- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
GPS alapú semmit sem ér, 1 mp-ként jön az adat és sokat is tévedhet. ODB2 modul kell az autó adataihoz - kér hogy az IOS nem engedi a Bluetooth alapú kapcsolato (BT-data - cCOM port emuláció - nem engedélyezett).
Az eszköz gyorsulásmérőjéhet meg ezt: [link] - a kapott adatokat viszont fel kell még dolgozni. -
col
addikt
Nekem a gmail tökéletesen bevált eddig, azonnal jelez levél érkezésekor, és igazából ez hiányzott nekem főleg belőle, a leveleknél a legyintés beállíthatósága. Az utóbbi időben a mellékleteket is jobban jelzi és mutatja, emellett nagyon jól lehet a kinézetét, megjelenést is konfigolni. Szóval nekem meg ez marad így pláne
-
buci30
addikt
Messenger minősége azt hagyjuk
Viber meg nincs
Jó persze értem én mindenre van megoldás plusz program, de egyszerűbb lenne ha nem óvodás dolgokat fejlesztenenek. Mert az utóbbi időbe nagyon gáz
De midegy ez van én is beletorodtem mert sok alma termék van az évek alatt ami össze jött. De ha nem buknak sokat anyagilag tuti már Samsungom lenne. Sokkal kompatibilisebb. Üzleti téren a Mac ami pár helyen van ott okés 😃 De almával egy Windows csatlakozás mert azért a legtöbb helyen az van, nyomtatás egy PDF egy bármi sokkal bonyolultabb, vagy külön app kell hozzá, hogy csatlakozzak egy tevehez bárhol vagy nyomtatóhoz vagy sorolhatnam.
Tesómnak Note 9 van és semmi fagyas meg hasonló hiba nincs ami régen volt.
Jó de ennyi is ez a téma, aki nem elfogult az tudja ez így igaz. -
buci30
addikt
Ezt tudom, hogy csak alma között van.
De sima videó hívás lehetőség nincs nem indítható vagy nem tudom fogadni se?
Mert csak FaceTime tud az ama ha jól értem gyárilag indítani és fogadni!Tehát android android tud "sima" videohivas és alma alma a gyári lehetőség?
Amúgy Pl messenger viber amivel megoldható droid irányba oda-vissza ?
-
törölt tag
-
törölt tag
"A gyáriban továbbra sem működnek a javaslatok ugye?"
Lehetséges, hogy eltérőek az elvárásaink?
Nálam annyira beváltak a stock keyboard javaslatai, hogy ab ovo nem is kerestem másikat (fel sem merült, hogy cserélnem kellene). Számomra teljesen jók a javaslatai, természetesen néha hibázik - de melyik szoftver nem teszi?
Persze, simán lehet, hogy eltérő az ingerküszöbünk. Alig kell javítanom gépelés közben/diktálás után - én így érzem. Lehet, hogy te ettől már a hajadat téped...
-
törölt tag
Szerintem van, ám ez nem csak technikai kérdés (mert amúgy jó felé tapogatóztál a megjelenítő típusát illetően). Számomra például nemcsak este/sötétben sokkal kellemesebb élmény, ahogy öregedő szemeimmel böngészek stb. Természetesen ez minden egyes embernél egyedi,hiszen sokak számára lehet zavaró az, ami nekem pont nagyon jó megjelenítési mód.
-
-
-
tboldi
nagyúr
Szerintem semmilyen. Különben hogy fizetnél elő az Apple Music-ra?
Furcsa, hogy neked nincs ott a kezdőképernyőn, nekem mindig ott volt, amikor új telefont vettem (és értelemszerűen akkor nem volt rajta még zene). Esetleg keress rá az App Store-ban, és ha felkínálja, töltsd le.
-
-
-
istvan170
aktív tag
Olyat, amit nekem kell leállítani, tehát nem marad figyelmen kívül. Kvázi, mint egy ébresztés. Mert a naptárakban ha beállítok így egy ismétlődő eseményt, akkor jelzi ugyan a naptárban, küld is valami hangjelzést az esemény kezdetekor. De az annyi, mint amikor jön egy mail, vagy sms. Nekem valami agresszívabb kell, hogy ne tudjam figyelmen kívül hagyni a dolgot. Minden hónap adott napján kell átállítanom egy gépet, de időnként elfelejtem
-
tylerddd
veterán
Nekem kell a Touch ID-s megoldás. Soha nem adom ki a kezemből a készüléket, még családban sem, de soha nem lehet tudni.
A Touch ID-nél kikapcsoltuk a kolléganő készülékén az iTunes-os vonatkozást, ezt megtaláltam. Ettől függetlenül a ID jelszavát kéri ingyenes letöltés esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával