Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
iPad-hez nem lehet még egy Apple fiókot hozzárendelni?
Telefonon és az iPad külön accon van. Van egy játék, amit letöltöttem iPad-re is, de még a játékban se tudok más apple acc-al bejelentkezni. Gondoltam akkor adok hozzá még egyet a fiókokhoz, de nem tudok. -
.LnB
titán
Nekem még elég új ez az iOS ökoszisztéma. De jól értem, hogy az iPad-hez nem lehet Paypal accot rendelni a fizetéshez? Apple Pay van, bankkártya, meg mobilszámla, opcióként..
Vagy van valami trükk? -
.LnB
titán
Melyik az az app iPad-en, ami olyan mint egy hőkamera?
Alapértelmezett app lehet de nem találjuk. Fiam kibontotta karácsonykor a tabletet, és azzal szórakozott rögtön. Szóval nem letöltött applikáció. De most meg nem találjuk. Lehet, hogy véletlenül le lett törölve. Lehet, hogy ez csak valami filter volt, nem tudom. Ő meg nem emlékszik az app nevére..
Tudnátok segíteni? -
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Ja, ez karácsony előtt így szokás. Én ezért csináltam már 10 éve azt, hogy október-ben letudtam mindig a karácsonyi cuccokat. Főleg ha külföldről kellett valami. Csak most annyira nem volt ötletem, hogy csúszott novemberre, és végül Apple cuccok lettek belőle.
De így se voltam elkéskve sehonnan. Csak megszokás volt ez az október. -
.LnB
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
ExpressOne volt. Furcsa manapság az ilyen. De legalább ez is megjött.

-
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Megrendeltem 6 napja az ESR honlapjáról az iPad tokot. Azóta se kép, se hang.
Fogadták a rendelést, ennyi. Furcsa kicsit. Ha Ali-ról rendeltem volna, ott minden lépésről jön tracking infó. Kíváncsi leszek, hogy mikorra fog megjönni. Van idő, mert karácsonyra kell. De manapság furcsállom az ilyet, hogy nem írnak semmit. -
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Megvan. Azt hittem, hogy az ESR egy típus rövidítése, ezért kerestem az iStyle-on. De ahogy látom, ahhoz a típushoz amit kinéztem: [link] itthon nem nagyon kapni ilyen tokot. Vagyis én nem találok.
De a hivatalos honlap elvileg szállít ide egy bizonyos összeg felett, szóval szerintem majd onnan rendelek. Ez a mágneses akkor jó típus? [link] -
.LnB
titán
Sziasztok!
Nem vagyok nagy Apple user. Viszont gondolkodom, hogy a gyerkőcnek veszek egy iPad-et. És látom, hogy közvetlenül az Apple.hu-ról is tudok rendelni. Van különbség, hogy onnan, vagy mondjuk az iStyle-ról rendelném e meg?És a SwitchEasy – Origami Nude tokról mik a vélemények? Vagy inkább a gyári tok ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagy van valami trükk?

De így se voltam elkéskve sehonnan. Csak megszokás volt ez az október.
Se értesítés semmi. Ráadásul amazon-os csomagként.