Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
I Tunes Store story!
A szokásaimhoz híven havonta egy két app fizetős vásárlás a többi próbára ingyenesen mért ne, korlátlanul! Nem szoktam a telóról vásárolni (h miért azt nem tudom, ne is kérdezd) Vasárnap mégis megtörtén, valki ajánlott valamit, teszteltük az Ő telóján, tetszik stb., legyen.
Természetesen a PC-n használatos ID-vel belépek a telóval megveszem a 0.79 E cuccot. Sms érkezik mindjárt két darab is egyiken a 0.79-es a másikon 1.49 -es levonás. Itt feljebb is volt már szó róla, persze különböző vélemények és tapasztalatokkal, nem baj mondom elfogadom azt az állítás, h majd jóváírják, hiszen erről az ID-ről már reggeltem és vásárolgatok is aránylag rendszeresen. Na és a ráadás: Filmet nézek éppen már dél óta, úgy kettő felé jön az sms, kettő is újabb két cucc vásárlásáról (0,79). !!! meg se mozdultam, dölök a kanapén iCucc tőlem két méterre, még az sincs, ami ugye nem is lehet egyébként se, hogy rákönyökölte, vagy ilyesmi! hmmmm, na ez van, nem, nem esek el tőle de jobb lenne ha a random önálló ilyetén irányuló tevékenységét abba hagyná.
megosztottam, de ez védhetetlen...
Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest