- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergőke88 #146475 üzenetére
Huawei-em volt, P9 és P9 Plus is. Sima p9 szerintem jobb, és elég jó telefon, elégedett voltam vele. Nova launcherrel használtam, az jobban bejön, mint az gyárija (mondjuk így voltam Z3 comapct esetében is).
Huawei-t végül azért cseréltem le, mert bika kirin proci ide vagy oda, meglátszik,hogy az android nincs rá optimalizálva. Ugyanis elég sokszor előfordult, hogy tized-század másodpercekre mintha megfagyott volna 1-1 folyamat, ami nem nagy idő, de pont észrevetted, mintha ugrott volna a képkocka, vagy nem is tudom ezt hogy mondani.
Tény,hogy bár voltak telefonok droid vonalon, amivel nagyon is elégedett voltam (G2, Z3C, P9), végül mindig visszajöttem, mert hiába a millió beállítási lehetőség, meg a testreszabhatóság, egyszerűen akármilyen zászlóhajó is volt a kezemben, nem volt olyan smooth, mint iOS.
Oneplus tetszik ,de két dolog miat nem vennék: Nekem fontos a vízállóság, még ha nem is sűrűn kell, de egy esőt, stb-t kibírjon már, plusz ha már van jack, ne legyen a tetején, attól totál frászt kapok.
BeatsX megy mással is, de akor már eladnám, mivel van rendes jack-es fülesem. Ha maradna is, akkor is Watchnak mennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Marathon (2025)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest