Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Bp menetrend app megint napok óta szar, azt mutatja, hogy "a mai napon nem közlekedik". Más hasonló app van? BKV futár meg ezek nem olyan felépítésűek,hogy megmutassa egy adott járat mikor közlekedik, mint ahogy a bkk honlapján is meg tudom nézni.
-
lacy86
addikt
Van egy 6 eves Samsung porszivonk.
Gondoltam rendelek bele uj micro szurot, stb....
Bakker, csak a szuro es a tarto 10k 😂Megtoldom még ennyivel es uj porszivot veszek 🙄
-
B-L-A-C-K
titán
Rementem egy hasonló ilyenre, kíváncsi leszek milyen lesz...
-
agabe
addikt
Egy SE, aztan azt meg gyorsan elpasszoltam, mert egyben volt ugyan, de messze van az I7 kijelzo minosegetol, es kamera is joval gyengebb, szoval atmentileg egy nexus 6P-n huzom meg magam
(#139961) B-L-A-C-K:
Par nap egy keszulek, es osszesen nem tudom hany ora, de ezt tizen+ keszulekkel egy evben eljatszani sok ido.Abban meg igazad van, hogy megjelnes utan 4-6 honappal erdemes egy szep peldanyt venni jo aron, es kovetkezo evben ugyanezt eljatszani eladva az elozot.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #139958 üzenetére
Lehet okosan is csinálni jó. Pl szerintem a legjobb taktika aki nem akar üzletelgetni/hobbiból cserélgetni az vegyen egy új szériát megjelenése után fél évvel...Ezt megveszi használtan/garanciában cserélten ~150-160-ért, majd használja egy évig, eladja ~20-30 ezres bukóval, és veszi ugyan így a következő új szériát. Így 1 év alatt nem bukik vele sokat, és mindig a legújabb telefon van a kezében.
agabe: Nekem érdekes nem sok idő, mikor kipattan az agyamból egy csere, pár nap lezongorázom. És én 90%-ban nyertem szinte az összessel, vagy nullán jöttem k. Egyedül egy i6-tal buktam csak nagyot, amit tiltottak, és csak alkatrészbe tudtam eladni, abba olyan -50 ezer volt, de ez bőven belefért.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz ittakary #139957 üzenetére
En is hobbibol cserelgetek, de ez eleg sok idoraforditast is igenyel.
Amennyi idot ezzel foglalkozik valaki azalatt boven megkeresi a bukta arat ha evekig nem foglalkozik a temaval.
Az mas, ha a ugyis foglalkozol vele, de nalam mar vannak idoszakok amikor erzem nincs kedvem a herce-hurcahoz...aztan megsem birtam ki hosszabb ideig meg most sem, de eljon az ido amikor masra koncentralok es akkor nem fog erdekelni majd az amit nem buknek el.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz ittakary #139957 üzenetére
Ez így van, elég zsíros bukta. Az 5S-t megvettem 3 éve 190-ért mikor megjelent, ma ha elakarnám adni kapnék érte vagy 30 ezret. Nagyjából a 7-tel is ez lesz 3 év múlva, csak ez még szolgáltatós is..
De már régen kinőttem a kütyüb*ziságból, nem lestem soha naponta a hirdetéseket mindenhol, hogy épp kifogjak egy jó vételt, illetve nagyon nem szeretek mások által már használt műszaki cikkeket venni.
A számítógépemet pl az első fizetésemből raktam össze 12 éve (atyaég ) és a mai napig ezt használom, játszani már nem játszom régóta, nemrég vettem bele azért egy ssd-t mert azt nagyon kívánta, de bőven megteszi még mindig nekem amire használom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tibee86 #139955 üzenetére
aki évekre tervez és mindig újat vesz, annak garantált a zsíros bukta minden terméken
én is évente több telót használok és mindig ilyen olyan forrásból, használtan stb, hogy kevesebb legyen a rés a vétel és az eladás között
2016-ban 14 db telefonom volt, és pontos számokra nem emlékszem, de kb nullán jöttem ki
(pl most Apple Watch 1. gent kipróbáltam, október után most adtam el márciusban fillérre ugyanannyiért)
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #139951 üzenetére
Jo ar. 3 honapja meg 6S (igaz 64GB) sem volt rossz ennyiert.
En most probalok 190ezerert egy dobozos hibatlan 128gigas fuggetlen I7 plust talalni. Nem valoszinu, hogy sikerul majusban, de tobbert nem veszek eldontottem. Tul messze van meg a 8-as, de sima 7-es unalmas volt pedig nagyon jo, csak nem tudom mikor lesz az, hogy vegre nyugton maradok valamivel.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #139951 üzenetére
Ha néhány havonta cserélgetném a telefonom én is vennék használtat, de amíg évekre tervezek vele addig nem. Enyém már a dobozból kivéve nem volt karcmentes, de mivel úgy is tokban van annyira nem izgat. Ami furcsa, hogy az első olyan iPhone-om amit nem kellett már 1-2 hónap után garanciáztatni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
Arcképgyáros
Nem nyertem, csak szelfibotot meg pólót hozott a futár.
"Köszönjük, hogy részt vett a játékban!"
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #139933 üzenetére
Ebben az esetben szerintem utána kicserélteti ismét, csak már ingyen.
Szerintem ezek a cserék nem gariztatásként történnek, legalábbis nem úgy mint ha te bevinnéd. Akkor ugye a régi serial/imei a rendszerben látszik, azért is tiltják le idővel.
Na mindegy, majd ha oda kerül a sor kiderül. -
Arcképgyáros
Mi a f... telenort nem lehet neten adategyeztetni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #139926 üzenetére
Ezt már az elején tiltani fogják ha úgy van, elég komoly dolgok derültek ki az eladóról azóta.
Szerencsére 20 ezerért kicserélik, még ha azt hozzáadom a vételárhoz akkor se vettem drágán. Csak jó lenne már ha kiderülne, mert a privát számomat használom cégesnek is és ezért hurcibálom magammal a régit is. -
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #139915 üzenetére
A Hardveraprón látszik, hogy a PH lapcsalád része, tele van mindenjobbantudok kockával. Ez miért annyi, amaz máshol olcsóbb volt 23 forinttal 34 hónapja, stb.
A Jófogáson még persze van sok gyökkető felhasználó, akik egy értelmes mondatot képtelenek összehozni írásban, de alapvetően sok az olyan user is, aki vásárolni szeretne, nem okosabbnak tűnni.
Az S6 Edge-em volt legutóbb a jó példa erre, HA-n már szinte xls táblázatokat kaptam a használt piaci árakról két évre visszamenőleg, természetesen komoly vásárlási szándék nélkül. Aztán felrakram a jófogásra, egyből betámadott pár nemkocka foglalkozású és attitűdű érdeklődő, oda is adtam az elsőnek, aki egy tök normális fodrász srác volt és még baromira örült, mennyire szép állapotú telefont kapott számára kedvező áron.
Venni jobban szeretek a Hardveraprón, vannak már ismerős eladók.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Azt nem tudja valaki, hogy Telenornál mennyi idő után tiltják le a telefont számlatartozás vagy részlet nem fizetes esetén?
Már unom magammal cipelni az 5S-t.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #139913 üzenetére
Eladásnál meg az se mind1 hol hirdeted, pl én ezt az "új" 6S-t itt meg jófogáson hirdetem, ide kutya nem írt rá ~2 nap alatt (mivel kicsit drágán raktam fel), jófogáson meg már a 4. ember vinni azonnal, csak még mindig az elsőre várok mert tegnap nem tudott végül érte jönni így ma jön. Szóval ez is érdekes mennyire más két oldalon az eladás, meg a kereslet.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz szekra #139910 üzenetére
Van ami lemegy, van amit ki kell fogni.
Telefonoknal hivatalos garis fuggetlen I7 plus 128Gb 4honaposan 205ezer Ft most pl., I6 fuggetlen volt 60-ert mar, samsung S7edge 80ezerert...parduc kollega garis 6S-t korabban is kapott 105ezerert, de tv-kbol is akadnak jo vetelek meg barmibol. -
Sukta 95
aktív tag
aki esteleg fácsén jelen van, asszonynak a képét lájkolja már be, nagyon szeretne nyerni.
kattwww.maon.hu Online marketing. Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest