- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
pár alapfogalomra lennék kíváncsi, aminek utána olvasgattam, de nem tudom melyiket milyen beállítás oldja meg
lényeg hogy, elvileg a playstation-nek online játékhoz olyan internet kell,ami nem NAT-olt, és nem IPV6
nekem azt írja az egyik oldal, hogy publikus IPV4 címem 93.x.x.x, ezzel ki van küszöbölve az IPV6 hiba, viszont a router wan ip-re már 100.x.x.x-et ír, ergo akkor elvileg natolva van az ip címem
na már most a NATolást elvileg akkor fel lehet oldani, vagy ki vehetik az ip címem ebből, vagy hogy nevezzük, de ekkor mi történik az ip címemmel ez a kérdés? Fix IP-m lesz automatikusan, vagy dinamikus ip címem lesz vagy más?
szerződésemben elvileg az van írva hogy dinamikus az ip címem, viszont hiába resetelem a routert ugyan az az IP-m, 1 hete nem tudok játszani, akkor 93.x.x.x volt a router szerint wan ip-m és a tényleges wan pedig 100.x.x.x, aztán egyik napról a másikra helyrejött a játék, 2 napig jó volt, ma eldobta a netet a hálózat,vagy nem tudom, mert gyakorlatilag jelezte hogy van netem a modem, de nem akart netet adni addig míg újra nem indítottam mindkettőt, és ekkor is nyavalygott a router hogy a WAN ip cím nem egy külső ip cím, viszont ez után változott meg az ip, és nem is tudtam megint játszani
dinamikus ip lenne az, amikor router reset vagy újraindítás után változnia kéne az ip-nek nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest