- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Egyszerű boot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
kispéé #13424 üzenetére
Ezt sosem értettem,hogy miért baj,ha egy telefont csak telefonálásra használnak,és csupán azért vett ilyet és nem Nokia mittudomént,mert egyszerűen tetszik neki maga a készülék,ez így nem elfogadott?
A másik meg hogy itt a fórumon mindenki magábol indul ki,attól hogy mi a netezési időnk 80% át tech oldalak látogatásával töltjük (legalább is én)ez nem magátol értendő hogy más is,főleg egy Nő,ami teljesen normális,hisz más az érdeklődési körük,de ettől még nem divatmajmok(tudom vannak olyanok is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest