- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacaj85
csendes tag
sziasztok!
egy probléma okára lennék kiváncsi!
otthoni internet problémám van. a szolgáltató: Greencom. a bekötés részleteit nem tudom, csak annyit hogy a padláson vagy egy T, amiből az egyik a szobába megy a tv hez, a másik meg a modembe, mindkettő coax kábel. a modem cisco 3208, abba csatlakozik egy vezetékes telefon, meg egy laptop utp-n. asus x553m/win7(korábban a win8 volt de hátha a baj win7 nél elmulik...) típusú laptop.
a probléma az h véletlen szerűen elmegy a net, és vissza sem jön....a kontrol ledek világítanak ahogy kell. a tálca jobb alsó sarkában a hálózati info: nem elérhető a hálózat. ugyanez a gép máshol hibátlanul működik hetekig is, kipróbálva csak itt ezen az egy bekötésnél "fagy ki a net".ha telefonon megosztom a netet, arra is egyből kapcsolódik és tökéletesen működik.
mindeközben a vezetékes telefon és tv is tökéletesen működik. reset(1x), restore(10mp) sem segít. csak ha a szolgáltató a szerverről újraindítja a vonalat, akkor talpra áll...egy db működik is. semilyen rendszerességre nem figyeltem fel.
a vonal volt tesztelve még tp link router közbeiktatásával is, és akkor wifin kapcsolódva is előáll ugyanez a helyzet.igyekeztem érthető lenni.
a szolgáltatónak lövése sincs...sajna nekem sem, de nem is nekem kéne megoldani...viszont baromira zavaró ezért fizetni.
a segítséget, hasznos tanácsokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest