Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #129299 üzenetére
Inkább a ram amit kiemelnék csak, de most hogy újratölt 1 másodperc alatt 1 oldal túlélhető. Proci i6-ban is elég mindenre, kamerában meg tudjuk nincs nagy különbség. Használtan ~95 ezerért egyik legjobb választás. Persze ~130 ezerért a 6S se rossz tény.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Ilyen nehezen is rég adtam el valamit..
(Ma vitték el az i6-t... ) -
GALARDO
addikt
Én ennyitől már sikítófrászt kapnék.
Gergőke88: Én az S1-es váccsot hittem eladhatatlannak, egy nap alatt elment.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van egy olyan elmélet is, illetve nem elmélet mert bizonyították pl Angliában, hogy a cégek teljesen más minőségű árukat visznek outletbe eladni.
⭐ Stella
-
nofi
addikt
válasz Tibee86 #129268 üzenetére
Amit a pesti üzletekben nem tudnak eladni azokat hordják ki oda Ezért hívják "outletnek"
Ettől függetlenül átérzem a helyzetet, 10 percre lakom tőle és évente 1 cipőt veszek ott kb., de azt is csak azért, mert "ennyiért nem hagyhatom ott". Mondjuk sportoláshoz elhordani pont nem érdekel hogy néz ki csak legyen jó a méret és tartsa a lábam.Xbox GT: nozsolt
-
Sukta 95
aktív tag
válasz #76385920 #129262 üzenetére
pincerrel nem volt gond, a kaja minosege es mennyisege is jo volt. Arban sem volt gaz: halaszle, babgulyas, lazacsteak mindkettonknek es egy tizesbol kivoltunk.
Annyi negativum volt, hogy par kajat mar nem lehetet kapni, ami a weboldalon fent van, illetve dragabbak voltak.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Sukta 95
aktív tag
-
Sukta 95
aktív tag
Aki debreceni, járt már valaki a paripa csárdában?
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
törölt tag
Én mindennap zuhanyozni szoktam...
Mióta megszületett a fiam azóta semmilyen parfümöt nem használok. Van otthon vagy 3-4 pedig. Már azt sem tudom pontosan milyenek. Bulgari, Carolina Herrera, valami Esprit ezekre emlékszem...Pontosan nem tudom milyenek. Ezek gondolom megromlanak idővel. (?)
-
nofi
addikt
válasz Blaise #129237 üzenetére
Régen én is imádtam bizonyos Bossokat (Bottled ment nálam is sokáig, meg a No. 1), de sokszor szembe jött velem az illat, emiatt kezdtem el másokat használni. Jelenleg Guerlain: L'Homme Ideal és D&G: The One Gentlemen a favorit.
Most elég sok helyen ki van rakva 3 féle, "napi parfümnek" csúfolt Axe illat. Pár hete poénból beleszagoltam az egyikbe és hiába ilyen gimis-öltöző feeling, azonnal vettem egyet (Oud Wood & Dark Vanilla) és azóta is min. kétnaponta használom.Xbox GT: nozsolt
-
Arcképgyáros
válasz gyuromoj #129239 üzenetére
Nekem van Bottledem is meg Scentem is. Scentet imádom és 7000-ért jutottam hozzá nemsokkal megjelenés után egy 100 millishez.
Ezen felül van a Banderas, Diesel Masculine, Diesel Zero Plus Masculine, fekete Backham, Carolina Herrera VIP 212.
Most azt hiszem ennyi.
Blaise: Intense mennyivel tartósabb tapasztalataid alapján? Mert a sima Bottled annyira nem...
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
-
Jojo5
őstag
meló meló meló, még így a végén is, ma is 12 óráztam tegnapelőtt 13 óra meg vasárnap is 12...
azt mondanom sem kell, hogy 7/7 dolgozom a héten....http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-Ben-
veterán
Kihalt az OFF?
-
madgie
titán
válasz gyuromoj #129206 üzenetére
A Leica M9-P a sima M9 szenzorát kapta meg, ami 2009-ben debültált, tehát vagy három generációval öregebb, mint a mostani szenzorok. Ráadásul CCD, miközben ezer éve szinte mindenki CMOS-t használ (mindkettőnek megvan az előnye).
Szóval ez az összehasonlítás kicsit sánta, egy egyszerű Nikon D3300 több/jobb, ha egyszerű dinamika/lowlight teljesítményt nézünk.
-
-Ben-
veterán
válasz gyuromoj #129206 üzenetére
Engem azért meglepne, ha a híresztelt fejlesztéseket mind megkapná az i8, de még akkor is, ha a felét megkapná.... Egy ilyen telefon akkora ugrás lenne az i7 után (és úgy összességében az okostelefonok piacán), amire nem mostanában volt utoljára példa. Az Apple meg egyébként is szereti jóóó apránként, csepegtetve adagolni a fejlesztéseket. Viszont, ha mégis olyan lesz, mint amilyennek várják az elemzők, akkor kétlem, hogy megfizethető, emberi áron adják majd. Nehéz lenne elképzelni egy ilyen telefont 256k induló árral.... Ez nem vall az Apple -re... De majd meglátjuk.
r3dsnake: „Jó” tudni, hogy nem vagyok egyedül...
Gsx-rr: Egyszerűen csak túlságosan abszurd ez nekem. Ez túl nagy lépés az i6, i6s, i7 után... Maximum úgy tudom elképzelni, hogy ez lenne az „iPhone Pro” 400k -ért.... De majd kiderül, igazából senki se tud lósz@rt se, csak megy a találgatás... Majd március környékén már hihetőbb lesz, ha ugyanilyen hírek jönnek és fotó is lesz már a telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #129199 üzenetére
Elismerésem. Én most gondolatban kicsit másfelé mozgolódnék, de még annyi a kérdőjel fejben is meg egyébként is, hogy felesleges írnom róla. Ha lesz is belőle valami, még nem most. De remélem egyszer lesz miért felhoznom ezt még.
Az egésztől függetlenül meg: rohadtul bele vagyok fásulva a dolgokba itt, és ez hosszú távon nem fog menni már. Legalábbis most úgy érzem. Nem szeretem, amit tanulok/csinálok és muszáj lesz valami másban gondolkoznom, mielőtt belehülyülök. Itt se nagyon szoktam lenni, teljesen elszív mindent belőlem a dolgok jelenlegi alakulása.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
Rendeltem egy vékony műanyag matt fekete tokot i6/6S-re, megjött, csak i6+/i6S+-ra... Így ha valaki igényt tart rá és jön a topikmiújságra neki adom, csak jelezze hogy kell és vigyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gitáros topic
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest