Hirdetés
Aktív témák
-
válasz LordAxwell #495 üzenetére
Ha gyári független a telefonod, vagy a honos szolgáltatónál használod (azaz T vagy Voda, ahol vetted), akkor egyáltalán nem baj. Viszont ha házilag függetlenített, akkor jól seggbedugod magad, ha felelőtlenül frissítesz, mert lesz egy iPod Touchod.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz LordAxwell #499 üzenetére
Ránézésre ja. A képen látható rc9 helyett rc14 a legfrissebb redsn0w, értelemszerűen azt tudod letölteni és használd is azt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz LordAxwell #504 üzenetére
Végzetes hiba nem lehet, ezeket az eszközöket nem lehet kinyírni.
A redsn0w is ki fogja írni pontosan, hogy mikor mit kell hány másodpercig nyomnod, de röviden erről van szó:
1) 10 másodpercig Home és Power együtt
2) Csak Powert elengeded, Home még nyolc másodpercig
3) Elengeded a Home-ot.Közben a géped csipogni fog, hogy új hardvert talált, esetleg még az iTunes is felpattan.
Nem baj, hogy van JB, ugyanis a 4.3.2-re Restore-olással (merthát ugye Restore-olni akarsz és nem Update-elni) mindent legyalulsz a telefonról.
-
válasz LordAxwell #510 üzenetére
Hátde a Restore-t megcsináltad előtte? Az a nulladik lépés, hogy iTunesban ráböksz a Restore gombra, hogy feltegye a gyári 4.3.2-t.
-
válasz LordAxwell #513 üzenetére
Így van, a különbség az, hogy az Update megtartja az adataidat (és kitör a káosz az előző jailbreak és az új gyári rendszer összekeveredésétől), a Restore meg teljes formázást is csinál.
-
válasz harcikeszeg #890 üzenetére
PayPal vagy Amazon Checkout account kell hozzá.
-
WTF üthetett a telefonomba? (3GS, ultrasn0wos)
Egyre gyakrabban eldobja a térerőt, aztán nem sokkal rá visszacsatlakozik. Vagy nem. Ilyenkor airplane móddal, restarttal, respringgel meg hasonlókkal addig küzdök, amíg nem éled be. Azt vettem még észre, hogy amikor éppen beszart, nagyon lassan ébred fel alvásból és szaggat is.
Látott már ilyet valaki?
-
Nem, a fémkeret és a hátlap között van. Szinte biztos, hogy külsérelmi nyom. Nem garanciális a telefon sajnos, úgy vettem kéz alatt apróhirdetésből. Egyébként ez még mindig 3GS, a képeden meg ha jól láttam 4-es van.
Fényképet majd leghamarabb este tudok csinálni, nincs nálam apparátus hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsit bővebben: telezengtem már az Omnia7, a WP7 fő- és még a Wave-topikot is a véleményemmel, hadd ne kezdjem elölről, ha már egyszer lehet felhasználóra szűrni
Egyébként teljesen elégedett vagyok a 3GS-el, maximum a kamera nem frankó. De a kijelző és a hardver elég, külsőre és fogásra sokkal jobban bejön, ha nem döglött volna most be abszolút heppi lennék...
plus44: A Google alapján azt tippelném, hogy elfogyott a szabad hely a / partíción. SBSettings nincs fenn? Az kiírná a szabad helyet.
[ Szerkesztve ]
-
A sima telepített alkalmazások nem a /, hanem a /var partíción vannak, így azokat hiába törölted le Viszont ha WinSCP helyett Putty-tyal lépnél be a telefonra, a du -h parancs segítségével ki tudod listázni, hogy mi mennyit foglal. Talán fény derülne rá egy kis kotorászás után.
Tehát még egyszer: minden ami nem a /var könyvtárban van, gyanús.
-
válasz manchester85 #1045 üzenetére
Nem. En fajdalmat erzek, hogy 110k-t kiadtam ezert a primitiv fosrakasert, buktam rajta csak a piac alakulasa miatt 60k-t, es most meg imadkozhatok hogy valaki alkudozas nelkul vigye el.
Egy 3G utan megertem, hogy nedvesedsz az Omniatol. Az elso ket hetben en is igy voltam, aztan jottek a hidegzuhanyok (nincs MSN, nincs es nem lehetseges a VOIP, az altalam hasznalt weboldalak egyike se mukodik az IE-ben a szanalmas Javascript tamogatas miatt, majd jott az ertektelenedes, a frissitesi mizeria, hogy az igeretekkel ellentetben a NoDo nem javitotta meg a Bluetooth hangatvitelt videolejatszas kozben, vegul az ingyenes alkalmazasok minosege tovabbra is a beka segge alatt van, nomeg a Zune egy semmirekello primitiv bugos szar).
Amikor megvettem a 3GS-t, nem azt ereztem, hogy visszamennek az idoben. Azt ereztem hogy hazatertem: minden mukodik, szep es gyors. A felbontaskulonbseg annyira nem erezheto szerintem, itt legalabb nem recesek a betuk es nem savosak a kepek.
A bongeszo kockazasat olyan nagy ivben szarom le, hogy diszkoszvetesnek is jo lenne. Cserebe minden oldal mukodik, flottul - eg es fold peldaul a Buzz Mobile nezete a Basic HTML-hez kepest.
Hatradolok a HEV-en, bekapcsolom az MH100-am es poccre nezem az AVI-ban felmasolt sorozataimat az OPlayerrel. Like a boss.
Kozben a hatterben Nimbuzzal fenn vagyok Google Talkon es MSN-en anelkul, hogy amiatt kene paraznom hogy nem kapom meg az uzeneteket.Aztan ha elfogyott a Robot Chicken, jatszom tovabb valamelyik jatekot amit megvettem, pl. Death Rally vagy Final Fantasy III, nem pedig trial szarokat jatszok ujra meg ujra, mint ahogy az Omnian karhoztattam.
Ezzel le is zarnam a litaniat. Nem osszehasonlithato a ketto, az Omnia egy csicsas ujkori butatelefon, az iOS meg ezt ket eve kinotte mar. Nem adom alabb az igenyeimet mar csak azert, mert a UI nem valtozott negy eve. Kinottem ebbol.
+1: A legszebb dolog az egeszben moonmanek palfordulasa, amikor az MS csinalja pontosan ugyanazt a filozofiat, mint amit az Apple kovetett az iPhone-nal es eleg hangosan szidtak, hirtelen a legjobb dologga valt.
[ Szerkesztve ]
-
+2: Persze majd a Mangotol minden jo lesz. Akkor mar elkezd hasonlitani az iOS4-re elegge mukodesileg is, es nemely pont vegre megjavul, majd ev vegen.
+3: Az iPhone-nal nincs meg ket bug, ami az Omnianal terrorizalt, es valahogy nem hianyzik: egyreszt nincs az a ket masodperces idoszak telefonhivaskor, amig a masik fel nem hall engem; masreszt nem kell tartanom attol, hogy a hivas lerakasa utan lefagy a telefon. Az elobbi mindig, az utobbi az ot honap alatt csak haromszor fordult elo, de attol meg letezik.
Bocs a miniblogert, majd egyszer atirom ekezetekkel logoutra. Igy legalabb Zack is megtalalja
[ Szerkesztve ]
-
80k, regi bootROMos 32 gigas joszag regi basebanddel (semmi iPades szopatas). Sajnos ezt a serulest nem vettem eszre, bar a hatlap eleg kopott. Vegulis nem hibaztatom az eladot, en is fekudhettem ra a telefonra vagy eshetett le a parkettara.
-
válasz Newyorker #1118 üzenetére
Vak vagy? Lehet le kéne venni a napszemüveget fórumozáskor.
Itt volt egy válasz.“All nothings are not equal.”
-
válasz dirty.yakuza #1509 üzenetére
Reboot? (Tudom valószínű nem segít de hátha a legegyszerűbb megoldás nem jutott eszedbe ). Egyébként meg kezdhetsz backupolni meg restorolni...
[ Szerkesztve ]
-
válasz rolcsibácsi #1838 üzenetére
Én tök jól elvagyok a Nimbuzzal (nem akarok képet fogadni különösebben), ezért inkább a második felére: mi a baj a Facebook hivatalos klienssel?
-
-
válasz Solar_Wind #3041 üzenetére
Rosszul feltételezed. Bekapcsolt képernyő mellett az iPadet csak legalább 1 amperrel lehet tölteni. Koránt sem biztos, hogy ennyit kiadna magából...
-
válasz manchester85 #3096 üzenetére
Nem tartott sokáig a nagy szerelem
-
válasz sirszevenap #3380 üzenetére
Ilyenkor szokás PwnageTools vagy sn0wbreeze segítségével custom firmware-t összerakni, ami előre aktivált. Különben meg kisnyúl.
-
-
válasz manchester85 #3857 üzenetére
"A gyártóknak pont, hogy olyan politikát kell folytatniuk, hogy ne a készülék elromlása késztesse új készülék vásárlására a fogyasztót, hanem a technológiai újítások utáni vágy. "
Ébresztő, belelóg a kezed a bilibe.
És üdv a fogyasztói társadalomban.[ Szerkesztve ]
-
válasz manchester85 #3862 üzenetére
Egyrészt amióta elk_rtam ~80 ezer forintot az iPhone4 -> Omnia7 váltással majd az utóbbinak a két hónap alatti drasztikus értékvesztésével, vettem olcsóért egy 3GS-t és ez nem akaródzik lecserélődni most már. Ha valami váltás lesz, az is az iPhone vonalon lesz, nem véletlenül (minden más szar).
Szerencsére soha semmilyen telefonnal nem volt garanciális problémám. De más hardverrel, legyen az HDD vagy porszívó, tapasztaltam már azt a jelenséget, hogy a garancia lejárta után egy nappal összefossa magát Nem vagyok oda az összeesküvés-elméletekért, de biztos vagyok benne, hogy a tartósság manapság már nem szempont a gyártóknál.
-
válasz Mela Kehes #3910 üzenetére
Ha ilyesmi hajt, próbáld ki a Photosynthet is
-
válasz rolcsibácsi #4046 üzenetére
Vagy ezért kell backupolás helyett cloudból szinkronizálni a névjegyeket
A Google nálam még mindig rendületlenül működik.“All nothings are not equal.”
-
-
válasz linkoln001 #4056 üzenetére
Akkor lehetséges, ha az iPhone 3G-nek 5.8-as bootloadere van - legalábbis ilyen szöveget találtam. Hogy ezt mi fogja neked megmondani, azt nem tudom, mindenesetre egyszerűbb beletörődni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz rolcsibácsi #4174 üzenetére
Sok a szöveg... De a TeamViewerért nem a becsületedért kell fizetni, hanem ha céges környezetben munkára használnád. Hogy felugrik-e az ablak, mellékes dolog - ingyen is teljesen rendben vagy.
Mondjuk ha lejátszó távirányításra használod, akkor már régen rossz. Vannak arra Remote appok, meg Air Mouse, meg mindenféle egyéb csoda, nincs szükséged remote desktopra ehhez.
Tovább nem bírtam olvasni, bocs.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning