- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
A következő problémával találkoztam. A net időnként (kb. 30-60 másodpercenként) pár másodpercre (2-3 sec) elmegy. Lehet, hogy csak nagyon lelassul, lehet, hogy teljesen szétmegy, ezt még nem tudtam megállapítani de a lényeg az, hogy mintha másodpercekig nem lenne kapcsolat. Aztán visszajön, majd megint elmegy, és ez így ismétlődik folyamatosan. Böngészés közben még csak elviselhető lenne, de játszani már nem lehet így.
Tegnap vagy tegnapelőtt történt meg először, de akkor pár perc után helyreállt. Ma viszont már órák óta csinálja, és nem úgy tűnik, mintha szándékában lenne megjavulni. Újraindítás természetesen megtörtént, nem segített semmit.UPC 120-as kábelnet. Cisco 3925-ös modem, ami amúgy majdnem új, kb. két hónapja cserélték le vele a régit egy más jellegű probléma megoldásakor. Az állapotjelző ledek úgy világítanak, ahogy eddig is.
Mi lehet a probléma? A szolgáltatónál valami, vagy beszart a modem? Ha valakinek lenne tippje, hálás lennék. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest