Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az lesz az. iPhone OS 1.0 ota letezo funkcio

-
TommyNagz
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Minek. Csinalj belole webappot, sokkal normalisabban mukodik.
-
TommyNagz
senior tag
Nem kell f¥sni, mehet ra nyugodtan.
-
TommyNagz
senior tag
Az is igaz. Nalam eleg gyakran cserelodnek a telefonok, tabletek. Kesz csoda hogy a samsung tablam egy evig megvolt
nalam ez rekord. Ha valtozik a piac, olcsobbak lesznek a prok esetleg, es szulsegem lesz komolyabb tabletre, akkor tovabbadom en is. Egyelore nem tervezem, mert tenyleg kiszolgal es elgedett vagyok. -
-
TommyNagz
senior tag
válasz
pana0017
üzenetére
Sok helyen van Wifi, ezt is érdemes észben tartani. Én egyetemen hasnzáltam az előző (wifi only) Samsung tabletem, ott volt Wifi, plusz UPC előfizető vagyok, tehát a Wi-Free-t is tudom használni. Persze az is igaz, hogy általában akkor nincs wifi, amikor igazán kéne. Meg lehet osztogatni telefonról is, de én úgy voltam vele, hogy ha már van havi 500Ft-ért adatmegosztó SIM-em, akkor minek sz¶rakodjak a hotspot osztogatással.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
pana0017
üzenetére
Nézd, attól függ. Lássuk:
Air2 Pro:
-Vékonyabb, könnyebb
-Olcsóbb, ha LTE-s változat kell, akkor jóval (én 75k-ért vettem, vicc ár)
-Jobb kijelzőAir2 Kontra
-Régebbi, tehát a használt kínálat eléggé változó, akkura oda kell figyelni, plusz új tokot kb. sehol nem kapsz hozzá, max eBay-ről tudsz rendelniiPad5 Pro:
-32GB tárhely alapból a 16 helyett
-Jobb akku (hence the vastagság)
-Valamivel erősebb CPU, amit szerintem mindennapi használatban nem fogsz észlelni
-talán tovább lesz támogatvaiPad5 Kontra:
-Nehezebb, vaskosabb
-Gyengébb kijelző!
-Ugyanaz a Touch ID, nem az újabb
-Drágább! Főleg az LTE modell irreálisan többe kerül mint a sima WifiTLDR: Geekbench MultiCore-nál konkrétan ugyanaz az eredmény, single core-ban kb. 29%-kal erősebb az új iPad.
Így hirtelen ezek jutottak eszembe. Egyébként nagyon meg vagyok elégedve az Air2-vel, mindent tud, ami kell, zökkenőmentes minden, a multitask, multiwindow, stb. is.
Neked kell döntened, mire használod, stb. Én most egy új készülékért nem akartam annyit kiadni, plusz jó áron találtam itt Air2-t. Azért az LTE-s modellnél a 185k az minden csak nem olcsó. Itt az oldalon találni 100 fölött kicsivel is. Neked kell eldönteni, mi a keret. Én nem akartam ennyit rászánni.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
En is ezen dilemmaztam. Ha ltes modell kell akkor qrvadraga a 2017es. En 75ert vettem itt air2 lte-t 16gigaval. Teljesen elegedett vagyok. Ha jol lattam a teszteket es jol emlekszem sokkal nem gyorsabb az uj iPad. Van meg egy faktor amit nem szabad elfelejteni. Az air2 vekonyabb es konnyebb. Nalam az ar mellett ez sarkallt arra hogy inkabb hasznalt air2-t nezzek.
Szerk.: cserebe a tok kinalat viszont lof...semmit nem kapsz hozza mar. Marad az eBay es tarsai meg az unicerzalis tokok. De egyszer szerzek hozza egy smart case-t az tuti.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát de ez hülye
Restore után gyógyult egyébként. 11.1.1 upgrade után vettem észre, és inkább az lett furcsa, hogy amint lett egy kis hely, rögtön elfoglalta. Google drive-ban van egy-két sorozat-rész, de azokat nem mutatta sehol, hogy lesync-elte volna. VLC-vel néztem onnan pár részt, de az meg elvileg nem tölti le, csak buffereli. -
TommyNagz
senior tag
Nalatok nem eszi meg a system az egesz tarhelyet? Anyazott, hogy keves a hely, a system elfoglalt 7 gigat. Csinaltam helyet. Most mar 9 gigat eszik meg a system. Wtf?! Air2lte, 11.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nalam ez rekord. Ha valtozik a piac, olcsobbak lesznek a prok esetleg, es szulsegem lesz komolyabb tabletre, akkor tovabbadom en is. Egyelore nem tervezem, mert tenyleg kiszolgal es elgedett vagyok.