- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
LordAndrew
tag
válasz
szabopali #47132 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. A gépem sima PC (windows7), sajna nincs rajta iPhoto. A Kommy fele párosítása gondoltál? Asztali géppel ebben az esetben látnám a mappákat?
Arra mar rájöttem, hogyha megszerkesztem a fotót és a Camera Roll-ha kerül, akkor asztali géppel le tudom tölteni. Ugyanez a megoldás jó lenne sima másolással is... Van valami, amivel kiválasztott képeket át lehet lapatolni a Camera Roll-ba?
-
jimhun
senior tag
válasz
szabopali #46890 üzenetére
Ez szep es jo, de itt az Apple arra megy hogy mindent jol es szepen(naptar stb) meg lehet Iphone-on oldani, de pl nincs szo a biztonsagrol. A Blackberry rendszer teljesen mashogy mukodik, ahoz komplett szolgaltatasok kapcsolodnak, ami altal sokkal biztonsagosabb pl az email kuldes.
Aki meg nem olvasta annak erdemes elolvasni a Mobilarenas cikket a Blackberry rendszerrol.
Ez azert kicsit mas mint egy sima email szolgaltatas.Mondjuk sok esetben kis-kozep vallaltoknal, ahol nem lenyeges a komoly biztonsag ott siman hasznalhato az Apple is gond nelkul. Meg uzletembereknel is ok.
Ez inkabb arrol szol hogy hogyan tudod a napodat rendezette tenni (naptar, megbeszlesek...stb), de a blackberry rendszert sok esetben nem valtja ki.[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabopali #46890 üzenetére
Nem így látja. A BT PAN profillal tud ad-hoc kapcsolatot alkotni két/több iDevice, ezt használják a különböző képküldő meg multiplayer alkalmazások, de ehhez nem szükséges párosítás.
A párosítás tényleg csak a HSP/A2DP és HID protokollokhoz van (tudtommal).
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabopali #45085 üzenetére
Szerencséd/szerencsétek van, most épp ingyenes egy ébresztőóra app: My Alarm Clock
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabopali #45085 üzenetére
Én ezt használom, használtam Sleep cycle. Sok vélemény szerint még működik is.
Nekem megfelelne a gyári is(nekem "szettingeli"), ha lenne benne emelkedő, mert így nem kicsit kezd el ordítani...
Számomra az egyik legzavaróbb hiba a telefonnál ez, hogy nincs emelkedő ébresztés, de legalább tudnám külön állítani az ébresztőnek a hangerejét is, de azt se...
Ebbe jó hangok vannak, kiszedtem, lehalkítottam annyira, hogy azért felébredjek rá, de ne pattanjak egyből vigyázzba ha megszólal, és használom a gyárit -
japmas01
tag
válasz
szabopali #44949 üzenetére
Extrém!
Igazából írtam sok Magyarországi cégnek is, mer fehérben szerettem volna a fehér telefonhoz, de eléggé mogorva és visszautasító válaszoknak köszönhetően inkább külföldről vettem meg! Magyarok közölték, hogy ilyen van, ha kell kell, ha nem nem.
Pedig csak azt kérdeztem, hogy van-e netán más színben is, pl.fehérben?!
Próbáltam itt helyben is (Németországban), de mindenhol csak Fekete és esetleg Pink-színben volt! Fehér és egyéb színek nem!
Így próbáltuk Szlovákiát, Lengyelországot, stb.. de nem volt sehonnan válasz és meglehetősen drága volt mindenhol.
Majd valami tengeren túli országból, talán (Amerikából?!) rendeltük meg + vám és postaköltséggel.
Végül is ezen költségekkel együtt is olcsóbbra jött ki, mint ha itt veszek meg egy másik színben (megalkudva a feketével). 21-23€ +7€ volt, vagyis összesen max. 30€.
Boltban pedig 42€ lett volna a Telekom-nál!
Most már szerintem olcsóbb!
Amazon, Ebay.. Ja?! És olyan két nap múlva már a kezemben is volt! -
-
zaskar
senior tag
válasz
szabopali #44725 üzenetére
Én is kiszedtem belőle a múltkor a térképeket, de nekem 500 Mb maradt. Lehet még kisebbre is csökkenteni? (persze az 1.8-hoz képest így is nyertem egy csomó helyet)
A másik kérdésem, hogy most ugye van frissítés, végrehajthatom a csökkentett méretű navigonnal? Nem lesz belőle gond? Vagy visszateszi az összes térképet, és utána újra meg kell csinálni a méretcsökkentést? -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabopali #43121 üzenetére
szabopali
Az appstore-ból töltsd le a Navigont, szinkronizáld a telefonodat iTunessel, majd keresd ki a NAVIGON 1.4.2 1.ipa-t a
C:\Users\neved\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications mappából.0. a windows intézőben a mappabeállításokban a "Nézet" fül alatt vedd ki a pipát az "ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése" elől
1. nevezd át az ipa kiterjesztést rar-ra
2. nyisd meg winrarral a fájlt, azon belül keresd ki a "Payload\NAVIGON.app\maps" mappát, ott jelölj ki minden térképet, kivéve a hungary-t,
végül nyomj egy delete gombot.
3. ha végzett zárd be a winrart, nevezd vissza a rar-t ipa-ra
4. telefonodról töröld le a Navigont
5. iTunessel telepítsd fel újra azt.Ennyi.
Néhány keresőszó: navigon, térképek, törlés, méret csökkentés, appstore
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
szabopali #43121 üzenetére
Pl. Total commander-el megkeresed a C:\Users\--------\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications mappát, és itt a Navigont átnevezed .rar végüre, az ipa helyett,ezt megnyitod winrar-al, és a maps mappából kitörölsz a hungaryn kívül mindent, ezután visszanevezed .ipa-ra, és kész. A telefonról töröld le, és úgy szinkronizáld az Itunes-al.
-
máyköl
veterán
válasz
szabopali #41224 üzenetére
Képzeld bele a helyzeted az enyémbe. Minden nap a sok száz hsz. -t elolvasom, mert okosodni szeretnék. Minden nap ugyan azt a fárasztó kérdést felteszik, szerinted nem unalmas? De, baromira. Ezért találták ki a keresőt. Először keres az ember, 70% -ba meg is találja a választ, ha nem, akkor kérdez. Ezt jó lenne megtanulni, és nem lesz baj...
-
manchester85
veterán
válasz
szabopali #41181 üzenetére
Mi semmi? Kihozott bő 50 találatot, elsősorban az én hozzászólásaimmal (hisz mások már rég ráuntak, hogy ugyanarra válaszoljanak minden héten) arra vonatkozóan, hogy ez a 2 euró nem más, mint egy zárolás az Apple részéről, amivel a kártya fizetőképességét ellenőrzi. 1-2 héten belül a 2 euró feloldásra kerül, erről azonban már nem kapsz értesítést.
Íme, nekem ezt is kidobta a kereső. Minden világos benne szerintem.
Icecave!
Azért ebben nincs igazad szerintem.
Az, hogy mennyibe kerül/mennyit ér a telefon, az nem függ össze azzal, hogy mennyire legyen felháborodva az ember, ha jogtalanul nyúlják le a lóvéját. (Más kérdés, hogy nem erről van szó.) De ne azért ne legyen valaki felháborodva 2 euró miatt, mert 150 rugó a telója, hanem mert nincs igaza. Ha jogos, akkor egy milliárdos is fel lehet háborodva 100 ft-ért is, mert ez elvi kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
jimhun
senior tag
válasz
szabopali #41174 üzenetére
lehet hogy en ertelmeztem rosszul, de nem a haverod telojan leptel be a Te ID-dal? Mert akkor lehet hogy veletlenul nem leptetek ki es O most a Te Id-dal vasarolt...(mondjuk kell hozza tudni a jelszot...)
persze lehet nem jol ertelmeztem.
Akkor marad az ugyfelszolgalat.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
szabopali #41170 üzenetére
Illetve bankodat is kérdezd már meg!
Az OTP csak egyszer küld sms-t, mikor tényleg leszedik a pénzt (1-7 nap a vásárlás után). De más bankoknál (azt hiszem Manchaster85-nél is) 2x küldi el a bank. Amikor zárolja és amikor fizikálisan is leszedi...
De ettől még nem szedték le 2x... Van online bankolási lehetőséged? Mert ott is meg tudod nézni, hogy hogy állsz vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot a banknál...[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
válasz
szabopali #41015 üzenetére
Sajnos nem kaptam segítséget a password által védett jegyzetek stb kérésemre, ami bizonyára azt jelenti, h nincs szükségetek az ilyen típusú app-ra.
A problémám az volt, h nagyon sok található a storban - ajánlás hiányában neki isláttam a válogatásnak. Nálam kitétel volt, h ne keljen reggelni online,( a megbízhatóság végett.)
28 -at kiprobáltam (letöltés, beállítás etc) és mint az vártam találtam 1et ami a fent említett kritériumnak megfelel. Hogy ne kelljen másoknak is végigzongorázni a klaviatúrát megosztom a linket, remélem segítek. MiniKeePass - Secure Password Manager
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)