touch ID-val való feloldás is megfelelő sebességű.
Az időjárás applikáció jelentősen javult, mindig kellett egy kis idő mire rájött hol vagyok, ezt javították.
A rendszer ha lehet, akkor még fluidabb a 11.4-nél is, nem gondolkozik, azonnal végrehajt mindent. 6.46GB-ot foglal.
Siri ugyanolyan remekül működik, mint 11.4-en, ugye azt tudni kell, hogy nekem 10.3-nál és a 11 kezdeti verzióiban rengeteg problémám volt vele, ugyanis nem volt hajlandó működni, sem ez, sem pedig a diktálás funkció. Ezt valahol a 11-es verziók közepénél javították, akkor már működött, de nagyon sokat gondolkodott, 11.4-en pedig már remek volt, ez szerencsére 12-nél sem változott, amint kiadom a feladatot, gondolkodás nélkül végre is hajtja. Ez leginkább a lakás lámpáinak a vezérlését jelenti.
A beállításokon belül kapott egy "Képernyőidő" funkciót, ez nagyon hasznos.
Az értesítések a lezárt képernyőn tömbösítve jelennek meg, ez is nagyon jól jön, végre nem kell "órákon át" görgetni, hogy az ember a végére érjen az értesítéseknek.
Negatívumok:
Egyelőre úgy látom, hogy érezhetően jobban merül a telefon.
Az E-mail app továbbra is gondolkodik. Ez a jelenség iOS 11 óta van, ha rátapintasz a levélre, akkor először egy olyan képet mutat, amiből egyszer kiléptél, majd pár tized másodperc múlva már az aktuális oldalt mutatja a friss üzenetekkel. Ez elég zavaró, illett volna kijavítani. Használati értékét nem rontja, a vizuálisat viszont igen.
A Bluetooth jel eltűnt a felső értesítési sávból, amiért részemről jár a f*szkorbács, mivel nekem gyakran kell ki-be kapcsolgatni a kékfogat és nem mindig emlékszem, hogy bekapcsolva hagytam-e, vagy épp fordítva. Jelenleg kizárólag a CC-t felhúzva lehet ezt ellenőrizni. Nagyon remélem, hogy a 12.1-nél ezt javítják, mert ez idegesítő.
Szubjektív, esztétikai dolgok: Az új háttérkép baromi jól áll a telefonnak.
Baromi kellemes a szemnek, hogy a lezárt kijelzőn mind az épp futó zenének az ablaka, mind a "Ne zavarjanak" ilyen szürkés átlátszó kinézetű lett a régi világos helyett, szerintem iszonyat jól néz ki. Olyan sötét, mint maga a CC. Ízléses.
Na röviden egyelőre ennyiről tudok beszámolni, remélem hasznát veszed.
-
válasz
XFishboneHUN #163869 üzenetére
Szavatosságot itthon is csak a vásárlás helyén érvényesíttetheted. Szóval ha az 55. iStyle boltban vásárolsz akkor csak az 55. iStyle boltban érvényesítheted a szavatossági jogaid.
7e: + Almárium
-
törölt tag
A feketepárduc hova tűnt?
-
-Ben-
veterán
válasz
XFishboneHUN #163869 üzenetére
Igen. 1 év világgaranciád lesz és a hazai hivatalos szervizekbe (iCentre, iStyle, CareCenter) viheted, ha meghibásodik.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
-secret- #163861 üzenetére
És mivel ugye elvileg globál garis, ilyen esetben a garanciát Magyarországon belül mely boltnál lehet intézni, ha valami beszarna rajta? iCentre, vagy iStlye, vagy direktben az Apple?
Illetve ebben az esetben csak 1 év, akkor így a plusz egy év szavatosság nem voantkozik rá gondolom. Bár ez a szavatoság is ....
-
SPF
senior tag
Fuggetlen, 64 gb-os 6S mennyit erhet torott, de hasznalhato kijelzovel?
Kijelzo csere utan a touch id mukodni fog? -
.Szaki.
addikt
válasz
lugosi #163858 üzenetére
Pont azért, mert rájöttek a reklámozók arra, hogy egyre többen térnek át az online videós tartalomfogyasztásra találták ezt ki gondolom. Nem olyan rég bevezették ezt az átugorható reklámot, és mostanában jelentek meg ezek a gusztustalanságok, hogy a videó elé bevágnak egy átugorhatatlan akár magánál a megnézendő videónál is hosszabb reklámot. És mondom ha legalább ki lehetne ezt oltani egy előfizetéssel oké, benne vagyok, de nem, itthon ez nem érhető el.
A televízió esetén azért nem annyira zavaró a reklám, mert nézel egy politikai vitaműsort, vagy egy hosszabb interjút, de akár egy rendes filmet, azt nem tudod leállítani, teljesen jó arra a reklám, hogy addig a fotel-mosdó-konyha-fotel útvonalat kényelmesen megjárja az ember, ez mondjuk az adott csatorna archív oldalán, vagy a yt-on azért zavaró, mert azt egyébként is akkor állítom meg és intézem ezeket a dolgokat, amikor kedvem tartja, a reklám pont nem hiányzik. Persze tudom, hogy a reklámozó cégek nem azért hirdetnek, hogy én addig ezeket a tevékenységeket el tudjam intézni, de hát na..
A Discovery Showcase-en pont ezért még hiányolom is a műsor közti reklámot.
-
válasz
XFishboneHUN #163860 üzenetére
Nincs.
-
XFishboneHUN
senior tag
Szerintetek USA-ból, kollégával mennyire érdemes behozatni az új Iphone-t? Megspórolnék, vagy 120 ezret!
Van ennek valami hátránya a telefonra nézve?
-
válasz
.Szaki. #163828 üzenetére
Ilyenkor azon gondolkozok el, mikor arról van szó, hogy én egy őskövület vagyok mert nézek tévét (mondjuk attól még lehet hogy az vagyok
). De azért nem néznek tévét, mert YouTube, és reklám. Na lassan ott tartunk hogy a tévén legalább el tudok kapcsolni másik csatornára ahol vagy reklám megy vagy nem (újabban ügyesek és ha az egyik adó reklámot ad akkor a másik is). A YouTube-on meg ezek szerint kicsit reklámosabb a dolog.
-
gyuromoj
veterán
10 koreai étel, amit érdemes kipróbálni
Egyik-másik igencsak gusztán néz ki.
-
válasz
MasterMark #163849 üzenetére
Gondolom kis copy.
-
Xiaomi új óráiban lesz EKG...
-
-
SidCorky
őstag
iOS 12-n végre nem csinálja azt az X, hogy feloldás után rögtön lehúzva az értesítéseket pár másodpercig csak a FaceID féle elhomályosítás van amiről itt írtam, rögtön látszódnak az értesítések. A rendszer tényleg gyorsabbnak tűnik, a iPaden pedig végre rájöttek hogy kifér a dátum az óra mellé is, amit ráadásul átraktak a bal sarokba.
A gesztusok pedig végre megegyeznek az X-esekkel, nem kell lentről a dockot tovább húzni ha fényerőt akarok állítani, vagy bekapcsolni az elforgatást.
-
madgie
titán
válasz
.Szaki. #163841 üzenetére
Ez "szürke" dolog. iOS-en is vannak YT appok, amik a háttérben futnak vagy épp nincs reklám bennük, de egyrészt ha túl jók, hamar lelövi őket az AppStore, masrészt olyan igénytelenül néz ki mind, hogy eszméletlen. Ez a Vanced kvázi ugyanaz, mint a YT Red, csak "okosban".
-
.Szaki.
addikt
válasz
MasterMark #163839 üzenetére
Köszi, akkor elengedem ezt a témát. Sajnálom, mert kíváncsi lettem volna rá és ha jó, akkor még hasznát is tudtam volna venni.
madgie
Erről a Youtube Vanced-ről nem is hallottam, hogy van. Erre elő lehet fizetni droidon? Vagy csak az appot kell megvenni?
-
madgie
titán
válasz
MasterMark #163829 üzenetére
Én is utálom ezt, tegnap Bödőcsöt hallgattunk az autóban, egy tízperces videó alatt legalább hat reklámot beb@szott a YT...
Ciki-nem ciki, ilyenkor hiányzik az Android, ott a Youtube Vanced ott volt, nem béna 3rd party megoldás, hanem minden ugyanúgy működik, csak nincs egy deka reklám sem.
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
Mondjuk ezt nem értem miért nem lehet nálunk is elérhetővé tenni. Oké nyilván minimális lenne azoknak a száma, akik ezt igénybe vennék (bár ki tudja), de akkor is egy lehetőség lenne.
Én nem találom a mérés app-ot, szóval lehet nem kaptam meg.
-
válasz
Ott szar ez az egész, hogy nálunk kötelező nézni a reklámokat. Aki akar fizetni, az sem tud, mert nálunk nem elérhető.
YT appban hogy frissítesz az oldalra? -
törölt tag
válasz
i8-nál is így van
-
Pü-pü!
-
kutga
félisten
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
-secret- #163827 üzenetére
Igen, ha hosszabb videók vannak, mondjuk egy riportműsor vagy hozzá hasonló, akkor van, hogy berak akár 2-3 reklámot is. A kötelező reklámokkal nekem csak az a bajom, hogy akkor vezessék be azt, amit anno egyszer már kitaláltak, tegyék fizetőssé az egészet. Aki nem fizet nézi a reklámot, aki pedig nem akar, annak legyen havonta X Forint és reklámmentesen lehessen használni az oldalt. Én erre már akkor is vevő lettem volna. Mondjuk én a Facebook-nál sem sírtam volna, ha csinálnak egy ilyet, sokat javítana a színvonalán.
Más: A mérő funkciót mindegyik iOS12-es telefon megkapja, vagy kell neki mondjuk a dupla kamera és ezért nem találom sehol ezt a funkciót?
-
.Szaki.
addikt
Megőrülök YouTube-on ettől a szemétségtől, hogy most már vannak reklámok, amiket nem lehet átugrani. Ami ha 10sec még azt mondom oké, de az előbb berakott valami 2:30-as minősíthetetlen zenének nem nevezhető valamit. Ja, és a legszebb, hogy hiába mondod azt, hogy oké, akkor játsszon le egy másik videót, addig nem enged megnézni semmit, amíg egy ilyen kötelező reklámot nem néztél végig. Tehát csak annyit tudsz tenni egyelőre, hogy addig ugrálsz, amíg nem találsz egy rövid reklámot..
-
válasz
MasterMark #163823 üzenetére
szerintem ez az egész kampány arról szól, hogy apple fanboy- és egyéb konkurrensék keresnek belekötni valót a nyilván jobb értékkel bíró konkurrens ajánlatába - mar meg is magyaraztak🤷🏻♂️😅
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MasterMark #163823 üzenetére
Jól látom hogy reklám van ott ahol nem kellene hogy legyen?
-
MasterMark
titán
-
Zjunior
veterán
Na jutúbe vidi alapjan full ugyanakkor a merete a Maxnak mint a plusnak.
Majd meglatjuk a kezelhetosegben is igy lesz -e:/ -
Sukta 95
aktív tag
válasz
MasterMark #163820 üzenetére
beszeltem mar az ugyeleti szamukkal, valamint e-mailben is jeleztem. vissza is irt az ugyintezo, hogy tovabbitotta az illetekesnek a bejelentest. koszi a linket! remelem gyorsan intezkednek..
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
MasterMark #163815 üzenetére
koszi, ezzel kezdem holnap! es remelem, hogy nem autot akarnak lopni, bar nem igen fogok jol aludni ma este, az biztos..
-
Sukta 95
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
TechN7ne #163809 üzenetére
Azon filóztam ha most eladnám 250-ért az X-em és mondjuk január-február körül lenne szürke Xs beszerzés áfásan bruttó 300 körül megint akkor egálban lennék és ráfizetnem sem kéne... de addig nem hiszem, hogy kibírnám normális telefon nélkül.
Ráfizetni mondjuk 1 forintot se fizetnék rá az X-re.
szerk.: Srác akitől vettem az X-em 290-ért februárban, most 310-ért adja őket.
-
válasz
Gsx-rr #163799 üzenetére
Nekem se tetszik, jobb lenne ha minden külön dolog nélkül simán kitehető lenne.
Én a magam részéről arra gondolok, hogy egy teljesen direkt widget kihelyezési lehetőség a lezárt képernyőn teljesen ellentétes lenne a cég által korábban kommunikált illetve megvalósított dolgokkal és ezért döntöttek ellene. De ez csak egy tipp. -
iPhone XS and XS Max review - The Verge
-
.Szaki.
addikt
Na fenn a 12, 98%-ról a frissítés lemerített 74%-ra, ami egész jó, általában a frissítések a fél akksikapacitást leszívták. Gyorsaságban, meg egyéb dolgokban még értelemszerűen nem látok semmi extrát, már 11.4-en is teljesen jó volt, de majd egy hét múlva megírom a tényleges tapasztalatokat.
Amit észrevettem és tetszik az az, hogy az azonos applikációból érkező értesítéseket tömbösíti, így nem egy témával van tele az értesítési sávom, hanem legalább görgetés nélkül látom, hogy jött X appból, Y-ból és Z-ből is mondjuk 3-3-3 értesítés. Ez praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!