Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskacsa
csendes tag
Helo, nem tudok belénpi az Ipadembe, mert folyton az icloud aktiválását kérte de mindig a ne most-ra mentem, viszont a biztonsági kérdésnére a választ nem tudom, és letiltották átmenetileg a fiókot és az ipadbe se tudok beléni.
"Ez az Apple ID biztonsági okokból zárolva van.
A bejelentkezés előtt fel kell oldania a fiókját."Nem tudom feloldani mert a biztonsági kérdésre válaszra nem emlékszem

Mit lehet ilyenkor csinálni?az iforgot.apple.com-on megpróbáltam visszaállítani a biztonsági kérdést, de arra az emailre küldi az emlékeztető amit emiatt zároltak hogy nem tudtam a biztonsági kérdést :/
-
macskacsa
csendes tag
helo,
rátettem egy csomó albumot különböző előadóktól ipadre viszont amikor ott megnéztem csomó albumnak/előadónak ugyan az lett a képe/borítója pedig itunesben más.

~70 albumnak ugyan az lett a borítója mint egy teljesen más előadó albumának borítója. Ezt hogy lehet visszacsinálni?

-
macskacsa
csendes tag
Ipad Airhez milyen lightninget lehet venni párezerért ami működik?
A gyári apple már füstöl 
-
macskacsa
csendes tag
Helo,
Ipad Airem gyári kábelénak a vége kicsit elhasználódott és füstöl ha bedugom

Milyen strapabíróbb kábelt ajánlotok lehetőleg pár ezer forintért ami kompatibilis vele?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest