Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
ez egyéni szerencse, van aki 100%-osat kap valaki 105%-os kapacitást a tervezetthez képest. Szerintem ebből jön hogy még mindig 100%-on van, nem az eredetihez hanem a tervezetthez képest.. Kimutatható degradáció akkor is van ha csak leteszi az ember és nem nyúl hozzá egy évig, nem ha használja is az ember... (ezt lehet ugye úgy minimalizálni hogy kb 60% töltés és be a hűtőbe)
-
moleculez
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
De tényleg, el kell engedni és használni ahogy mondod.
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tényleg nincs kedvem az akksi lelkivilágát pátyolgatni, ha zavaróan kevés az üzemidő kap egy új akksit.🤷♂️ Addig meg nekem teljesen mindegy hogy nap végén 29 vagy 19% rakom töltőre. Ha olyan van hogy sokat telozok (azaz fotó/videó pl nyaralasokon), akkor tudom hogy amúgy is kell töltéssel tervezni. Bár már arra is inkább vettem action camot, rengeteg problémát megold.