Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A vicc az szerintem, hogy még mindig nincs kihasználva az A7-es SoC. Csak, hogy érthető legyen: A6-os és A7-es SoC-cal szerelt telefonok között nem mondasz meg sebességbeli különbséget, legfeljebb 1-2 játékban, de az is ritka mint a fehér holló.
Tehát én még várnék itt is gyorsulást, az már mást kérdés, hogy Apple is akarja e..
-
Vasinger!
nagyúr
Mondjuk az, hogy hétfőn adják ki a 8.1-et az talán azt sugallja, hogy még dolgoznak rajta, vagy tévedek?

-
Vasinger!
nagyúr
Van aki használt itt valaha is Stylust iPadhez? Hogy a fenébe oldotta meg, hogy ne zavarjon be a csuklója a kijelzőn?

-
Vasinger!
nagyúr
Azt akarod mondani, hogy támogatja a 3rd party programokat is? Az azért fura, mert ugyanazt a szoftver használja mint az elődje. Esetleg rendelkezel eggyel, hogy ezt tudod?
vadászcsiga:
Ez tény, de 6 és 6 plus-hoz biztos kevés lenne, meg ha egyszer feltöltöd a telódat vele már le is merült 0-ra kb. Külső akksiból mindenképp 2-3000 körülit vennék, ha kéne.
Alex91:
IOS alatt ezt kicsit másképp működik

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam a holnapon található adatok alapján.
Külső akksinak még iPhone-nak is kevés, ez a fájmegosztósdit meg otthon nem találom hasznosnak, mert van Airplay, meg egy normális lejátszó tud Wifiről játszani, a gépem meg úgy is mindig meg.
Én nem igazán látom a valós életben olyan használati módját, amit én kihasználnék így nem hiszem, hogy veszek.
Ez akkor lenne jó számomra, ha mondjuk rá lehetne pakolni jó sok dolgot egy nagy SD kártyára és onnan lejátszani a saját zenelejátszómmal, vagy videólejátszómmal a dolgokat, nem pedig Kingston beépített appjával ami elég fapados. Jól látom, hogy erre nincsen mód, hogy külső appal játszuk le? (VLC, AVplayer, Capriccio)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szentkuti11
üzenetére
Egy ilyen Stylusnak a végén nem pont a ezt a porvédő funkciót végzi az a kis búra?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szentkuti11
üzenetére
Ebben igazad van, de fóliának a tapintását nem bírom érintőkijelzőkön és Air-re baromi drága egy.... (ha meg gariba menne, akkor meg ugye ennek az értéke elszáll, mert le kell szedni)
Akkor ezek szerint muszáj lenne lemondanom a Stylusról emiatt?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szentkuti11
üzenetére
Fóliafóbiám van, így emiatt nem fog menni. Elvileg ezek a Stylusok arra lettek kitalálva, hogy érintőkijelzőn használhassák az emberek, fóliát nem mellékelnek mellé.
-
Vasinger!
nagyúr
Használ valaki Stylust iPadhez? Ha igen milyet érdemes venni és honnan?
Köszi előre is!

-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudom, de engem ami úgy igazán egyedül zavar most úgy unblock az iOS-ben, hogy az értesítéseim nem up to datek. Sokszor nem jön át FB-n értesítés, ha igen késve, vagy csak alkalmazásikonon látni. A másik, ha megnézem egy eszközön az üzenetet, e-mailt bármit akkor az nem frissül a többi készüléken, minden készüléken meg kell nyitni az appot, hogy frissüljön, pedig be van kapcsolva az, hogy háttérben frissüljön az alkalmazás.
Erre vajon van valami tweak ami orvosolja?
Egyébként iPad-re vannak külön Tweakek? iPhone-ra elég sokat ismerek, de gondolom a nagyobb kijelző miatt több a lehetőség a fejlesztőknek is.
Meg például olyan Tweak is jó lenne, amivel könnyen tudnám ki-be kapcsolni egy-egy alkalmazás számára a wifit iPaden, hogy pl. ha csak beszélgetni akarok valakivel és mobilnetről osztom meg a netet, ne kezdjen el minden frissíteni a háttérben és húzzon le több 100 MB-ot.
-
Vasinger!
nagyúr
Egyébként innen mindenki ezt a JB-t használja?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Ez nem rossz dolog, a 4 óra üzemidő tényleg nem sok, de nekem elég lenne. Azt meg tudnád nézni, hogy másik kártyát beletéve megy e a cucc, vagy függő?
Bodz:
Az szép, én az 5c-m üzemidején lepődtem meg múltkor buli után hazajövet 350 képet lőttem, 3G-vel végig ilyen eredményt hozott:kép
De csak hogy ON is legyek, Air is jól bírja: [link]
Akksira egy szavam se lehet IOS terén. Airnél 3 nap után nyúlok töltőhöz, félelmetes...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Igen.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Van pár játékmentésem iPhone-on. Hogyan tudom átvinni őket iPad-re? Biztos nem akarom újrakezdeni emiatt az egész játékot. iCloud-ba nem menti őket sajna. iFunbox-szal szenvedtem, de nem másol át minden fájlt valamiért.
-
Vasinger!
nagyúr
Facebook Messenger for iPad: [link]
Ti látjátok már a Store-ban?
Át kell állítani iPhone only-ra és azt kell leszedni. És valóban jó iPad-re is.

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam is ment gond nélkül 5c-n és Air-en is.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Én nekem egy Logitech Mini Boombox-om van hozzá. Egy szóval illetném: Brutális.
Sajnos már csak az új UE verziót kapni belőle, azt nem tudom milyen, de az előző széria ami nekem van nagyon bejövős. Hatalmas basszus, tiszta hangok és brutális hangerő. Mondom én ezt úgy, hogy elég kényes vagyok zenehallgatás terén...
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tud olcsón olyan Smart Cover-t, aminek erős a mágnese? Ebay-ről vagy akárhonnan jó, a lényeg, hogy ne csússzon le róla, mint a kópiák többsége.
-
Vasinger!
nagyúr
iPaden lehet használni az iPhoneon használt Apple id-t, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest