Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Nem győztek meg az új szifonok ... X újragondolva drágábban !
Jövő tavaszi felhozatalt megvárom, ebből S10 lesz !
Ha az X szolgáltatónál durván 300k lenne még meg is venném újra 2 év hűséggel, na de ilyen áron már bőven megkapom az S10 -t ami szerintem jobb lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
agabe
addikt
válasz r3dsnake #163584 üzenetére
150ezer jovo ilyenkor lesz az X kb
(#163589) Zjunior: Ha 200-210 -ert adod akkor meg egy ideig tuti elkapkodjak
Kijelzo felbontasrol meg egy kis velemeny:
Tok mindegy mekkora a ppi ha eleg jo. Itt van parom I7-ese, es nem erzem problemasnak. XR-ben meg ugyanilyen eles lesz, csak nagyobb meretu es a tobbi X-hez hasonlo formaju kicsit vasatagabb kerettel.
Fekete szinben nem lesz annyira feltuno a keret vastagsaga sem.
Ja meg mindenki elfelejti, hogy az amoled kijelzok pentile elrendezesuek, es ott hiaba irjak 400-500 kozotti ppire az erteket az nem eles annyira mintha rgb lenne. XR lcd-je meg rgb lesz, szoval a lathato kulonbseg kisebb lesz mint a szamokbol gondolnank.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz aprokaroka87 #163594 üzenetére
Akkor is max Magyarorszagon gondoljak hogy premiumtermek, kozben ugyanolyan tucataru mint a tobbi.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz aprokaroka87 #163586 üzenetére
Fogyatékosokkal felesleges vitába szállni. Erre még reagálni kár.....
"nem az átlag embernek készül hanem a műszakilag analfabéta, jómódú embereknek"
Rendszergazda, és rendszermérnökként, azért ezt egy kicsit zokon vettem, de sebaj! Nem mintha valami nagy dolog lenne ez a szakma, de azért nem érzem magam műszakilag analfabéta embernek, meg itt sz.v.sz. sokak nem
Engedd el!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Gsx-rr
veterán
válasz aprokaroka87 #163577 üzenetére
Mitol lenne az Apple premium telefonokat gyarto ceg?
Ez kb az I5 idejeben meg elmondhato volt, azota sokmindenben alulmarad a tobbi gyartohoz kepest.
Az ar miatt lehet max ezt mondani,mas indok nincs ra!Premium gyarto de egy csoves gyorstoltot se adott a telefonokhoz!
Foleg,hogy azota a tobbi gyarto is beleerositett es van alternativa a "premium" szegmensben is!
Tenyleg az uj telefonokhoz adnak normalis toltot?
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Atyaég..
-
TechN7ne
nagyúr
És mi van azokkal ,akik hozzászoktak egy kényelmes és biztonságos rendszerhez és ez melett utálják az androidot?
Azok is gizdaságbol vesznek iPhone-t?
Na légyszives ne fárassz itt senkit a kolégáddal együtt. -
aprokaroka87
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
S9 és i8 között vacilállok.
S9 mellett szól a dual sim és a nagyobb képernyő, ios-re pedig szìvesen visszatérnék.
Ilyen árrakkal kizárt az új s.
Xr
-
r3dsnake
nagyúr
Továbbra is marad az SE. Egyszerűen nincs mire váltani. Pláne ennyiért. Laptopért nem adnék ennyit, nem hogy egy szaros telóért.
Majd ha lemegy 150 köré az X, talán arra váltanék a dual cam meg jobb akksi miatt.
-
törölt tag
válasz Gsx-rr #163565 üzenetére
A sztereo felvétel az újnak számít?
(#163576) -secret-
Ahogy írták, ne számíts sok jóra. Épp most készülök a meglévő előfizujaimat magentásítani, az ügyintéző csaj akihez járok annyit mondott, hogy talán az SE meg a 6S tudja majd "jó" áron adni. (Nekem ez nem baj mert asszonykámnak szeretném, neki meg pont megfelelő lenne egy SE is... )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #163571 üzenetére
iPhone kizárva egy időre ... 440k itthon ez azt jelenti, hogy nettó áron 346k
használtan jó ideig nem lesz 300k körül.. főleg hogy tuti hogy hiánytermék lesz még ezzel az árral is
szerintem mire eléri a 250k lélektani határt, az vagy 1-2 év ha nem több egyszerűen megfizethetetlenWatchot meg fogom venni, vagy valamelyik neppertől fél áfával, vagy USAból hozatok ismerőssel (jövő hónapban megy ki) 120k belefér, de 160 már kicsit sok egy szaros óráért ami évente elavul...
-
MasterMark
titán
válasz aprokaroka87 #163577 üzenetére
Ugyanez van a RAM-mal is. Rakhatnának bele 8 gigát is, mégsem teszik.
A sajomi is prémium, csak más kategóriában.
Switch Tax
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #163574 üzenetére
Azért azt vegyük figyelembe hogy az Apple egy prémium telefonokat gyártó cég, a Xiaomi meg nem az.
Itt azzal van gond hogy filléres dolgokon akarnak sporolni. -
MasterMark
titán
válasz aprokaroka87 #163573 üzenetére
Ö szebb ez nem kérdés. Amit én furcsállok, hogy nem azért kell az embereknek mert szebb, hanem mert az 50 ezres sajomiban jobb van, akkor meg má' nehogy mán.
Switch Tax
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #163568 üzenetére
Helyzet az az hogy simán lehet szebb is.
Meg ugye manapság már minden a számokról szól. -
legenda
válasz aprokaroka87 #163563 üzenetére
6" környékén illene minimum FHD kijelző, de inkább FHD+, ilyen árkategóriában pláne nagyon csúnyán néz ki az alatt.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MasterMark
titán
válasz aprokaroka87 #163563 üzenetére
Na látod, pont ez a baromság. Nem azért kell bele a nagyfelbontás mert az jobb, vagy szebb, hanem mert a másikban is az van. Szép.
Switch Tax
-
.Szaki.
addikt
-
Gsx-rr
veterán
Azert az megvan ,hogy ez az elso olyan Iphone kiadas ahol semmilyen uj funkcio nem kerult be a telefonba?
Hajra Apple! Igy tovabb!
-
Arcképgyáros
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #163562 üzenetére
Azért azt lássuk be ha a konkurenciáknál egy 300 ezer forintos telefonba nem raknak mininum fhd felbontású kijelzőt, azt szétszedik.
Azért ma már nem ritka egy 50-60 ezer forintos Androidos telefonban az FHD ips lcd panel.
Itt meg még az sem lehet indok hogy nem birja kihajtani az soc, mert hát röhögve viszi.
De nyilván valamin kellet faragni, de mondjuk ha pl az Apple a11-et rakják bele, az is jó lett volna.
-
MasterMark
titán
válasz aprokaroka87 #163560 üzenetére
Azzal. Ez mióta lett ilyen farokméregetés? Valószínűleg majdnem mindenki kevesebb ppi-vel olvassa a fórumot a laptopján vagy PC monitorján.
Switch Tax
-
agabe
addikt
válasz MasterMark #163559 üzenetére
Azt mondjuk en se ertem. Ugyanaz mint eddig iphone x elott az osszes nem plus-os modell.
I8-nak is ugyanez a felbontasa, de azert nem szoktak sirva fakadni miatta.(#163552) Zjunior:
Annyiert szerzed, vagy annyiert adod ?[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #163559 üzenetére
A felbontáson?
-
MasterMark
titán
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #163557 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Akkor most tisztázzuk az iphone xr kijelző felbontása
1792 x 828 pixel ?
-
agabe
addikt
Nahh..olcsobb nem lesz meg egy darabig a tavalyi X.
Xs ara 400 (xar a forint ez van) ebbol mire kicsit olcsobb lesz 1-2 honap minimum, es iden nem lesz 340-350-nel olcsobban szurken sem. Altalaban elozo evi es aktualis evi modellek kozott legelabb 70-80ezer szokott lenni a kulonbseg az elso par honapban, azaz tavalyi X-et nem varom iden 270ezer ala, raadasul kivezetik igy a szurke importosok maradnak csak amik tartani fogjak az arukat.
Hasznalt arak sem fognak csokkenni.
Ha majd jon az Xr....na akkor sem, mert hiaba jobb a soc, es elvileg a kamera is, de kinezetre nem olyan elegans mint a tavalyi X (harulrol is es elorol is olcsobb kinezetu lesz, mar csak ezert sem fogjak venni akik villogni akarnak...inkabb hasznalt X-et), kijelzoje gagyibb, nincs 3D touch meg ha nem is a legfontosabb funkcio mindenkinek, nincs benne zoom kamera (pedig eleg jo az sok esetben), nem fog gyorsabbnak se tunni altalanos hasznalatban, raadasul dragabb lesz mint a kivezetett, de szurken meg kaphato X aztan valoszinuleg rambol is csak 3GB lesz benne, azaz nultitaskban sem lesz igazan elorelepes (talan a kisebb pixelmennyiseg miatt valamennyire). Nem csodalkoznek, ha jovo ev elejen Xr hasznalt piacon mar olcsobban lenne kaphato mint a tavalyi X.Amikorra mar erzekelhetoen csokkennek a hasznalt X arak az most inkabb jopar honap mint het, es 200ezer szerintem nem iden lesz az ara hasznalt piacon
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #163549 üzenetére
Igen... LCD -s változatból szerintem nem is lesz vékonyabb kávával. Kicsit sajnálom, hogy 260 fölé ment az ára. Ha bemegy 220 alá, akkor lehet, hogy jövőre kipróbálok egyet, de így egyelőre nem túl vonzó. Az LCD -nek örülök, de ez így ennyiért sok.
-
nagyúr
válasz MasterMark #163545 üzenetére
Egyben baromi ronda is. Már X-en sem volt túl vékony, hogy úgymondjam.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Eskuszom orulok az arazasnak Xr eseteben...
1-2 honap es 500£ lesz...
Szerintem ar:ertek aranyban a legjobb valasztas!!
Lehet hong Kongbol kell a dual simeset rendelni.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Gsx-rr
veterán
Amugy szerintem jo lenne ha a szoftveres fejlesztesekre oszpontositananak mar jobban mint a hardveresre. Elegge elerte a korlatjat szerintem mindegyik telefon,viszont szoftveres viszonylatban meg sok lehetoseg van.
Amugy I5 ot kell hasznalnom par napig, es sokkal jobban tetszik a kijelzoje mint az X-nek. (Pl prohardver olvasas kozben)Az az Oled nem gyere be.
Ezert lesz jo az Xr[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mit takarnak ezek a nevek? Xr, Xs, Xxl?
⭐ Stella
-
Gsx-rr
veterán
Eszembe jutott a sok barom aki az X megjelenesekor azt fujta,hogy ez csak jubileumi kiadas, nem ez lesz az iranyvonal.
En az Xr-t megnezem azert.
-
legenda
Túl durvára sikerült az árazás...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zjunior
veterán
Én XR veszek magamnak boven eleg, foleg h aluminium
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Arcképgyáros
157k azért a fekete szíjas Nike óráért jó árnak számít? Drágult? Watch árakkal annyira nem vagyok képbe, de ennyit nem adnék érte.
-
TechN7ne
nagyúr
És ilyenkor jövök én: Megmondtam!
-
nagyúr
Készíteném a pattogatott kukoricát, de mobilarena-n még nincs kint a cikk,hogy megjelentek az új iPhone-ok.
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen árak mellet a használt X se lesz 180 ezer mostanában.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Más ligában versenyeznek.
Így akarják elérni, hogy ne legyen ilyen telefonja boldog-boldogtalannak.⭐ Stella
-
Arcképgyáros
Csak úgy halkan megjegyzem Xs Max 577.990 ft. Aztabüdösk....
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
400k és 440k omg.
749 dolláros mennyi lesz nálunk, talán megáll 300k alatt.
Xr
-
aprokaroka87
nagyúr
Hát megnéztem az eventet, nem döbbentett le engemet.
Mondjuk várható volt, talán a Watch hozott új dolgokat.
Az árak meg brutálisak.
Szerintem az XR 300 ezer forintért drága.
-
nagyúr
válasz -secret- #163505 üzenetére
Ja, de én 750 euro-val számolva azt hittem, 250 lesz az Xr....
Note 9-em megvolt most 220-ból (előfizu hosszabbítás miatt lejött 78k, meg eladtam az ajándékot). Ha Meg akarnám venni a max-ot, ami ugye kijelzőben van akkor (ha nem nézzük a notch-ot), mint a Note 9, akkor az ajándék nélkül (mert ugye ha nem adnak hozzá, nincs mit eladni, és levonni az árból) 362k lenne még úgyis. Jesszus.
Meg kell hagyni, az óra odab*sz rendesen. Az tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Nem hittem, de ma tényleg leesett az állam. A feladat adott, jövőre szeretnék váltani kedves Apple.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest