- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
HardRic #16308 üzenetére
Kérdés, hogy a moving forward időben vajon mennyit jelent. De szerintem úgy is lesz n+1 ilyen billentyűzet most az elején, akciózva ingyenesre, szóval lesz választék bőven.
Én iPad-re olyan bill-t akarok, ami teljes magyar kiosztással rendelkezik, simán elférne szerintem.
-
-
törölt tag
válasz
HardRic #15832 üzenetére
Így van. Annyira durván kiakasztó ez az egész iAP faszság, hogy hihetetlen. Rakják oda akkor x áron a játékot, de ne legyen ezzel teleszemetelve mindenhol. Ahelyett, hogy x dolcsiért megvennénk a játékot, most ha normálisan akarunk játszani fizethetünk óránként x dolcsit.. Pfej iAP.
-
nofi
addikt
válasz
HardRic #15830 üzenetére
Egyelőre még nem tartok ott, hogy nagyon látszana az IAP, de ha PC-n Steamen 20 dolcsiért teljes játékot lehet venni akkor pláne nem értem miért kell az iOS verzióban ez a szemétkedés...
Tetszik ez az AoE: Online szerű grafika, hangulata is kellemes, bár a Black & White közelébe sem ér. Sajnos az eszközök közti folytatás is hagy némi kívánni valót maga után, de azért folytatom még egy picit, érdekelnek atermészeti katasztrófák -
vadászcsiga
félisten
válasz
HardRic #15750 üzenetére
Le lehet sz.rni de amikor a droidos telón 5mp alatt feltölti a képet db-re azért az jó érzés. Te is tudod miről beszélek hiszen ha jól tudom nálad is droid a telefon.
Sokszor tárgyfotózom otthon ami úgy történik hogy exponálás G2-vel, iPaden 2mp múlva kép megtekint. Ha nem jó, ismétlés. Iszonyat kényelmes. -
legiaap
félisten
válasz
HardRic #15235 üzenetére
Meg is vettem a Most wanted-et, de kicsit csalódtam benne. Az egy dolog, hogy nincs bent a Game center-ben, de az irányítás kalap....ar. Lehet választani, hogy döntögetek amit gyűlölök, vagy pedig a bal alsó sarokba n lévő virtuális kormányt tekergetem, ami szintén kényelmetlen. Az asphalt-ban megszokott irányítást (a kijelző széleit nyomogatva fordult a kocsi) hiányolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 2 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest