- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Már ne is haragudj, de évek óta Apple termékeket használok, kicsit utánna kellene járni, hogy valóban van ilyen. Szerintem örülj neki hogy nálad nincs, csak kopogd le gyorsan, mert nálam is 1-2hét után jelentkezett...szal csak okosan

Egyébként azért cseréltem telót, mert azthittem már nem jo a telóm...(szervízben azt mondták minden oké, de ha egy este 100-ról nullára merül a telóm, munkába indulás előtt nem épp kellemes érzés) mondjuk szerettem volna cserélni, de nem most, így nem kellemes azt olvasni hogy egyébként szoftveres probléma, és a százalékos megjegyzés sm pontos, mert ismerős körökben nem egy iphone érintett. De sok itt az észkombájn megint

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest