- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Jojo5 #143320 üzenetére
Erdekel mi lesz a temabol...sosem lehet tudni mit hoz az elet.
Igaz nem biztos, hogy en gondolkoznek a kimenetelen, de ha nem lepunk ki a kenyelmes/unalamas zonabol akkor sosem tudjuk meg mi van masutt ami esetleg jobban bejon nekunk, es ahogy irsz az alapjan igen eros a vonzodas. Ha meg emellett megoldhato, hogy odautazz akkor veszteni nem vesztesz, de kiderulhet van-e benne racio.
Persze sok penz, de ha jol kovettem a meloval kapcsolatos dolgokat (bar azt sztem nem tudjuk pontosan mit is melozol perpill ...legalabbis nem emlekszem pedig erdekes lehet) akkor ez sem jelent akadalyt akkor sem ha a vegen csak tapsztalatot szerzel.
Igazabol majdnem irigyellek is, mert nem tudom nekem korabban ha lett volna hasonlo helyzet elindultam volna vagy sem, bar jelenleg egyaltalan nem panaszkodok, es nincs is kapcsolati teruleten semmi problemam, de nem mindig volt ez igy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest