- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Androidon meg WP-n erőltettem az SD kártyát, de mindig szívás volt vele, lassú volt, stb. Sokkal kényelmesebb most a 64 gigás iphone.
A 6s meg igazán szerintem ősztől mutatja meg mit tud, mert csomó feature iOS10-ben a 6s hardverét használja.
-
-
agabe
addikt
válasz
-secret- #123186 üzenetére
Azokat az arakat ugy nezd, hogy refurb-ok.
Nem baj az, csak a gari par honap, mert ha tobb lenne kiirna.
Doboz sem tuti, hogy jar hozza, de azert lehet, csak hirdetesben minden pozitivumot ki szoktak domboritani.Annyiban nem tamogatom ezeket az eladokat, hogy miattuk magas az ar, es gazos a garancia intezese.
Megveszik olcson a leharcolt keszulekeket, legariztatjak ismerossel (gondolom kb. 5-6erz Ft-ert) , es utana 30-40ezret radobnak (apro haszon).
Ha ezt nem csinalnak uzletszeruen akkor egyreszt az arak is jozanabbak lennenek, masreszt nekunk sem lenne annyira problemas a tenyleges garis ugyintezes. -
SÖ
addikt
válasz
madgie #123181 üzenetére
Igen sajnos, infrastruktúra is jó volna a tv távhoz, pedig erről a funkcióról csak hírből hallottam. Az SD meg addig fog kelleni amíg amíg 64gb alatti modelleket is forgalmaznak. Annyi kell hogy sose kelljen ránézni. Amúgy mennyi felárat fizettél? Ez a nem mindegy amikor párezer Ft a különbség. De ez minden gyártója igaz. Az SD meg azért nem lassú mert nem alkalmazasokat futtat.
-
madgie
titán
Az S7-ben sincs FM modul tudtommal. Infraport sem pl, amiért ment a rinya (nekem nem fontos). A vízállóság oké, de az SD kari részemről nem egy must have dolog, 64 gigás kényelmesen el lehet férni, sőt, igazából 32-n is (ezért csókoltatom az Apple-t, hogy a 16-ost erőltetik alul...).
-
SÖ
addikt
Azért érdekes hogy viszik az S7-t. Mert a hatosnál figyeltek a visszajelzések. Az Apple mindig is sz@rt erre, mert majd ő megmondja mi kell neked és ha nem tetszik nem kell megvenni. Ráadásul tele van USA specifikus opciókkal amit itt kelet Európában sosem fogunk kihasználni.
Nincs benne FM mert cunyán szólna de van pinkbe, homokos dalokkal beleégetve mert azt mindenki szereti.
SD sosem lesz mert lassú de uzsor kamat van egy sz@ros 64MB tárhelyért. -
Makulátlan i6 64gb mennyiért mehet most?
-
icecave
nagyúr
Aztak*rva milyen NBA döntő volt ez.... érdemes volt éjjel fent maradni
-
Totheground
addikt
Tegnap elvittem az öregemet egy korai apák napjára a Pesti Burger és Bár-ba.
Még mindig állat a hely és az egyik (ha nem a) legjobb burger pesten. Meg a házi sörük is finom.
-
Jojo5
őstag
Holnapra szorítani nekem, megyek forgalmi vizsgára... úgy, hogy még le se vezettem a kötelező 30 órát szóval viszek csúszópénzt meg mindent, csak menjek át mert meló mellett megoldhatatlan megint az életem...
-
Gergőke88
addikt
válasz
Tibee86 #123163 üzenetére
Azt hallotam a 8 lesz jo..
Abban lesz pro mod is...De most komolyan, mire nem jo jelenleg a 6/6s/se modellek?
En csak amiatt cserelnem le, hogy vmi ujdonsag legyen (o+3 ami nagyon tetszik jelenleg), illetve kezd keves lenni a 16gb.
A jelenlegi modellekben teljesen jo a kamera, gyorsak is, touch id is jo, aksi jo, van 3 méret is.... -
lacy86
addikt
Johetne mar a szeptemberi bemutato ...
Most varjak vagy vehetem a 6S-t -
icecave
nagyúr
válasz
Tibee86 #123156 üzenetére
Majd még kísérletezem. Nem gond, ha "rostosabb" lesz, én bármit megeszek, megiszok, amitől más kiszaladna a világból. Tonhalkonzerv nyers brokkolival összeturmixolva pl
iOS10: Én megszívtam, mert telepítettem a profilt, ami ugye engedi,hogy OTA-n frissíts bétára, de 2 napra leszedtem a profilt és ment vissza iOS 9. Viszont mondom teszek mégegy próbát, mostmár nem engedi meg, hogy telepítsem a profilt. Gondolom, akkor cumi,nem tudom feltenni a bétát. Esetleg fel lehet, csak mostmár restore kell?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ittakary #123152 üzenetére
Ugyanez. Nálam mini 2-n van fenn két napja. Már ott húztam a szám, amikor kiderült, hogy mindenképp kell home gombot nyomni, nem ébreszti a tok a kütyüt. De amúgy undorítóan lassú. Egy-két röcc belefér, de nagyon lomha az egész, és merül mint a fene. Próbáltam importálni ma pár raw képet fotózás után, mindig belefagyott. Oké, béta, de ha már az elején ilyen és ezt foltozgatják, hát az olyan is marad... iOS7-nél is láttuk iPhone 4/4s esetében. Engem két új funkció mozgatott meg az iOS10-zel kapcsolatban, a raw fotózás és a raise to wake. Mivel mindkettő csak SE-n fog menni, ott frissítek, de a mini 2 maradni fog iOS9-en. Semmi olyat nem kap, ami indokolná a frissítést, cserébe elcseszné a smart coveres ébredést, a sebességet és a jó akkuidőt.
-
icecave
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis étterem beszámoló:
III. kerületbe van egy kis eldugott helyen, igényes hely, nem egy luxus de teljesen jó. Pult mögött csinálják a kaját, amit akár láthatsz is.
Én "Bélszín steak (25dkg) szarvasgombás vajjal paradicsomos ruccola salátával, grillezett burgonyával" ettem, jól nézett ki, és a kaja is teljesen rendben volt, mind adagra, mind ízre. Asszony levest, és spagettit kért, ezek is teljesen rendben voltak, a spagettit meg sem bírta enni, szóval adaggal itt sem volt baj.
Ami nem tetszett hogy a választék főételekhez képest annyira nem sok, illetve árban is kicsit drága, ahhoz képest hogy nem egy főhelyen van.
Ha pontoznom kellene 10/8-at adnék rá.
-
Air 2-re felraktam tegnap délelőtt a 10 beta-t, de mivel gyakorlatilag SEMMI változást nem hozott az én használatomba, ezért ma reggel vissza is raktam a 932-t.
EveryThingApplePro azt mondta a videójában, hogy elég csak Shift+Update-tel visszarakni 9.3.2 IPSW-ből. Hát nálam csúnyán hazavágta a rendszert: billentyűzet nem működött, eltűnt Siri (!!!)
, szóval rendes visszaállítással tudtam csak megmenteni.
amúgy 1 nap alatt:
- 3 respring
- laggolások
- grafikai hibák mindenholAzt hinné az ember, hogy mivel alig változott valami, kevésbé tudják elrontani = újra laggolóssá tenni a rendszert... hát mégsem
-
Tibee86
nagyúr
Ma is tanultam valamit: "A DROID RENDSZER TANUL ÉS ALKALMAZKODIK.KB 2-3 HÉT KELL MIRE BEÁLL."
Ha meg nem bánsz vele rendesen világuralomra is tör. -
madgie
titán
Ti vettetek itt Nutribulletet, ugye? Most valami 15k a lealkudtuk.hu-n, az jó ár érte?
-
B-L-A-C-K
titán
-
Érettségi pipa.
-
hdanit610
aktív tag
-
SÖ
addikt
válasz
radi8tor #123111 üzenetére
Megutáltatták velem a focit, de gondoltam bele nézek. Azt utolsó 20 percet láttam, az mentette meg a csapatot 🐼Hamilton is csak akkor tud nyerni, ha pont nézem a futamot 📺
Legiapp
Már nem estünk ki.
Bob
Matematikailag már meg van. 4 pontuk van . Még Izlandnak van egy meccse ha bukik marad a 2 pontja de az ellenfelének is ha veszít. Úgyhogy már biztos 3. hely a miénk. -
legiaap
félisten
Bassza meg az izlandiakat el kellett volna picsázni. Így még bármi lehet. Még ki is eshetünk. Sajna a portugálok ellen muszáj lesz legalább egy X-et tolnunk különben csak a akkor megyünk tovább ha a sógorék elverik izlandot. A portugálok meg mindent bele fognak adni ellenünk mert ez az utolsó esélyük, bár nagyon szarok mert nincs csapatjáték, összhang hiába a nagyfejű Ronaldo.
-
SÖ
addikt
Na ki mennyit bukott ? LoL 👹😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje TMR HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje TMR HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bontatlan Iphone 16 Pro Max, 1 év Apple Garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR