Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
A droidos főzött ROM egy érdekes kérdés, én ilyen jellegű témakörben nem számolnék vele, lévén nem hivatalos szoftver. Én a 3G-mre is raktam fel "heggesztett" 3.x -es iOS-t, semmi értelme nem volt... sajnos
Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy egyetértek a metodikával, de látni kell benne mögöttes rációt. Valószínűleg a userek számára az apple és google frissítéspolitikája között valahol lenne a legjobb megoldás.
A Win-es párhuzamot értettem én, nem is arra reagáltam a wp-vel, de ha már a Win mint desktop OS feljött. Amit én nem értek; hogyan képes egy állítólag jó és piacvezető OS arra, hogy amik telepítés után reccenésmentesen azonnal működnek, arra 2 év után várni kell, és azt látni, hogy kavar a vinyó, a GUI áll egyhelyben, és az explorer ablaka nem válaszol. Teszemazt megnyitok egy pdf-et. De ez lényegtelen, részemről ezt már túl off-nak tartom ide
Üdv, dati
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Bigme HiBreak Pro e-ink okostelefon
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy egyetértek a metodikával, de látni kell benne mögöttes rációt. Valószínűleg a userek számára az apple és google frissítéspolitikája között valahol lenne a legjobb megoldás.