Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
válasz
TommyNagz #18824 üzenetére
100 környékén húztam meg a határt. Az biztos, hogy Air2-ből is kellene a 32gb, volt már 16-os Air-em, de csak szenvedtem vele. Az egyetlen dilemmám, hogy kell-e nekem a cellular. Internetkeretem, SIM meglenne hozzá, csak nem tudom használnám-e annyit, hogy már zavaró lenne telefonról osztani a netet.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
TommyNagz #18767 üzenetére
Vannak olyan appok, amik tárhely foglalását az ios valami rejtélyes oknál fogva rendszer helyfoglalásnak azonosít. Hogy ez miért jó ne kérdezd, nekem az tűnt fel, amikor 31 GB-ot írt rendszerre. Aztán megtaláltam, hogy a sok giga film és videó (nem a gyári appal) a valós tartalma az "álrendszernek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Asztalos klub
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hyundai, Kia topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Split Fiction - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- Apple iPad 10.9 10th 2022 Silver WiFi 64GB Epico magyar billentyűzetes tokkal
- Apple iPad Air 6 (2024) - M2, 8/128GB, 11" - Asztroszürke (Spacegray) - 34 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Pad 11" 8/256Gb Mint Green tablet
- Szép állapotú, karcmentes Pocketbook 634K3 Verse Pro Color Stormy Sea - Még 20 hó bolti garival! -
- Samsung A9+ 5G 8Gb/128Gb tablet (11"-os, SIM kártyás modell, garanciával, kiegészítőkkel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest